asdfnikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ίσως πω βλακεια, αλλά αν θέλουμε Lloyds σώνει και καλά, μπορούμε να στέλνουμε έμβασμα στο λογαριασμό GBP, έτσι δεν είναι; Οτι και να κανεις τα χρηματα στον λογαριασμο της revolut στην lloyds θα ειναι.Τα IBAN δεν σημαίνει οτι εχεις δικό σου λογαριασμό στην τράπεζα.
Hapatingo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Στους όρους χρήσεις γράφει αυτό 3.4. When we hold Electronic Money for you, us holding the funds corresponding to the Electronic Money is not the same as a Bank holding money for you in that: (a) we cannot and will not use the funds to invest or lend to other persons or entities; ( your Electronic Money will not accrue interest; and © your Electronic Money is not covered by the Financial Services Compensation Scheme. The funds corresponding to Electronic Money will be held in one or more segregated bank accounts separately from our own funds, in accordance with the provisions of the Electronic Money Regulations 2011. 1
Ekwesh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οτι και να κανεις τα χρηματα στον λογαριασμο της revolut στην lloyds θα ειναι.Τα IBAN δεν σημαίνει οτι εχεις δικό σου λογαριασμό στην τράπεζα. Για τον φίλο παραπάνω το είπα που ήθελε Lloyds και όχι LT..
loyros13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 σίγουρα ακόμα δεν έχει τραπεζική άδεια και σίγουρα δεν είναι για αποταμιεύσεις.Πρεπει να ενημερωθούν οι τράπεζες μας διότι νομίζω πως απλά βρίσκουν τρόπους για παραπάνω προμήθειες.
asdfnikos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Και για τους πιο δύσπιστους με το IBAN αμα δειτε τα τελευταια 8 ψηφία του IBAN ειναι ο αριθμος reference που βαζατε οταν στελνατε χρηματα στον λογαριασμο κουβα της Revolut.Οποτε αποκλείεται να υπαρχει πραγματικός ονομαστικός λογαριασμός απο πισω.
loyros13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 https://www.ibancalculator.com/ εδώ εάν βάλετε το Iban σας βγάζει κατευθείαν το BIC.Ισως από βδομάδα στρώσει το πράγμα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εγώ ρε παιδιά τα έβαλα την Πέμπτη το βράδυ αλλά προς το παρόν δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό. Κάποιος από εθνική να μας πει; Θα πρέπει να ανησυχώ;
spartak1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εγώ ρε παιδιά τα έβαλα την Πέμπτη το βράδυ αλλά προς το παρόν δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό. Κάποιος από εθνική να μας πει; Θα πρέπει να ανησυχώ; Η Εθνική θα τα στείλει Δευτέρα λογικά, οπότε τότε θα τα δεις. 1
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Οτι και να κανεις τα χρηματα στον λογαριασμο της revolut στην lloyds θα ειναι.Τα IBAN δεν σημαίνει οτι εχεις δικό σου λογαριασμό στην τράπεζα. Δεν ισχύει φίλε, μου απάντησαν απο το helpdesk τους. "Our EUR accounts are held with the Central Bank of Lithuania"
mary Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Προσπαθω απο Eurobank να στειλω αλλά τιποτα. Δοκιμασα και το "LOYDGB2LCTY" στο BIC.. Μου βγαζει μηνυμα: Η επιλογή της χώρας δεν συμπίπτει με τον Κωδικό Τράπεζας (BIC)
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Και εμένα τα ίδια ακριβώς. Έχει θέμα η Eurobank...
loyros13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Eurobank μου είπε θα το εξετάσουν από δευτέρα.
spartak1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πάντως αν στείλετε σήμερα από eurobank Τρίτη θα φανούν. Αν βιάζεστε στέλνετε στον παλιό λογαριασμό και πάλι Τρίτη βραδυ θα τα δείτε Η Αττικής πάντως μια χαρά το βλέπει από την πρώτη στιγμή
Doubt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δεν ισχύει φίλε, μου απάντησαν απο το helpdesk τους. "Our EUR accounts are held with the Central Bank of Lithuania" Κεντρική Τράπεζα και ασχολείται με τη revolut? Παράξενο. Βέβαια μην ξεχνάμε το Brexit...για ποιό λόγο να διώξουν μόνο τους λογαριασμούς σε €? *πάλι καλά που δεν τους πήρε ο Στουρνάρας.
larry10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 εγω παντως τα εκανα παρασκευη 14/7 μεταφορα απο εθνικη κι ακομα τιποτα!!!!Μηπως να γινοταν μια ενημερωση στην αρχικη σελιδα για τον νεο τροπο μεταφοραςγια να μην ρωταμε ολοι τα ιδια ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις