Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι λογο CC απαγορευονται οι αγορες απο εξωτερικο! ΑΓΟΡΑ κανεις, ΑΓΟΡΑ, οχι μεταφορα χρηματων...και σε πολλες περιπτωσεις (οπως aliexpress) σου στελνουν και παραστατικο πληρωμης κοινος αποδειξη.

Ο λόγος είναι ότι αν απελευθερωθεί το όριο, αυτοί που θέλουν να φυγαδεύσουν χρήματα έξω θα το πράξουν "νόμιμα" κάνοντας "αγορές". Εικονικές αγορές με εικονικά τιμολόγια από εικονικές εταιρίες που υπάρχουν για να εξυπηρετούν αυτό το σκοπό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εσυ αναφερεσαι σε υπερογκα ποσα και το καταλαβαινω! Αλλα μπορουσαν να ειχαν και εκει οριο..εμεις συνυθως ομως αγοραζουμε μικροποσα...

Ψιλοχαλαμε το θεμα βεβαια με τα περι εφοριας και καλο θα ηταν να μην συνεχιστει γιατι γεμιζουμε σελιδες ασκοπα. Κανεις δεν ασχοληθηκε προ CC με εμας που αγοραζαμε απο το εξωτερικο(με λογικες συναλλαγες ), κανεις δεν προκειται να ασχοληθει αμα συνεχιζουμε να ψωνιζουμε . Τα καμπανακια της εφοριας βαρανε για μεγαλα ποσα .

• Like 2

παιδια, μήπως καποιος διαχειριστής να καθαριζε λίγο τα ποστακια που δεν εχουν νόημα?

προσπαθει καποιος να διαβασει να βγαλει ακρη και χανεται.....

• Like 3

παιδια, μήπως καποιος διαχειριστής να καθαριζε λίγο τα ποστακια που δεν εχουν νόημα?

προσπαθει καποιος να διαβασει να βγαλει ακρη και χανεται.....

Ναι όντως 66 σελιδες δε χρειαζονται. ενα πόστ που να τα λεει όλα με τις συνήθεις ερωτήσεις θέλει.

Ναι όντως 66 σελιδες δε χρειαζονται. ενα πόστ που να τα λεει όλα με τις συνήθεις ερωτήσεις θέλει.

όχι ενταξει υπαρχουν και καποιες απορεις που είναι ευλογες και ισως τις εχουν πολλοι.

θελει δουλεια, το ξερω.. αλλα ισως πρεπει να γινει

Αν νομίζετε ότι το θέμα θέλει καθάρισμα, μπορείτε να κάνετε αναφορά και όχι να το επιβαρυνετε με άλλα ανούσια posts.

Αν κρίνει ο mod ότι είναι άχρηστα, θα τα διαγράψει.

Αν νομίζετε ότι το θέμα θέλει καθάρισμα, μπορείτε να κάνετε αναφορά και όχι να το επιβαρυνετε με άλλα ανούσια posts.

Αν κρίνει ο mod ότι είναι άχρηστα, θα τα διαγράψει.

δηλαδή στις 66 σελίδες, επιβαρύνθηκε από τα 2-3 που αναφερθηκαν στο θεμα?

οκ, εγω το σταματω :)

στο θεμα μας λοιπον.... εκανα και εγω registration πριν  λίγο...

στο προφίλ μου βλεπω ότι δεν είμαι verified.

πρεπει να κανω κατι? περιμενω από αυτούς τις διαδικασίες τους? τι ακριβως?

Στη revolut το verify είναι προαιρετικό. Γίνεται υποχρεωτικό όταν ξεπεράσεις τα 1500 ευρώ ετησίως.

σε ευχαριστω πολύ.

μπηκα δυο φορες στην εφαρμογή και μου ζήτησε δυο φορες το κινητο και μου εστειλε δυο σμσ, και θεωρησα ότι κατι εχω κανει λαθος

Βάλε τον κωδικό που σου έστειλε στο sms και είσαι εντάξει. Δεν θα σου ξαναζητήσει τίποτα εκτός κι αν κάνεις clear data ή αλλάξεις ρομ κλπ. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός λογαριασμού σου δεν αλλάζει και είναι συνδεδεμένος με τον αριθμό τηλεφώνου που έδωσες στο πρώτο login.

Lol βλεπω οτι παλι αλλαξανε τις ημερομηνιες στην καρτα ?
Στη αρχη  μου ελεγε posted στις 30 /11 , προχτες το αλλαξανε στισ 25 /12 και τωρα παλι μου λεει posted 30/11 και ειναι τσεκαρισμενο  , οτι δηλαδη την στειλανε .
Αλλαξε και σε εσας  παλι στα παλια ?

Lol βλεπω οτι παλι αλλαξανε τις ημερομηνιες στην καρτα ?

Στη αρχη  μου ελεγε posted στις 30 /11 , προχτες το αλλαξανε στισ 25 /12 και τωρα παλι μου λεει posted 30/11 και ειναι τσεκαρισμενο  , οτι δηλαδη την στειλανε .

Αλλαξε και σε εσας  παλι στα παλια ?

Ναι κι εμένα άλλαξε πάλι στα παλιά με παραλαβή 8-12

Εγω πήγα να κάνω top up 10e με Alpha Visa και έφαγα άκυρο πάντως.....μου είπε να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου.

Με την ίδια κάρτα όμως αγόρασα έναν server στην Nitrado προχθές για 30e

Το εχουμε ξανα πει και το αναφερει και η Μαιρη στον οδηγο, οτι το Top up με καρτα δεν ειναι εφικτο να γινει λογο CC. Μονο με εμβασμα μπορεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...