Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το νομίζω δεν το διαχώριζε στο τιμολόγιο προμηθειών κάνεις τους 15€ πρέπει να είναι αλλά ας τηλεφωνήσει στην τράπεζα να του το πιστοποιήσουν .Το άλλο που έμαθα σήμερα είναι ότι όταν με το καλό λήξει η κάρτα σου δεν στην ανανεώνουν όπως στη Ν26 αλλά χρεωνεσαι εξ αρχής για καινούργια.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το νομίζω δεν το διαχώριζε στο τιμολόγιο προμηθειών κάνεις τους 15€ πρέπει να είναι αλλά ας τηλεφωνήσει στην τράπεζα να του το πιστοποιήσουν .Το άλλο που έμαθα σήμερα είναι ότι όταν με το καλό λήξει η κάρτα σου δεν στην ανανεώνουν όπως στη Ν26 αλλά χρεωνεσαι εξ αρχής για καινούργια.

Να το νομίζεις.

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD[2]/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82[1]/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf

Παράγραφοι 6.12-6.14. Και επειδή το έχω αντιμετωπίσει το είχα ρωτήσει κιόλας. Το 1€ της προμήθειας SEPA χάνεις μόνο (αυτονόητο).

Δημοσ.

Έβαλα την κάρτα σε ΑΤΜ Alpha Bank για να κάνω ανάληψη το μηνιαίο όριο των 200 ευρώ. (σιγά σιγά την εγκαταλείπω τη revolut).

Μετά την εισαγωγή του pin επέλεξα ανάληψη μετρητών από checking account, σωστά; υπήρχε επιλογή credit card κι άλλη μια που την εξέλαβα ως λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Μετά μου εμφάνισε μια οθόνη με τη μετατροπή £ & €, νομίζω 187£ περίπου έδειξε και 2 επιλογές κάτω κάτω.

Debit in € & Debit in £.

Κάπου εκεί πάτησα ακύρωση και τα παράτησα. Αν είχα επιλέξει debit in € θα ήμουν με τα 200 στην τσέπη και 200 να λείπουν από την εφαρμογή; έτσι πρέπει να γίνει;

Δημοσ.

Έβαλα την κάρτα σε ΑΤΜ Alpha Bank για να κάνω ανάληψη το μηνιαίο όριο των 200 ευρώ. (σιγά σιγά την εγκαταλείπω τη revolut).

Μετά την εισαγωγή του pin επέλεξα ανάληψη μετρητών από checking account, σωστά; υπήρχε επιλογή credit card κι άλλη μια που την εξέλαβα ως λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Μετά μου εμφάνισε μια οθόνη με τη μετατροπή £ & €, νομίζω 187£ περίπου έδειξε και 2 επιλογές κάτω κάτω.

Debit in € & Debit in £.

Κάπου εκεί πάτησα ακύρωση και τα παράτησα. Αν είχα επιλέξει debit in € θα ήμουν με τα 200 στην τσέπη και 200 να λείπουν από την εφαρμογή; έτσι πρέπει να γίνει;

Επιλεγεις να σε χρεωσει σε ευρω και ετσι δεν θα χρεωθεις τιποτα επιπλεον παρα τα 200 ευρω της αναλιψης.

• Like 1
Δημοσ.

μία φωτό έπρεπε να βγάλεις και να τη στείλεις στο support ή μέσω Facebook για πιο άμεσα.

Αν μπορέσω θα βγάλω φωτο όλα τα βήματα ένα προς ένα και θα τα ανεβάσω να υπάρχουν.

Επιλεγεις να σε χρεωσει σε ευρω και ετσι δεν θα χρεωθεις τιποτα επιπλεον παρα τα 200 ευρω της αναλιψης.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δημοσ.

Και γιατί δε τα εμβάζεις σε ένα λογαριασμό για να τελειώνεις μια και έξω?

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο Τσεχια. Επιβεβαιωνω οτι ολες οι συναλλαγες ηταν τελειες, αναληψεις στο φτερο απο bankomat, αγορες με pos, καθως και "φορτωμα" χρηματων απο καρτα της Ν26 με μεγαλη ανεση κι ευκολια. Ευχαριστω οσους με βοηθησαν με ιδεες/πληροφοριες. Να εισαστε καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί δε τα εμβάζεις σε ένα λογαριασμό για να τελειώνεις μια και έξω?

Δεν πρόκειται να πληρώσω πάλι προμήθειες επειδή η revolut άλλαξε πολιτική περί ταυτοποίησης και χρεώνει την αντικατάσταση κάρτας. Άσε που δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει το brexit, αν έχει.

Ή να αγορασει κατι

Ούτε θα αγοράσω κάτι που δε χρειάζομαι και μάλιστα αξίας 200€.
Δημοσ.

Αν δε θες να αγορασεις εστω και βενζινη, στειλ'τα σε ενα φιλο σου που εχει τετοια καρτα να στα δωσει μετρητα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...