asdfnikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τί έκαναν? Για ανέβασε την ειδοποίηση να δούμε. http://prntscr.com/g8ux77 Δεν κρατησα την ειδοποιηση γιατι με φανηκε τοσο εξωπραγματικο που το πατησα αμεσως
turbat0s Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εμένα ακόμη LT είναι, άρα δεν έδωσαν σε όλους. Τα τελευταία ψηφία είναι ακόμη από το reference?
asdfnikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εμένα ακόμη LT είναι, άρα δεν έδωσαν σε όλους. Τα τελευταία ψηφία είναι ακόμη από το reference? Ναι.Πεμπτη θα μεταφερω χρηματα απο πειραιως που δεν μπορουσα.Αν και τωρα που δοκίμασα προχωράει κανονικα την συναλλαγή(Δεν την εκτελεσα)
AlexBallas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και μένα γύρισε σε βρετανικό. Έκανα μια μεταφορά από Πειραιώς. Άντε να δούμε. Ελπίζω να μη μου χρεώσει τα έξοδα τραπέζης με το SHA τώρα που έχουμε δικά μας IBAN.
NemeSis1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και μένα γύρισε σε βρετανικό. Έκανα μια μεταφορά από Πειραιώς. Άντε να δούμε. Ελπίζω να μη μου χρεώσει τα έξοδα τραπέζης με το SHA τώρα που έχουμε δικά μας IBAN. τι εννοεις ? να μη σου χρεωσει το 1 ευρω? γιατι οχι?
asdfnikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και μένα γύρισε σε βρετανικό. Έκανα μια μεταφορά από Πειραιώς. Άντε να δούμε. Ελπίζω να μη μου χρεώσει τα έξοδα τραπέζης με το SHA τώρα που έχουμε δικά μας IBAN. Δεν γίνετε να μην χρεωθείς το 1 ευρω.Μεταφορες εντος ΕΟΧ δεν υπαρχουν οι επιλογες OUR και BEN.
dmc.dmc55 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Με Eurobank τιποτα ακομα ετσι? Ουτε με Λετονικο,ουτε με το καινουργιο GB?
asdfnikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εστειλα σήμερα έμβασμα απο Πειραιώς στο καινούργιο IBAN με επιτυχία. Τωρα περιμένω να δω τον χρόνο πίστωσης.
spartak1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 τελευταίο θα με αφήσουν οι μασκαραδες Ούτε σε μένα το έχουν αλλάξει ακόμη. Ούτε έλαβα αυτό το μήνυμα για αλλαγή
minotavros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ούτε και σε εμένα έχει αλλάξει το IBAN. Παραμένει να ξεκινάει από LT
loyros13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 είναι απίστευτοι οι τύποι...πάντως στο Community όσοι έχουν κάνει συναλλαγή με τον καινούργιο δούλεψε ρολόι.
molot12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πως γινεται να εχουν αλλαξει καποια ΙΒΑΝ απο Λιθουανια σε Βρεταννια, στην τυχη; Με ποια τραπεζα τελικα συνεργαζονται; Μηπως εννοειτε οτι ενεργοποιηθηκαν τα Βρεταννικα ΙΒΑΝ για λογαριασμους σε λιρες για κατοικους εκτος Βρεταννιας; Τα ΙΒΑΝ για λογαριασμους σε ευρω παραμενουν στην Λιθουανια.
pap pan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εγω τωρα που κοιταξα να μεταφερω χρηματα στο iban (euro) απο εθνικη τραπεζα με LT νουμερο εβγαζε system error. Εστειλα δοκιμαστικα με τον παλιο τροπο ενα μικρο ποσο και η συναλλαγη ολοκληρωθηκε επιτυχως. Τωρα θα περιμενω να δω αν θα φανουν τα χρηματα στη καρτα. * Tελικα ξαναπροσπαθησα μετα απο λιγο και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις