Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπου το ειχα διαβασει μεσα στις 600+ σελιδες αλλα τωρα δεν το θυμαμαι. Τα λεφτα που εχεις μεσα στο λογαριασμο της revolut με τι τροπο και τι οριο (χωρις εξτρα χρεωσεις) σηκωνεις απο ελλαδα μεσω atm?

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καπου το ειχα διαβασει μεσα στις 600+ σελιδες αλλα τωρα δεν το θυμαμαι. Τα λεφτα που εχεις μεσα στο λογαριασμο της revolut με τι τροπο και τι οριο (χωρις εξτρα χρεωσεις) σηκωνεις απο ελλαδα μεσω atm?

200 ευρω/Μηνα δωρεαν μετα 2% χρεωση.Σε ολα τα ελληνικα ΑΤΜ απλα επιλεγείς να χρεωθεις σε ευρω και οχι σε GBP.

• Like 2
Δημοσ.

γνωριζει κανεις γτ ενω θελω να κανω μια αγορα με revolut και να πληρωσω σε ευρω που ειναι και η αγορα...ενω το συνολο βγαζει 84 ευρω..οταν κανω log in στο paypal θελει να πληρωσω 89 ευρω...εχω βαλει μετατροπη να μην κανει το paypal.

Το εχουμε πει πολλες φορες, δες τις ρυθμισεις της καρτας στο ΡΡ, ποιος κανει τις μετατροπες

Δημοσ.

Αν ξεχάσεις τα νούμερα που σου είπε σωστά ο adsfnikos, μπαίνεις μέσω της εφαρμογής στο more -> profile - > price plan (standard) και θα τα βρεις όλα εκεί.

Γενικά επιλέγεις χωρίς μετατροπή και πάντα χρέωση σε τοπικό νόμισμα.

Αν σου ζητηθεί τι είδους λογαριασμό έχεις, επιλέγεις checking ή savings.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά. Επειδή έχω χάσει τη μπαλα και διαβάζω σελίδες και σελίδες πίσω, αλλά δεν βρίσκω άκρη:

Έχω φτιάξει Revolut από την αρχή σχεδόν των CC. Την φόρτιζα πάντα μέσω εμβάσματος από Alpha Bank.
Πριν λίγο έστειλα ένα έμβασμα πάλι 40 ευρώ. Στο Reference έβαλα τον αριθμό που έβαζα πάντα, αλλά βλέπω πως αυτό έχει καταργηθεί??? Αυτό τι σημαίνει? Ότι δεν θα μπουν τα λεφτά στη Revolut κάρτα???

Επίσης έβαλα τα Iban δικαιούχου που έβαζα παλιά, μορφής: GB73BARC203647 ΧΧΧΧ ΧΧΧΧ
και (BIC CODE): BARCGB22

Είναι λάθος???

Δημοσ.

Όχι, μια χαρά θα μπούνε,ισχύει ακόμα ο παλιός. Τα στοιχεία για το έμβασμα τα είχες αποθηκευμένα ως πρότυπο στην Alpha; Αν ναι, πότε ήταν η τελευταία φορά που είχες βάλει; 

Δημοσ.

Όχι, τα είχα αποθηκευμένα εγώ για να μη ψάχνομαι κάθε φορά.
Τελευταία φορά είχα βάλει λεφτά τον Μάρτιο του 16

Ωστόσο σήμερα αν δεν έχει κάποιος το reference, δεν μπορεί να στείλει έμβασμα???

Δημοσ.

Καταρχάς μάλλον έχει γίνει λάθος. Ήταν Barclay's και έγινε Lloyd's ή το αντίστροφο, οπότε αν θυμάμαι καλά είχε αλλάξει και ο λογαριασμός που έστελνες (edit #1 : τώρα είδα ότι πρόσθεσες στο πρώτο ποστ σου τα στοιχεία, που αν δεν κάνω λάθος, είναι τα παλιά, δηλαδή με Barclay's). 

Φυσικά και μπορείς να στείλεις. Αν μπεις στην εφαρμογή και πατήσεις top up και μετά EUR, θα σου ζητήσει να κάνεις activate το νέο account (έχεις προσωπικό ΙΒΑΝ για να μπορείς είτε εσύ είτε τρίτος, να σου στέλνεις/στέλνει λεφτά). 

Γενικώς θα έλεγα από Δευτέρα, να έστελνες ένα μήνυμα στο customer support της Revolut (είτε μέσω εφαρμογής στο chat, γράφοντας live agent, είτε από το Facebook - αν έχεις -), προσκομίζοντας τα στοιχεία της Revolut που έστειλες τα λεφτά. 

Edit #2: Μπήκα στην Εθνική και βρήκα αποθηκευμένο τον λογαριασμό με reference, δυστυχώς έχεις βάλει τον παλιό. 

GB98LOYD308ΧΧΧΧΧΧ

Δημοσ.

Οπότε δεν πρόκειται να πάνε τα λεφτά :( 
Μπορώ να ακυρώσω το έμβασμα που έστειλα πριν λίγο, αν μιλήσω με Alpha?

Edit: Την ακύρωσα μέσω του Web Banking της Alpha!

Λοιπόν, παιδιά, πάμε λίγο από την αρχή, μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία για να κάνω top-up???

Πρέπει πλέον να βγάλω αυτό το Euro-IBAN που μου λέει?

Οπότε πάω 
Top-Up
Bank Transfer
Euro

και εκεί πλέον μου ζητάει να κάνω activate account. Για να κάνω activate απ' ότι είδα, μου ζητάει φωτογραφίες ταυτότητας και selfie δική μου....

Πρέπει να τα κάνω αυτά? Και φωτογραφίζω την ελληνική ταυτότητά μου μπρος πίσω???
Είναι ασφαλές αυτό?

• Like 1
Δημοσ.

Α δεν έχεις κάνει ούτε το verification. Οκ δεν πειράζει, προχώρησε τη διαδικασία με ο, τι σου ζητάει. 

Εγώ τα είχα κάνει εξαρχής, οπότε δεν θυμάμαι τι και πώς (πάει και 1 1/2 χρόνος από τότε).

Σχετικά με το αν είναι ασφαλές ή όχι, αυτό κρίνε το εσύ. Άλλωστε είχε γίνει συζήτηση 3-4 σελίδες πίσω, οπότε μπορείς να ανατρέξεις εκεί και να διαβάσεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε δεν πρόκειται να πάνε τα λεφτά :(

Μπορώ να ακυρώσω το έμβασμα που έστειλα πριν λίγο, αν μιλήσω με Alpha?

Edit: Την ακύρωσα μέσω του Web Banking της Alpha!

Λοιπόν, παιδιά, πάμε λίγο από την αρχή, μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία για να κάνω top-up???

Πρέπει πλέον να βγάλω αυτό το Euro-IBAN που μου λέει?

Οπότε πάω

Top-Up

Bank Transfer

Euro

και εκεί πλέον μου ζητάει να κάνω activate account. Για να κάνω activate απ' ότι είδα, μου ζητάει φωτογραφίες ταυτότητας και selfie δική μου....

Πρέπει να τα κάνω αυτά? Και φωτογραφίζω την ελληνική ταυτότητά μου μπρος πίσω???

Είναι ασφαλές αυτό?

Χωρις πιστοποιηση ταυτοτητας πελατη ξεχνα την δεν προκειται να την ξαναφορτισεις. Τake it or Leave it

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε κι όλας η πιστοποίηση, εντός ολίγων λεπτών! (λόγω Σαββάτου πίστευα ότι θα γινόταν τη Δευτέρα!)

Ωραία, τώρα για να κάνω top-up από Alpha Bank:

Χώρα παραλήπτριας τραπέζης βάζω όπως παλιά UK?

Αριθμό λογ. δικαιούχου βάζω πλέον το δικό μου IBAN που μου έδωσε η εφαρμοφή?
BIC επίσης το δικό μου?

Επωνυμία δικαιούχου τι βάζω??? Παλιά έβαζα τη REVOLUT LTD... Τώρα???
Διεύθυνση δικαιούχου??? Τη παλιά που έβαζα??? Revolut LTD, Level39, 1 Canada Square, London E14 5AB, GB

Αιτιολογία? Βάζω κάτι ή το αφήνω κενό???

Δημοσ.

Έγινε κι όλας η πιστοποίηση, εντός ολίγων λεπτών! (λόγω Σαββάτου πίστευα ότι θα γινόταν τη Δευτέρα!)

Ωραία, τώρα για να κάνω top-up από Alpha Bank:

Χώρα παραλήπτριας τραπέζης βάζω όπως παλιά UK?

Αριθμό λογ. δικαιούχου βάζω πλέον το δικό μου IBAN που μου έδωσε η εφαρμοφή?

BIC επίσης το δικό μου?

Επωνυμία δικαιούχου τι βάζω??? Παλιά έβαζα τη REVOLUT LTD... Τώρα???

Διεύθυνση δικαιούχου??? Τη παλιά που έβαζα??? Revolut LTD, Level39, 1 Canada Square, London E14 5AB, GB

Αιτιολογία? Βάζω κάτι ή το αφήνω κενό???

Μην κανεις τα απλα πραγματα δυσκολα!Βαζεις το IBAN και το BIC που σε δινει η εφαρμογη.Επωνυμια δικαιουχου το ονομα σου (το γραφει κιολας στην σελιδα με το iban και το bic) Διεύθυνση δικαιουχου αν ζηταει η τραπεζα βαζεις την  διεύθυνση που εβαλες στην revolut αιτιολογια δεν χρειαζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ok, sorry μωρέ, απλά είδα μια εντελώς διαφορετική διαδικασία και έχασα τη μπάλα! Έχεις δίκιο!
Στο μεταξύ, μόλις είδα ότι το paypal δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες για πληρωμή... Οπότε χτυπάω το κεφάλι μου γιατί ουσιαστικά η Revolut δεν μας χρειάζεται, εκτός αν ξαναπέσουμε σε νέα CC!!!
(κρίμα που έστειλα και φωτο ταυτότητας κλπ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...