captnemo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παιδιά συγνώμη αν κάπου πριν έχει αναφερθεί,αλλά έχω τρελαθεί! Ενώ πριν Eurobank->Revolut->Paypal όλα ΟΚ,σήμερα για αγορά από το Gearbest δεν περνάει http://picpaste.com/pics/PP-1ym0X8fR.1502451815.jpg Συμβαίνει και σε άλλους,τι άλλαξε και δεν την περνάει?
turbat0s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παιδιά συγνώμη αν κάπου πριν έχει αναφερθεί,αλλά έχω τρελαθεί! Ενώ πριν Eurobank->Revolut->Paypal όλα ΟΚ,σήμερα για αγορά από το Gearbest δεν περνάει http://picpaste.com/pics/PP-1ym0X8fR.1502451815.jpg Συμβαίνει και σε άλλους,τι άλλαξε και δεν την περνάει? H eurobank πού κολλάει στο τρενάκι για την αγορά?
spartak1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παιδιά συγνώμη αν κάπου πριν έχει αναφερθεί,αλλά έχω τρελαθεί! Ενώ πριν Eurobank->Revolut->Paypal όλα ΟΚ,σήμερα για αγορά από το Gearbest δεν περνάει http://picpaste.com/pics/PP-1ym0X8fR.1502451815.jpg Συμβαίνει και σε άλλους,τι άλλαξε και δεν την περνάει? Eίχες κάνει στο πρόσφατο παρελθόν συναλλαγή μέσω paypal στο gearbest? με ποια κάρτα; Απευθείας δοκίμασες;
captnemo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 H eurobank πού κολλάει στο τρενάκι για την αγορά? Μέσω eurobank στέλνω έμβασμα. Eίχες κάνει στο πρόσφατο παρελθόν συναλλαγή μέσω paypal στο gearbest? με ποια κάρτα; Απευθείας δοκίμασες; Πολλές φορές! Με την Master της Revolut. Απευθείας δεν δοκίμασα,είναι ρίσκο εκτός paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέσω eurobank στέλνω έμβασμα. Πολλές φορές! Με την Master της Revolut. Απευθείας δεν δοκίμασα,είναι ρίσκο εκτός paypal. Το εμβασμα πήγε στην ρεβολυτ, εχεις δηλαδή τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά στην ρεβολυτ;
captnemo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το εμβασμα πήγε στην ρεβολυτ, εχεις δηλαδή τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά στην ρεβολυτ; Ασφαλώς!
Mi_ka Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αν είναι χρήσιμο, μετά την επιτυχημένη κίνηση από λογαριασμό ΕΤΕ τρίτου προς νέο Ρεβολουτ IBAN που αναφέρω πιο πάνω, μισή ώρα μετά έγινε εντελώς απρόσκοπτα αγορά μέσω Paypal με τη συγκεκριμμένη κάρτα Ρέβολουτ δηλωμένη στο Paypal
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση να κάνω αν κάνω κατάθεση από το κισέ της τράπεζας πόση λεφτά χρέωση υπάρχει? επειδή δεν έχω ακόμα τραπεζικό λογαριασμό και έχω prepaid μόνο Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2017 από Mikelpcpro_GR
captnemo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παιδιά συγνώμη αν κάπου πριν έχει αναφερθεί,αλλά έχω τρελαθεί! Ενώ πριν Eurobank->Revolut->Paypal όλα ΟΚ,σήμερα για αγορά από το Gearbest δεν περνάει http://picpaste.com/pics/PP-1ym0X8fR.1502451815.jpg Συμβαίνει και σε άλλους,τι άλλαξε και δεν την περνάει? Τελικά ούτε απευθείας(χωρίς Paypal)περνάει,ούτε και στο Ali!!(Payment failed - Reason: Your issuer declined your payment. Suggestion: You may contact your issuer, or use another card or payment method). Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?
minotavros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μπορεί να έχει συμπληρωθεί το όριο της τραπεζας για αποστολή χρημάτων και αγορές από εξωτερικό. Capital control rules
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 στην περίπτωση που αναφέρω παραπάνω όχι, κανονικά το όνομα του τρίτου προσώπου - μπας και είσαστε συνδικαιούχοι? Όχι όχι, εντελώς διακριτοί οι λογαριασμοί. Οκ, κατάλαβα τι παίζει. αν είναι χρήσιμο, μετά την επιτυχημένη κίνηση από λογαριασμό ΕΤΕ τρίτου προς νέο Ρεβολουτ IBAN που αναφέρω πιο πάνω, μισή ώρα μετά έγινε εντελώς απρόσκοπτα αγορά μέσω Paypal με τη συγκεκριμμένη κάρτα Ρέβολουτ δηλωμένη στο Paypal Ύποπτο αυτό. Βλέπουν δηλαδή άμεσα τα χρήματα στη Revolut, αλλά αργούν να τα πιστώσουν;
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση να κάνω αν κάνω κατάθεση από το κισέ της τράπεζας πόση λεφτά χρέωση υπάρχει? επειδή δεν έχω ακόμα τραπεζικό λογαριασμό και έχω prepaid μόνο (το ξανά κάνω post μπας και μου απάντηση κάποιος!)
NikosKallithea Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τελικά ούτε απευθείας(χωρίς Paypal)περνάει,ούτε και στο Ali!!(Payment failed - Reason: Your issuer declined your payment. Suggestion: You may contact your issuer, or use another card or payment method). Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Μηπως εχεις κλειδωσει την καρτα απο την εφαρμογη και το ξεχασες
captnemo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μηπως εχεις κλειδωσει την καρτα απο την εφαρμογη και το ξεχασες Και να ήθελα δεν ξέρω,πως γίνεται?
ppetr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση να κάνω αν κάνω κατάθεση από το κισέ της τράπεζας πόση λεφτά χρέωση υπάρχει? επειδή δεν έχω ακόμα τραπεζικό λογαριασμό και έχω prepaid μόνο (το ξανά κάνω post μπας και μου απάντηση κάποιος!) Παρε τηλ να σου πουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις