mary Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δοκιμασε κανεις να μεταφερει ποσό απο eurobank ή πειραιως στο προσωπικο του iban ;
asdfnikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δοκιμασε κανεις να μεταφερει ποσό απο eurobank ή πειραιως στο προσωπικο του iban ; Απλα δεν γινετε!Δεν προχωραει την συνναλαγη γιατι βλεπει λιθουανικο IBAN και βρετανικο BIC και βγαζει σφαλμα...
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ναι γίνεται αλλα μόνο εθνική και Alpha δέχονται τον νέο Iban Louros, αν απαντάς σε εμένα, απλά για να μην μπερδεύονται και οι άλλοι που διαβάζουν, δεν πόσταρα σχετικά με το από ποιες τράπεζες γίνεται και ΑΝ γίνεται. Αναφέρθηκα στο αν τρίτο πρόσωπο (και όχι ο δικαιούχος) μπορεί να κάνει κατάθεση στο ΙΒΑΝ σου, προκειμένου να σου κάνει top up (κάτι δηλαδή, που παλαιότερα δεν ήταν δυνατό να γίνει).
proedros21! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Έχεις κάνει ενημέρωση στην έκδοση 4.5.4 ; ναι την τελευταια εχω μου εμφανιζει με χχχχχχ το iban και μολις παταω το activate απο κατω δεν αλλαζει κατι
asdfnikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δοκιμασα να κανω μεταφορα σε δικο μου (Ελληνικο) τραπεζικο λογαριασμο,Στο Paypal (Top-up με εμβασμα) και στην skrill (Με εμβασμα) απο την Revolut και τα χρηματα εφτασαν μεσα σε 3 ωρες στο paypal, την επομενη μερα το πρωι στην skrill(Η μεταφορες σε εταιρικους λογαριασμους IBAN στελνονται με την ''turbo'' μεταφορα) και στον τραπεζικο λογαριασμο μου.Οποτε η revolut στελνει τα χρηματα με αποστολεα του εμβασματος εμενα και οχι την revolut.Οποτε δουλεύει σαν ενας τραπεζικός λογαριασμος.Αμα δεν ειχαμε θεμα και με το EUR IBAN θα ηταν πολύ θετικό. 2
steliosssssss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 πως μπορώ να πάω στον παλιό τρόπο για να βάλω λεφτά στην κάρτα γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα με την eurobank? ευχαριστώ πολυ
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλή ερώτηση. Φαντάζομαι έχεις κάνει ήδη activation και σου βγάζει τα στοιχεία σου, όταν επιλέγεις top up από το κεντρικό μενού ε;
spartak1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 πως μπορώ να πάω στον παλιό τρόπο για να βάλω λεφτά στην κάρτα γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα με την eurobank? ευχαριστώ πολυ Θα στείλεις σε αυτο το λογαριασμό:GB98LOYD30801286568290 Μην ξεχασεις το Reference number σου όμως
loyros13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Louros, αν απαντάς σε εμένα, απλά για να μην μπερδεύονται και οι άλλοι που διαβάζουν, δεν πόσταρα σχετικά με το από ποιες τράπεζες γίνεται και ΑΝ γίνεται. Αναφέρθηκα στο αν τρίτο πρόσωπο (και όχι ο δικαιούχος) μπορεί να κάνει κατάθεση στο ΙΒΑΝ σου, προκειμένου να σου κάνει top up (κάτι δηλαδή, που παλαιότερα δεν ήταν δυνατό να γίνει).Ναι γίνεται σου λέω δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το αντιφατικό σε αυτό που είπα.Το γράφει κιολας πάνω στο IBAN σου.Απλα σου ανέφερα τις τράπεζες για να μην ταλαιπωρεις κάποιον που δεν έχει λογαριασμό σε αυτές τις δύο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το αν γίνεται ή όχι ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, δεν το απάντησε κανείς προηγουμένως (είχε ρωτήσει ένας φίλος παραπάνω και δεν έλαβε ποτέ απάντηση). Αυτό είδα και θεώρησα σωστό να ρωτήσω το support σχετικά με την δυνατότητα ή μη.
loyros13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το αν γίνεται ή όχι ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, δεν το απάντησε κανείς προηγουμένως (είχε ρωτήσει ένας φίλος παραπάνω και δεν έλαβε ποτέ απάντηση). Αυτό είδα και θεώρησα σωστό να ρωτήσω το support σχετικά με την δυνατότητα ή μη.Τι πιο ξεκάθαρα από πληρωμή από το μισθό;Εξ αρχής το γράφουν.Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν το δέχονται όλες οι τράπεζες.
asdfnikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Τι πιο ξεκάθαρα από πληρωμή από το μισθό;Εξ αρχής το γράφουν.Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν το δέχονται όλες οι τράπεζες. Ειναι προβλημα των τραπεζων και οχι της Revolut.Και ενας φιλος μου που προσπαθησε να στειλει απο γερμανικο λογαριασμο ειχε το ιδιο προβλημα.Δεν προχωρουσε την συνναλαγη γιατι δεν συμπιπταν η χωρα του IBAN με την χωρα του BIC.
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Θελω να κανω καταθεση απο alpha bank. Με το καινουριο iban υπαρχουν πολλα κενα. Αιτιολογία για εντολέα: Αιτιολογία προς δικαιούχο: Τηλέφωνο επικοινωνίας εντολέα: Διεύθυνση δικαιούχου: Χώρα παραλήπτριας τραπέζης: Τι βαζω σε ολα αυτα; Τα αφηνω ετσι; Επισης η alpha bank εχει αποθηκευμενο το προηγουμενο IBAN που εστελνα στην revolut. Αμα στειλω εκει θα πανε τα λεφτα; Τελος, δε καταλαβαινω το πλεονεκτημα αυτης της αλλαγης. Δε τα παω καλα με τα τραπεζικα.
asdfnikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Θελω να κανω καταθεση απο alpha bank. Με το καινουριο iban υπαρχουν πολλα κενα. Αιτιολογία για εντολέα: Αιτιολογία προς δικαιούχο: Τηλέφωνο επικοινωνίας εντολέα: Διεύθυνση δικαιούχου: Χώρα παραλήπτριας τραπέζης: Τι βαζω σε ολα αυτα; Τα αφηνω ετσι; Επισης η alpha bank εχει αποθηκευμενο το προηγουμενο IBAN που εστελνα στην revolut. Αμα στειλω εκει θα πανε τα λεφτα; Τελος, δε καταλαβαινω το πλεονεκτημα αυτης της αλλαγης. Δε τα παω καλα με τα τραπεζικα. Αιτιολογία για εντολέα: Κατι δικο σου για να ξεχωριζεις την συνναλαγη αν θες το αφηνεις κενο Αιτιολογία προς δικαιούχο: Κενο Τηλέφωνο επικοινωνίας εντολέα: Το τηλεφωνο σου Διεύθυνση δικαιούχου: Την διευθνηση που εχεις δωσει στην revolut. Χώρα παραλήπτριας τραπέζης: UK (Μαλλον θα στο βγαλει και αυτοματα με το που βαλεις το BIC) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις