Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με την Eurobank μίλησε κανείς;δεν μου απαντάνε πλέον!

Ειχα μιλησει πριν 2 εβδομαδες ακομα για LT(IBAN) και λεει κανενα 2μηνο για να μπουνε οι αλλαγες....Φαντασου ποσο θα κανουνε για να βαλουνε το καινουργιο GB(IBAN)

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα μιλησει πριν 2 εβδομαδες ακομα για LT(IBAN) και λεει κανενα 2μηνο για να μπουνε οι αλλαγες....Φαντασου ποσο θα κανουνε για να βαλουνε το καινουργιο GB(IBAN)

Πειραιώς/Εθνική πάντως επιβεβαιώνω κ εγώ δουλεύει ρολόι το GB ΙΒΑΝ

Βασικα βγαλαν ηδη το νεο IBAN με GB. Μου ηρθε και μενα και μπηκα να διαβασω σχολια για το αν λειτουργει σε Πειραιως. Οποτε ολα οκ.

Δημοσ.

Βασικα βγαλαν ηδη το νεο IBAN με GB. Μου ηρθε και μενα και μπηκα να διαβασω σχολια για το αν λειτουργει σε Πειραιως. Οποτε ολα οκ.

Δεν λεω αυτο, οτι εχει βγει απο την Revolut το ξερουμε εδω και δευτερη εβδομαδα. Λεω ποτε θα βγει απο την eurobank η επιβαιβεωσει τους GB η εστω LT.

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα το σκεπτικό τους με το ενδιάμεσο LT που εβαλαν και αναστάτωσαν το σύμπαν

Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλα, GB και σε μένα πλεον

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο και σε εμενα. Αν και δεν ειχα προλαβει να χρησιμοποιησω το LT

Πηγα να κανω μια δοκιμη με eurobank, αλλα τα στοιχεια δεν τα βγαζει αυτοματα οταν βαζουμε ΙΒΑΝ/BIC. Η τραπεζα ποια ειναι? 

Δημοσ.

Πατήσεις δεν πατήσεις, νομίζω δεν έχει καμία διαφορά, εφόσον με Eurobank είναι μονόδρομος η κατάθεση με reference number (the old way), με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τουλάχιστον.

Αυτό με τις λίρες (έτσι από περιέργεια βασικά) γιατί το αναφέρεις;

Έκανα μια αγορά που ακυρώθηκε σε ταξίδι στην Αγγλία .  Η εταιρία έκανε refund τα οποία πέρασαν στην revolut σε λίρες Αγγλίας.  Έτσι έχω και υπόλοιπο σε λίρες.  Όμως όταν πατάω πάνω στις λίρες μου ζητάει να κάνει activate account - υποθέτω ότι θα μου δώσει τραπεζικό λογαριασμό σε λίρες.

Βέβαια από Ελλάδα η μεταφορά γίνεται σε ευρώ.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω Eurobank. Με τις αλλαγές στους λογαριασμούς έχω μπερδευτεί.

Τελικά τα στέλνω στον παλαιό (κουβά) της Barclays που ήταν με reference number;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ήταν Barclay's και έγινε Lloyd's ή το αντίστροφο. Στον τελευταίο κουβά πάντως, ακριβώς πριν βγουν τα ΙΒΑΝ.

Δηλαδή, βλέπεις λίρες στην κεντρική οθόνη (εκεί που τη σέρνεις δεξιά αριστερά), αλλά δεν σε αφήνει να μπεις στην επιμέρους καρτέλα (που βλέπεις πχ τα στοιχεία του refund που σου έγινε), σωστά;

Εγώ δεν κατάλαβα το σκεπτικό τους με το ενδιάμεσο LT που εβαλαν και αναστάτωσαν το σύμπαν

Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλα, GB και σε μένα πλεον

Εικάζω πως προσπάθησαν να εξασφαλίσουν προσωπικό ΙΒΑΝ, πλην όμως αυτό για κάποιους αγνώστους λόγους δεν ήταν δυνατόν στην Αγγλία. Προσέφυγαν στη λύση της Λιθουανίας, αλλά στο ενδιάμεσο το έλυσαν μάλλον, με αγγλικό. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ σαν πιθανό σενάριο για όλο αυτό το ανεξήγητο χάος.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ήταν Barclay's και έγινε Lloyd's ή το αντίστροφο. Στον τελευταίο κουβά πάντως, ακριβώς πριν βγουν τα ΙΒΑΝ.

Δηλαδή, βλέπεις λίρες στην κεντρική οθόνη (εκεί που τη σέρνεις δεξιά αριστερά), αλλά δεν σε αφήνει να μπεις στην επιμέρους καρτέλα (που βλέπεις πχ τα στοιχεία του refund που σου έγινε), σωστά;

Η εφαρμογή ξεκινάει με λίρες στην αρχική οθόνη.  Μόλις πατήσω top up - > bank transfer -> GBP μου βγάζει ένα πλήκτρο "activate account".  Δεν το βγάζει σε $ ή €.

Δημοσ.

Σε ενα τσεκ που εκανα βγαζει την ίδια την revolut σαν τραπεζα

Δεν εχει τραπεζικη αδεια η Revolut. Οντως ειναι περιεργο αν οντως ειναι προσωπικο πλεον το ΙΒΑΝ γιατι δεν εμφανιζεται η τραπεζα με την οποια συνεργαζεται.

Παντως γενικα υπαρχει μια μπαχαλο κατασταση με τα ΑγγλικοΛιθουανικα ΙΒΑΝ οπως φαινεται και απο το revolut community

https://community.revolut.com/t/bank-won-t-recognise-new-euro-iban-bic/9297

Δημοσ.

Εκανα ανάληψη μεσω εμβάσματος και ειδα την πραγματική τράπεζα πισω απο τα IBAN https://prnt.sc/gcnjtj (Ονομα αποστολεα το ονομα που εχω στην revolut) Τωρα τι ακριβως πατεντα εκαναν και φαινεται σαν τραπεζα η revolut με BIC κιολας δεν γνωριζω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...