Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν δε σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τα χρήματα μας που τα στέλνουμε μην περιμένουμε να τα σεβαστεί κάποιος άλλος.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Την περασμενη τεταρτη εκανα top up την καρτα με 200€ και περιμενα να φορτωθουν. Σημερα παρατηρησα οτι πρεπει να κανω ταυτοποιηση του λογαριασμου μου γιατι λεει οτι εχω ξεπερασει το αιτησιο οριο των 40€ και ρωτω, απο ποτε ηταν τα 40€ το ετησιο οριο?? Μεχρι 1000€ αγορες δεν μπορουσες να κανεις χωρις να χρειαστει να κανεις ταυτοποιηση?? ποτε εγιναν αυτες οι αλλαγες?? (δεν χρησημοποιω την ρεβολουτ συχνα οποτε δεν πηρα χαμπαρι)

Εστω οτι αποφασησω να κανω ταυτοποιηση, η διαδικασια θα ολοκληρωθει γρηγορα? Θελω να κανω μια αγορα που ληγει την τεταρτη αλλα μεχρι προτινως δεν μπορουσα γιατι περιμενα να περαστουν τα λεφτα -____-  Προλαβαινω?

Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να μην κανω ταυτοποιηση. Διαλεξα την revolout εναντι της leupay για να γλυτωσω ακριβως αυτη την διαδικασια. Υπαρχει λοιπον τροπος να ακυρωσω το εμβασμα των 200€ (αφου απ'οτι καταλαβα χωρις ταυτοποιηση δεν προκειται να περαστει) και να σηκωσω με οποιονδηποτε τροπο οτι υπολοιπο μου εχει μεινει στον λογαριασμο απο πριν (γυρω στα 30€)?

Τελος, ξερει κανεις αν υπαρχουν παρομοιες υπηρεσιες σαν της ρεβολουτ αλλα χωρις την ταυτοποιηση? Δεν νιωθω ανετα να στελνω την ταυτοτητα/διπλωμα/διαβατηριο/οτιδηποτε αλλο τοσο προσωπικο σε καποιον αγνωστο μεσω ιντερνετ,ακομα και αν αυτος ο αγνωστος ειναι τραπεζα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Την περασμενη τεταρτη εκανα top up την καρτα με 200€ και περιμενα να φορτωθουν. Σημερα παρατηρησα οτι πρεπει να κανω ταυτοποιηση του λογαριασμου μου γιατι λεει οτι εχω ξεπερασει το αιτησιο οριο των 40€ και ρωτω, απο ποτε ηταν τα 40€ το ετησιο οριο?? Μεχρι 1000€ αγορες δεν μπορουσες να κανεις χωρις να χρειαστει να κανεις ταυτοποιηση?? ποτε εγιναν αυτες οι αλλαγες?? (δεν χρησημοποιω την ρεβολουτ συχνα οποτε δεν πηρα χαμπαρι)

Εστω οτι αποφασησω να κανω ταυτοποιηση, η διαδικασια θα ολοκληρωθει γρηγορα? Θελω να κανω μια αγορα που ληγει την τεταρτη αλλα μεχρι προτινως δεν μπορουσα γιατι περιμενα να περαστουν τα λεφτα -____-  Προλαβαινω?

Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να μην κανω ταυτοποιηση. Διαλεξα την revolout εναντι της leupay για να γλυτωσω ακριβως αυτη την διαδικασια. Υπαρχει λοιπον τροπος να ακυρωσω το εμβασμα των 200€ (αφου απ'οτι καταλαβα χωρις ταυτοποιηση δεν προκειται να περαστει) και να σηκωσω με οποιονδηποτε τροπο οτι υπολοιπο μου εχει μεινει στον λογαριασμο απο πριν (γυρω στα 30€)?

Τελος, ξερει κανεις αν υπαρχουν παρομοιες υπηρεσιες σαν της ρεβολουτ αλλα χωρις την ταυτοποιηση? Δεν νιωθω ανετα να στελνω την ταυτοτητα/διπλωμα/διαβατηριο/οτιδηποτε αλλο τοσο προσωπικο σε καποιον αγνωστο μεσω ιντερνετ,ακομα και αν αυτος ο αγνωστος ειναι τραπεζα.

Ευχαριστω

Εταιρία που να δινει αβέρτα ακόμα και προπληρωμενες καρτες χωρις ταυτοποίηση και να λειτουργεί στην ΕΕ δεν έχω βρει...Αμα κανεις την ταυτοποιηση με ταυτοτητα,διαβατηριο Η δίπλωμα οδήγησης παιρνει περιπου 20-30 λεπτα(με το αυτοματο συστημα) και αφου γινει η ταυτοποιηση μπαινουν αμεσως τα χρηματα στον λογαριασμο σου. 

Δημοσ.

Εχω κανει 2 φορες ταυτοποιηση με ταυτοτητα με το αυτοματο συστημα και δεν μου εχουν κανει verify το λογαριασμο..Ξερει καποιος τι ωρα το chat απανταει γιατι το μεσημερι περιμενα αρκετη ωρα και δεν εμφανιστηκε κανεις παρολο που ελεγε οτι ειμαι σε σειρα για να μιλησω με καποιον.

Δημοσ.

Εχω κανει 2 φορες ταυτοποιηση με ταυτοτητα με το αυτοματο συστημα και δεν μου εχουν κανει verify το λογαριασμο..Ξερει καποιος τι ωρα το chat απανταει γιατι το μεσημερι περιμενα αρκετη ωρα και δεν εμφανιστηκε κανεις παρολο που ελεγε οτι ειμαι σε σειρα για να μιλησω με καποιον.

Μίλα μαζί τους  στο facebook

Δημοσ.

Ευχαριστω

Μπορεις να χρησιμοποιησεις και ελληνικες καρτες που εχεις κανει ηδη ταυτοποιηση

Δημοσ.

Μίλα μαζί τους  στο facebook

Τελικα μου απαντησαν στο chat σημερα και εστειλα τις φοτος που ηθελαν και μου εκαναν το verification!

Δημοσ.

Κατάθεση μια βδομάδα πριν και δεν έχουν μπει ακόμα, σε σας πόσο κάνει?

Το έστειλες απο λογαριασμο τραπεζας που ειναι δικός σου; Εβαλες το Reference number σωστα; Εχεις κάνει Verification/ταυτοποίηση;

Δημοσ.

Σ' όλα ναι, εκτός από την ταυτοποίηση.

Είχα φτιάξει το account καιρό πριν που δε χρειαζόταν για <1000Ε/έτος.

Λες να φταίει αυτό? (αν και έχω κάνει κάμποσα τοπ-απ, μόνο αν έχουν αλλάξει οι όροι δεν ξέρω)

Δημοσ.

Σ' όλα ναι, εκτός από την ταυτοποίηση.

Είχα φτιάξει το account καιρό πριν που δε χρειαζόταν για <1000Ε/έτος.

Λες να φταίει αυτό? (αν και έχω κάνει κάμποσα τοπ-απ, μόνο αν έχουν αλλάξει οι όροι δεν ξέρω)

Αυτο φταιει. Δε θα μπουν αν δεν κάνεις ταυτοποίηση

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο φταιει. Δε θα μπουν αν δεν κάνεις ταυτοποίηση

Σωστος, τωρα μου 'ρθε μηνυμα σχετικο.

Αλλαξαν και αλλαζουν συνεχως οι οροι οπως φαινεται, it was too good to be true να μπορεις απλα με ενα μειλ και ονομα να εχεις ακκαουντ.

Δημοσ.

Ωραια και κάθε μήνα μπορω να βγάζω εως 200 ευρώ χωρίς να μου έχει προμήθεια;μου έμειναν γύρω στα 300 ευρώ στην Revolut και κοιτάω πως μπορω Νάρα παρω πίσω

Γιατί να τα πάρεις πίσω? Πιο ασφαλή ειναι τα λεφτά στη revolut (LLOYDS), παρά στις σάπιες χρεωκοπημένες ελληνικές τράπεζες.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια και κάθε μήνα μπορω να βγάζω εως 200 ευρώ χωρίς να μου έχει προμήθεια;μου έμειναν γύρω στα 300 ευρώ στην Revolut και κοιτάω πως μπορω Νάρα παρω πίσω

Αντί να στέλνεις εμβάσματα από revolut προς ελληνική τράπεζα μπορείς πολύ απλά να πας και να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας με την κάρτα της revolut.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...