loyros13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 δεν το νομίζω δεν το διαχώριζε στο τιμολόγιο προμηθειών κάνεις τους 15€ πρέπει να είναι αλλά ας τηλεφωνήσει στην τράπεζα να του το πιστοποιήσουν .Το άλλο που έμαθα σήμερα είναι ότι όταν με το καλό λήξει η κάρτα σου δεν στην ανανεώνουν όπως στη Ν26 αλλά χρεωνεσαι εξ αρχής για καινούργια.
theopan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 δεν το νομίζω δεν το διαχώριζε στο τιμολόγιο προμηθειών κάνεις τους 15€ πρέπει να είναι αλλά ας τηλεφωνήσει στην τράπεζα να του το πιστοποιήσουν .Το άλλο που έμαθα σήμερα είναι ότι όταν με το καλό λήξει η κάρτα σου δεν στην ανανεώνουν όπως στη Ν26 αλλά χρεωνεσαι εξ αρχής για καινούργια. Να το νομίζεις. https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD[2]/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82[1]/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf Παράγραφοι 6.12-6.14. Και επειδή το έχω αντιμετωπίσει το είχα ρωτήσει κιόλας. Το 1€ της προμήθειας SEPA χάνεις μόνο (αυτονόητο).
loyros13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ναι δεν αντιλέγω αν έχεις προσωπική εμπειρία. ένα screenshot στο επίμαχο θα ήταν βολικοτερο
Doubt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Έβαλα την κάρτα σε ΑΤΜ Alpha Bank για να κάνω ανάληψη το μηνιαίο όριο των 200 ευρώ. (σιγά σιγά την εγκαταλείπω τη revolut). Μετά την εισαγωγή του pin επέλεξα ανάληψη μετρητών από checking account, σωστά; υπήρχε επιλογή credit card κι άλλη μια που την εξέλαβα ως λογαριασμό ταμιευτηρίου. Μετά μου εμφάνισε μια οθόνη με τη μετατροπή £ & €, νομίζω 187£ περίπου έδειξε και 2 επιλογές κάτω κάτω. Debit in € & Debit in £. Κάπου εκεί πάτησα ακύρωση και τα παράτησα. Αν είχα επιλέξει debit in € θα ήμουν με τα 200 στην τσέπη και 200 να λείπουν από την εφαρμογή; έτσι πρέπει να γίνει;
loyros13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μία φωτό έπρεπε να βγάλεις και να τη στείλεις στο support ή μέσω Facebook για πιο άμεσα. 1
asdfnikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Έβαλα την κάρτα σε ΑΤΜ Alpha Bank για να κάνω ανάληψη το μηνιαίο όριο των 200 ευρώ. (σιγά σιγά την εγκαταλείπω τη revolut). Μετά την εισαγωγή του pin επέλεξα ανάληψη μετρητών από checking account, σωστά; υπήρχε επιλογή credit card κι άλλη μια που την εξέλαβα ως λογαριασμό ταμιευτηρίου. Μετά μου εμφάνισε μια οθόνη με τη μετατροπή £ & €, νομίζω 187£ περίπου έδειξε και 2 επιλογές κάτω κάτω. Debit in € & Debit in £. Κάπου εκεί πάτησα ακύρωση και τα παράτησα. Αν είχα επιλέξει debit in € θα ήμουν με τα 200 στην τσέπη και 200 να λείπουν από την εφαρμογή; έτσι πρέπει να γίνει; Επιλεγεις να σε χρεωσει σε ευρω και ετσι δεν θα χρεωθεις τιποτα επιπλεον παρα τα 200 ευρω της αναλιψης. 1
Doubt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μία φωτό έπρεπε να βγάλεις και να τη στείλεις στο support ή μέσω Facebook για πιο άμεσα.Αν μπορέσω θα βγάλω φωτο όλα τα βήματα ένα προς ένα και θα τα ανεβάσω να υπάρχουν. Επιλεγεις να σε χρεωσει σε ευρω και ετσι δεν θα χρεωθεις τιποτα επιπλεον παρα τα 200 ευρω της αναλιψης.Ευχαριστώ για την απάντηση.
turbat0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Έβαλα την κάρτα σε ΑΤΜ Alpha Bank για να κάνω ανάληψη το μηνιαίο όριο των 200 ευρώ. (σιγά σιγά την εγκαταλείπω τη revolut). Και γιατί δε τα εμβάζεις σε ένα λογαριασμό για να τελειώνεις μια και έξω?
jonkyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μολις γυρισα απο Τσεχια. Επιβεβαιωνω οτι ολες οι συναλλαγες ηταν τελειες, αναληψεις στο φτερο απο bankomat, αγορες με pos, καθως και "φορτωμα" χρηματων απο καρτα της Ν26 με μεγαλη ανεση κι ευκολια. Ευχαριστω οσους με βοηθησαν με ιδεες/πληροφοριες. Να εισαστε καλα. 1
Doubt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Και γιατί δε τα εμβάζεις σε ένα λογαριασμό για να τελειώνεις μια και έξω?Δεν πρόκειται να πληρώσω πάλι προμήθειες επειδή η revolut άλλαξε πολιτική περί ταυτοποίησης και χρεώνει την αντικατάσταση κάρτας. Άσε που δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει το brexit, αν έχει. Ή να αγορασει κατιΟύτε θα αγοράσω κάτι που δε χρειάζομαι και μάλιστα αξίας 200€.
ppetr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν δε θες να αγορασεις εστω και βενζινη, στειλ'τα σε ενα φιλο σου που εχει τετοια καρτα να στα δωσει μετρητα 1
turbat0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αφού πρόκειται για 200€ μόνο, κράτησέ την. Ίσως σου χρειαστεί ξανά αργότερα όταν σφίξουν τα cc.
petroschelsea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν γίνεται top up με εικονική χρεωστική;
spartak1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν γίνεται top up με εικονική χρεωστική; Aν είναι απο Ελλάδα δε γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις