letom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 το βρηκα τελικα... το γραφω και απο πανω.... και εκανα και 2 ερωτησεις που δε βρηκα την απαντηση... Αυτό που λέει ο ekkli. Στην τελική για να είσαι 1000% σίγουρος, μέσα από την εφαρμογή της revolut πάτα exchange, κάνε τα δολάρια ευρώ και πήγαινε μετά στο ΑΤΜ για την ανάληψη. Όμως όπως και να έχει το ΑΤΜ τα βλέπει σε λίρες (επειδή είναι αγγλικός λογαριασμός) οπότε πάλι θα σε ρωτήσει να κάνει μετατροπή σε ευρώ αφού μόνο ευρώ μπορεί να βγάλει. Άρα καταλήγουμε πάλι στο ίδιο πράγμα. Βάλε τρεχούμενο και όταν ρωτήσει το ΑΤΜ για μετατροπή πάτα όχι. Λοιπον, εχει σημειωθει grand flop με τις φυσικές κάρτες.... μεγάλα delays. Το δικο μου απο 9 Δεκεμβρη πήγε 1 Ιανουαριου... δεν εχει γινει καν ποστεντ. Στον Evo481 τον ειχε posted την κάρτα του, αλλα την πήγε παράδοση 28 Δεκέμβρη. Καποια μαλακια εχει παιχτεί. Ίσως έχει σχεση που πολλές κάρτες ερχόταν με όνομα null null. Ίσως τώρα τις τσεκάρουν πριν τις στείλουν για να μην γίνει πάλι το ίδιο λάθος. Ή ίσως προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα με κάποιον τρόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ενημέρωση για μεταφορά 200Ε από Πειραιώς: - 2/12 μετά τις 16:00 το έμβασμα (Εκτέλεση στις 3/12, Ημερομηνία Αξίας 4/12) -4/12 το απόγευμα εμφανίστηκαν στη Revolut Επίσης για όσους έχουν iOS στο 1ο άνοιγμα του app να κάνουν accept να δέχονται τα push notifications. Σκέφτομαι τώρα να παραγγείλω και την κάρτα αφού είναι free. Ακριβώς το ίδιο...αυτο μπήκα να γράψω...γοα εμβασμα 30 ευρώ. Εφτά παρά το απόγευμα είχαν μπει. Και μπήκα πριν τυχαία έτσι να δω μήπως μου επιστράφηκαν τα 0.93 που μου κράτησε στην πρώτη αγορά. Και είδα τα λεφτά μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ολα οκ πηγα σε atm πειραιως εκανα οτι μου ειπατε και εκανα κανονικα αναληψη χωρις καμια χρεωση....... ισχυει σε ολες τις τραπεζες ετσι? οχι μονο στην πειραιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν ειναι πιστωτικη, το λεει πως δεν υποστηριζονται επειδη θα φας στο κεφαλι fees.... Αν ειναι χρεωστική, τοτε μαλλον σε φαγανε τα capital control. Χρεωστική είναι. Όλοι όσοι χρησιμοποιείτε το Revolut, βαζετε δηλαδη χρήματα με bank transfer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ολα οκ πηγα σε atm πειραιως εκανα οτι μου ειπατε και εκανα κανονικα αναληψη χωρις καμια χρεωση....... ισχυει σε ολες τις τραπεζες ετσι? οχι μονο στην πειραιως... Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει για όλες. Η κάθε τράπεζα έχει δική της πολιτική όσον αφορά στις χρεώσεις κλπ. Μπορεί άλλες να χρεώνουν κάποια προμήθεια, μπορεί και όχι. Μέχρι στιγμής όσοι έχουν κάνει ανάληψη έκαναν από ΑΤΜ Πειραιώς οπότε μόνο για εκεί ξέρουμε σίγουρα τι παίζει. Χρεωστική είναι. Όλοι όσοι χρησιμοποιείτε το Revolut, βαζετε δηλαδη χρήματα με bank transfer? Αναγκαστικά με bank transfer, δεν είναι εφικτός κανένας άλλος τρόπος για χρήματα προς εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα γιατί μου έχει βγάλει στην κάρτα μου ότι σε κατάσταση posted? Ενώ την έχω λάβει κανονικά. http://i.imgur.com/8N4jQcAl.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, εχει σημειωθει grand flop με τις φυσικές κάρτες.... μεγάλα delays. Το δικο μου απο 9 Δεκεμβρη πήγε 1 Ιανουαριου... δεν εχει γινει καν ποστεντ. Στον Evo481 τον ειχε posted την κάρτα του, αλλα την πήγε παράδοση 28 Δεκέμβρη. Καποια μαλακια εχει παιχτεί. Και εμένα μόλις άλλαξε και πήγε σε 29 Δεκεμβρίου ότι θα έρθει ενώ πριν ήταν στις 5 (που δεν θα έρθει τελικά!). Ισχύει και για μένα το ίδιο. Ήταν να αποσταλεί χθες με άφιξη στις 10 και τώρα μετατέθηκε η αποστολή για 6/12 και άφιξη 02 Γενάρη!!! Την πρώτη την ακύρωσα λόγω λάθος στο όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ισχύει και για μένα το ίδιο. Ήταν να αποσταλεί χθες με άφιξη στις 10 και τώρα μετατέθηκε η αποστολή για 6/12 και άφιξη 02 Γενάρη!!! Την πρώτη την ακύρωσα λόγω λάθος στο όνομα. τα ιδια και γω με το ονομα... μαλλον... υποθετω... πως δημιουργηθηκε προβλημα με ονοματα-καρτες κλπ... οποτε πηγαν ολα πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Κι εμένα η κάρτα μου άλλαξε τις ημερομηνίες παραλαβής. issued 27 Νοεμβρη posted 25 Δεκέμβρη expected 26 Ιανουαρίου!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 πριν λιγα ποστ σας ειπα πως την περιμενω 1Jan.... ανοιξα μολις εφαρμογη... πηγε 29 January!!!!!1!ενα! LOL Προφανως προκειται περι λαθους.... θελω να πιστευω δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Κατι παιχτηκε με το τελευταιο update.Καρτα που μου ειχε ερθει εμφανιστηκε ξανα σημερα με date παραλαβης καπου στα μεσα του μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sandbird Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχασα λίγο την μπάλα με τα αποτελέσματα στο search του φόρουμ περι aliexpress...τελικά η aliexpress δέχεται την κάρτα της revolut ή όχι ? (χωρίς alipay...απλά top up και μετα αγορά με την virtual κάρτα) Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soleman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχασα λίγο την μπάλα με τα αποτελέσματα στο search του φόρουμ περι aliexpress...τελικά η aliexpress δέχεται την κάρτα της revolut ή όχι ? (χωρίς alipay...απλά top up και μετα αγορά με την virtual κάρτα) Thanks Ναι την δέχεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κατι παιχτηκε με το τελευταιο update. Καρτα που μου ειχε ερθει εμφανιστηκε ξανα σημερα με date παραλαβης καπου στα μεσα του μηνα. ειναι πολυ μπροστα η ρεβολουτ! δειχνει οτι σταλθηκε 16/12 και θα ερθει 16/1!!!!! αχαχαχαα. φυσικα εχει ερθει εδω και μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 έχω το πρόβλημα με μια αγορά που ακυρώθηκε πριν καιρό αγόρασα από το skroutz κάποια καλώδια που ήθελα από το κατάστημα cosmomarket την παραγγελία καθώς και την αγορά την έκανα την παρασκευή τελικά την Κυριακή ακύρωσα την παραγγελία την ιδία μέρα με ενημέρωσαν ότι έχει δρομολογηθεί η επιστροφή των χρημάτων μου αλλά ακόμα δεν φάνηκαν στην κάρτα ξέρει κάνεις ποσό καιρό κάνουν να φανούν τα χρήματα στην κάρτα .20/11/2015 έγινε η επιστροφή των χρημάτων ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις