loyros13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ναι μπήκαν πρωί πρωί.Παρηγγειλα και την κάρτα και αναμένω!
minotavros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Νομίζω ένα λογαριασμό μπορεί να έχει κάποιος ανά τηλεφωνικό νούμερο αλλιώς θα υπήρχε πρόβλημα ασφαλείας
turbat0s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Νομίζω ένα λογαριασμό μπορεί να έχει κάποιος ανά τηλεφωνικό νούμερο αλλιώς θα υπήρχε πρόβλημα ασφαλείας Αυτό ακριβώς ισχύει και με το φίλο, απλά δεν το έχει καταλάβει.
_filippos_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Έκανα topup και μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες μου τα πιστώσαν στον λογαριασμό R. Παρατήρησα πως έχει επιλογή προσθήκης υπάρχουσας κάρτας Revolut. Εαν στον υπάρχον λογαριασμό μου, που έχω ηδη την δικιά μου κάρτα, πάω να προσθέσω κάρτα που ανήκει σε λογαριασμό Revolut τρίτου, θα το επιτρέψει; Έτσι ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε κατ ανάγκην χρήματα ο ένας στον αλλον.
asdfnikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Έκανα topup και μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες μου τα πιστώσαν στον λογαριασμό R. Παρατήρησα πως έχει επιλογή προσθήκης υπάρχουσας κάρτας Revolut. Εαν στον υπάρχον λογαριασμό μου, που έχω ηδη την δικιά μου κάρτα, πάω να προσθέσω κάρτα που ανήκει σε λογαριασμό Revolut τρίτου, θα το επιτρέψει; Έτσι ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε κατ ανάγκην χρήματα ο ένας στον αλλον. Οχι δεν θα το επιστρεψει.Αν θελεις μεταφορα υπαρχει επιλογη αμεση και δωρεαν για μεταφορα σε εναν αλλο λογαριασμο revolut.
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Έκανα topup και μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες μου τα πιστώσαν στον λογαριασμό R. Παρατήρησα πως έχει επιλογή προσθήκης υπάρχουσας κάρτας Revolut. Εαν στον υπάρχον λογαριασμό μου, που έχω ηδη την δικιά μου κάρτα, πάω να προσθέσω κάρτα που ανήκει σε λογαριασμό Revolut τρίτου, θα το επιτρέψει; Έτσι ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε κατ ανάγκην χρήματα ο ένας στον αλλον. Υπάρχουσας κάρτας στο όνομα σου και επιβεβαιωμένη προφανώς, από άλλο τηλεφωνικό αριθμό (ή από έναν, αν είσαι premium χρήστης μερακλής).
grnalx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Παιδια το ποστ θελει update. Ειναι broken οι φωτογραφιες, και εχουν αλλαξει μερικα πραγματα. Π.χ αντι για barcleys bank τωρα λεει Lloyds bank
loyros13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?/topic/158948-[ΟΔΗΓΟΣ]-Revolut Εδώ υπάρχει κανονικά πάντως
costas3d Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπερα ,εκανα verify με διπλωμα και τωρα το οριο φορτισης ειναι 500Ε το χρονο,πως μπορω να το ανεβασω? Α Καλησπερα ,εκανα verify με διπλωμα και τωρα το οριο φορτισης ειναι 500Ε το χρονο,πως μπορω να το ανεβασω? Ακυρο, με το ανεβασαν οι ιδιοι.
karlito13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Έβαλα χρήματα από Πειραιώς Ξημερώματα Πέμπτης 1η του μήνα με κανονική προταιρεοτητα ,κανονικά σήμερα βράδυ δεν θα έπρεπε να είχαν μπει; 1
spartak1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Έβαλα χρήματα από Πειραιώς Ξημερώματα Πέμπτης 1η του μήνα με κανονική προταιρεοτητα ,κανονικά σήμερα βράδυ δεν θα έπρεπε να είχαν μπει; Καμιά φορά καθυστερούν λίγο παραπάνω. Ο λογαριασμός σου χρεώθηκε; Αφαιρέθηκε το ποσό;
karlito13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καμιά φορά καθυστερούν λίγο παραπάνω. Ο λογαριασμός σου χρεώθηκε; Αφαιρέθηκε το ποσό;ναι έχουν χρεωθεί κανονικά,value date 1 June λέει.
karlito13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μπήκαν πριν λίγο τα χρήματα και θέλω να αγοράσω από eBay κάτι που έχει 113 Australian dollars,δλδ περίπου 74ευρω.Οταν πάω να πλήρωσω με την Revolut μου λέει να πληρώσω σε λιρές και βγαίνει περίπου 78,5ευρω.Γινετε μέσω Revolut να μετατρέψω euro σε Australian dollars?
asdfnikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μπήκαν πριν λίγο τα χρήματα και θέλω να αγοράσω από eBay κάτι που έχει 113 Australian dollars,δλδ περίπου 74ευρω.Οταν πάω να πλήρωσω με την Revolut μου λέει να πληρώσω σε λιρές και βγαίνει περίπου 78,5ευρω.Γινετε μέσω Revolut να μετατρέψω euro σε Australian dollars? Απλα επιλεγεις στο paypal να σε χρεωσει στο νομισμα της αγορας και θα κανει μονη της την μετρατοπη η revolut.
Προτεινόμενες αναρτήσεις