Genatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Διαβασα καμια 15αρια σελιδες για το νεο τροπο κτλ. Καποιος ανεφερε οτι με Εθνικη δουλευει μια χαρα εμενα μου βγαζει αυτο και δεν προχωρησα. Εχει δοκιμασει καποιος με Εθνικη τραπεζα?
loyros13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Διαβασα καμια 15αρια σελιδες για το νεο τροπο κτλ. Καποιος ανεφερε οτι με Εθνικη δουλευει μια χαρα εμενα μου βγαζει αυτο και δεν προχωρησα. Εχει δοκιμασει καποιος με Εθνικη τραπεζα? ναι μην σε αγχώνει αν δεν θες να πατήσεις αποδοχή κάντο μέσω της εφαρμογής και δεν θα σου βγάλει αυτό το μήνυμα.Εαν δεν θες να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή χρησιμοποίησε το BIC της εικόνας και δεν θα στο βγάλει.Το υπογραμμίζω,μόνο σε Εθνική αυτά.
nikos134 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Διαβασα καμια 15αρια σελιδες για το νεο τροπο κτλ. Καποιος ανεφερε οτι με Εθνικη δουλευει μια χαρα εμενα μου βγαζει αυτο και δεν προχωρησα. Εχει δοκιμασει καποιος με Εθνικη τραπεζα? Εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα μεσω εθνικης και απο λογαριασμο που δεν ειναι δικο μου. Τα λεφτα εμπαιναν την επόμενη εργασιμη μερα χωρις κανενα προβλημα
Billator Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ας παραμείνει το θέμα καθαρό. Προσωπικές διενέξεις σε προσωπικά μηνύματα, δεν χρειάζεται να μας κουραζετε κ εμας. Αποτελεί thread ενημέρωσης όχι διαγωνισμός ποιος είναι ενημερωμένος καλυτερα. Οποιος πιστεύει οτι η απάντηση κάποιου παραπληροφορεί απλα ας την κανει αναφορά.
Hapatingo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγώ προτείνω να διαγραφεί ολόκληρο ή όπως συνηθίζεται να κλειδώνεται και να ανοιχτεί άλλο συνέχεια αυτού με όλες τις νέες αναβαθμίσεις της εν λόγο εταιρίας. Περιττό πλέον για κάποιον να μπαίνει στο θέμα που και δεν έχει εικόνες καθοδήγησης αλλά και αποτελείται από 663 σελίδες λασπολογίας και περιττών συζητήσεων. Πρακτικά αδύνατον να βρει την όποια λύση.
loyros13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ας παραμείνει το θέμα καθαρό. Προσωπικές διενέξεις σε προσωπικά μηνύματα, δεν χρειάζεται να μας κουραζετε κ εμας. Αποτελεί thread ενημέρωσης όχι διαγωνισμός ποιος είναι ενημερωμένος καλυτερα. Οποιος πιστεύει οτι η απάντηση κάποιου παραπληροφορεί απλα ας την κανει αναφορά. έχεις δίκιο ως προς το off topic και ζητώ συγγνώμη από το νήμα.Η αναφορά που λες όμως δεν θα αποτρέψει κάποιον να κάνει το λάθος να ακούσει τη λάθος οδηγία.Για αυτό και γω διαρρηγνυω τα ιμάτιά μου.Ηδη κάποιος πλήρωσε τζάμπα προμήθεια γιατί έκανε πειράματα.Εαν οι προσωπικές αντεγκλήσεις δεν ήταν δημόσιες δεν θα του απαντούσα καν.Ομως δεν μπορεί να με εκθέτει με κενά ευφυολογήματα και να μένει αναπάντητο κάτι τέτοιο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Να ζητήσω και εγώ συγγνώμη (χωρίς να ξεσηκώσω το λεξικό της νέας ελληνικής) από τους υπόλοιπους χρήστες και τον moderator και χωρίς πρόθεση να δώσω την οποιαδήποτε συνέχεια. Νομίζω ότι όποιος επισκέπτεται συχνά το εν λόγω topic, έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για κάποιους εξ ημών. Το μόνο που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι το forum διακρίνεται για την ελευθερία λόγου (μέσα στα επιτρεπτά πάντα, πλαίσια) και προς τούτο, ο καθένας δύναται να επικοινωνεί την άποψή του προς τους υπόλοιπους. Η λέξη "άποψη" δεν απαιτεί, ούτε και περιλαμβάνει την εγγραφή δήλωση ή βεβαίωση ότι αυτό που προτείνει, αποτελεί και την σίγουρη (ή μοναδική) οδό. Αυτό έγκειται στην κρίση του καθενός. Είναι ένα forum ελεύθερου χρόνου, αν δεν κάνω λάθος. Επομένως, χαρακτηρισμοί όπως "βλακείες", "είσαι άσχετος" και ούτω καθεξής, αντιδρώντας σε διαφορετικές απόψεις, μάλλον μειώνουν το επίπεδο, παρά βοηθούν σε κάτι.
loyros13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 τα UK IBAN έχουν μέλλον ακόμα τελικά.Δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τους εκπροσώπους στην υποστήριξη της εφαρμογής.οπότε,κατά τη γνώμη μου,χρησιμοποιείτε τον παλιό τρόπο και μην επιχειρείτε με τον καινούργιο λογαριασμό,εκτός βέβαια αν η συναλλαγή γίνεται από Εθνική που εκεί προχωρά απρόσκοπτα.Οσο για τα καινούργια άτομα που εγγράφονται στην υπηρεσία και δεν είχαν ποτέ πρόσβαση στον παλιό τρόπο,υπάρχει ελληνική απάντηση στο community της Revolut που αναφερει αναλυτικά τα βήματα. 1
asdfnikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Οταν φτιαξουν και το EUR IBAN θα ειναι σαν ενας κανονικος τραπεζικος λογαριασμος!Οταν κανεις transfer μεσω του app σε τραπεζικο λογαριασμο στελνονται με αποστολεα το ονομα που εχουμε στην Revolut!Δοκιμασμενο σε PayPal Top-Up(Που βρισκουν τα χρηματα και τα πιστωνουν με τον αποστολεα του εμβασματος) και στην Skrill καταθεση με εμβασμα που και εκει παλι χρειαζεται να ειναι στο ιδιο ονομα με τον λογαριασμο το εμβασμα.
Mi_ka Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καποιος ανεφερε οτι με Εθνικη δουλευει μια χαρα να επιβεβαιώσω και εγώ όλα ΟΚ από λογαριασμό Εθνικής τρίτου προσώπου προς Revolut νέο IBAN, Δευτέρα 21:00 το e-έμβασμα εμφανίστηκε την Τετάρτη στις 15:30 κανονικά αν δεν κουράζω να ενημερώσει κάποιος αν στην Άλφα βγάλανε άκρη ή ακόμα ψάχνονται, θα ήμουν υπόχρεος και σόρυ αν γίνομαι πρήχτης
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 .. Οταν κανεις transfer μεσω του app σε τραπεζικο λογαριασμο στελνονται με αποστολεα το ονομα που εχουμε στην Revolut! Με αφορμή αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να ρωτήσω για την τραπεζική κατάθεση σε ΙΒΑΝ το εξής : Παρατηρήθηκε ότι είτε στείλεις εσύ, είτε ένας τρίτος προς το IBAN της Revolut, σου βγάζει πάντα το όνομα του δικαιούχου της Revolut. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε εμένα. Δηλαδή και όταν έβαλα εγώ σε εμένα αλλά και όταν έβαλε ο αδερφός μου σε μένα, έβγαλε το δικό μου όνομα και στις δύο περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως σίγουρα ήταν περίεργο. Αν μπορεί κάποιος που έκανε τέτοιου είδους συναλλαγή (από τρίτο, προς το ΙΒΑΝ της revolut), ας μας το επιβεβαιώσει / διαψεύσει.
Mi_ka Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 στην περίπτωση που αναφέρω παραπάνω όχι, κανονικά το όνομα του τρίτου προσώπου - μπας και είσαστε συνδικαιούχοι?
asdfnikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Με αφορμή αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να ρωτήσω για την τραπεζική κατάθεση σε ΙΒΑΝ το εξής : Παρατηρήθηκε ότι είτε στείλεις εσύ, είτε ένας τρίτος προς το IBAN της Revolut, σου βγάζει πάντα το όνομα του δικαιούχου της Revolut. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε εμένα. Δηλαδή και όταν έβαλα εγώ σε εμένα αλλά και όταν έβαλε ο αδερφός μου σε μένα, έβγαλε το δικό μου όνομα και στις δύο περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως σίγουρα ήταν περίεργο. Αν μπορεί κάποιος που έκανε τέτοιου είδους συναλλαγή (από τρίτο, προς το ΙΒΑΝ της revolut), ας μας το επιβεβαιώσει / διαψεύσει. Αφου τα στελνεις στον λογαριασμο 'κουβα' της revolut.Στο προσωπικο IBAN τοτε βαζουμε το δικο μας ονομα.
Mi_ka Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αφου τα στελνεις στον λογαριασμο 'κουβα' της revolut.Στο προσωπικο IBAN τοτε βαζουμε το δικο μας ονομα. δηλαδή είναι ενεργός ο "κουβάς"+reference code ακόμα και από λογαριασμό τρίτου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις