Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραια στον οδηγο στο iphonehellas στο βημα 8 λεει οτι θα μας δειξει την καρτα μας, εμενα αντι αυτου οταν παταω card -> virtual μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση για να την γεμισω.

attachicon.gif2017-04-09 22.00.02.png

Δεν θα επρεπε να μου δειχνει μια καρτα με διαφορους αριθμους? 

Στην αρχική οθόνη πάτα το + top up και επέλεγε by bank, δες τα στοιχεία και στείλε έμβασμα μέσω web banking της τράπεζας σου (υπάρχει προμήθεια) έπειτα μετά από 2-3 μέρες όταν φανούν στην revolut δοκίμασε να βγάλεις κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρεπαιδιά, γιατί δεν πάτε στο ιστορικό εμβασμάτων να κάνετε μια επανεκτέλεση; έτσι το κάνω εγώ συνέχεια

Γιατι εχει αλλαξει πλεον το  ΙΒΑΝ

Ποτε αλλαξε ρε παιδια το ΙΒΑΝ? Εχει καιρο?

Ειμαστε καλα κ με το καινουριο? Εχει κανεις κανεις εμβασμα με το νεο ΙΒΑΝ?

Γιατι εχει αλλαξει πλεον το  ΙΒΑΝ

Ποτε αλλαξε ρε παιδια το ΙΒΑΝ? Εχει καιρο?

Ειμαστε καλα κ με το καινουριο? Εχει κανεις κανεις εμβασμα με το νεο ΙΒΑΝ?

Διαβασε απλα της τελευταιες 2 σελιδες!

Παλαιότερα ειχε δημοσιευτει εδω ή στο νημα του paypal ενα λινκ που σε οδηγουσε απευθειας στην επιλογη να διαλλεξεις τον τροπο που θα γινεται η μετατροπη συναλαγματος στις αγορες. Απο την καρτα σου ή απο το paypal. Τωρα κανω κλικ και μπαινει στην αρχικη σελιδα, δεν μπορω να βρω την επιλογη. Μπορει καποιος να το δημοσιευσει ξανα ;

Εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-οδηγοσ-revolut/

Αν δεν κανω λαθος 5ο ποστ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια. Δεν θυμαμαι και δεν βρισκω αν είχε ερωτηθεί εδώ αλλα καπου το ειδα διαβασει. Την revolut μπορούμε να την συνδεσουμε και στην bet365 ώστε να κανουμε καταθεσεις και αναληψεις σε αυτή; Καποιος ειχε πει πως εκανε αναληψη και πως τα χρηματα περασαν κανονικα σαν refund.

Και αν γινεται αυτό στην τελικη: Συμπληρωνω στα κενα το swift/bic και το iban που βλεπω από το revolut. To reference που το βαζω για να ξερουν ότι προκεται για τον δικο μου λογαριασμο; Αυτό δεν είναι ουσιαστικα;

Σαν ένα μοναδικο reference ID του λογαριασμου μου, σωστα;

Επεξ/σία από Deluxe

Καλησπερα παιδια. Δεν θυμαμαι και δεν βρισκω αν είχε ερωτηθεί εδώ αλλα καπου το ειδα διαβασει. Την revolut μπορούμε να την συνδεσουμε και στην bet365 ώστε να κανουμε καταθεσεις και αναληψεις σε αυτή; Καποιος ειχε πει πως εκανε αναληψη και πως τα χρηματα περασαν κανονικα σαν refund.

Και αν γινεται αυτό στην τελικη: Συμπληρωνω στα κενα το swift/bic και το iban που βλεπω από το revolut. To reference που το βαζω για να ξερουν ότι προκεται για τον δικο μου λογαριασμο; Αυτό δεν είναι ουσιαστικα;

Σαν ένα μοναδικο reference ID του λογαριασμου μου, σωστα;

Αυτο με την bet365 ηταν ανάληψη μεσω καρτας και οχι ανάληψη μεσω εμβάσματος.

γεια σας , εχω eurobank η οποια με χρεωνει για την αλλαγη συναλλαγματος ανεξαρτητα απο το ποσο ,αρα δεν με συμφερει για να αγοραζω μικροπραγματα. συμφερει να στελνω εμβασματα στην revolut? με την revolut μπορω να κανω αναληψη απο ελληνικα atm?

γεια σας , εχω eurobank η οποια με χρεωνει για την αλλαγη συναλλαγματος ανεξαρτητα απο το ποσο ,αρα δεν με συμφερει για να αγοραζω μικροπραγματα. συμφερει να στελνω εμβασματα στην revolut? με την revolut μπορω να κανω αναληψη απο ελληνικα atm?

Μπορείς να κάνεις ανάληψη χωρίς χρεωση μέχρι 200 ευρω/μήνα. Απο εκεί και μετά χρεώνεσαι 2%. Το έμβασμα απο Ελληνικές τράπεζες χρεώνεται 1 ευρω κάθε φορά (από ebanking). Δε συμφερει να στέλνεις μικρά ποσά με έμβασμα

Μπορείς να κάνεις ανάληψη χωρίς χρεωση μέχρι 200 ευρω/μήνα. Απο εκεί και μετά χρεώνεσαι 2%. Το έμβασμα απο Ελληνικές τράπεζες χρεώνεται 1 ευρω κάθε φορά (από ebanking). Δε συμφερει να στέλνεις μικρά ποσά με έμβασμα

Ωραία, όχι δεν έχω σκοπό να στείλω μικρό ποσό, θα στείλω ένα σχετικά μεσαίο πόσο για να κάνω τότε μικρό αγορές, γιατί με την eurobank δεν συμφέρει καθόλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος να του στείλω μέσω paypal 15 ευρώ και να μου τα στείλει στην revolut; 

Στέλνω πρώτος αρκεί να έχει ο άλλος καμιά αξιολόγηση της προκοπής :P

Edit: Βρέθηκε φίλος μου οκ :P

Επεξ/σία από UsualSuspect__

χαιρεται εκανα  top up την revolut χθες το μεσημερι αλλα τα λεφτα δεν εχουν εμφανιστει ακομα , απο την eurobank  φυγει τα λεφτα, ειναι φυσιολογικη η καθηστερηση ή εγινε κατι στραβα? ευχαριστω!

χαιρεται εκανα  top up την revolut χθες το μεσημερι αλλα τα λεφτα δεν εχουν εμφανιστει ακομα , απο την eurobank  φυγει τα λεφτα, ειναι φυσιολογικη η καθηστερηση ή εγινε κατι στραβα? ευχαριστω!

μαλλον ημερομηνία αξιας θα εχει την δευτερα η την τριτη....Αν και την επομενη μερα το βραδυ μπαινουν...Ακομα νωρις ειναι.

• Like 1

Είναι κανείς άλλος που δεν έχει κάνει verify και πλέον δεν τον αφηνει να δεχτεί χρήματα / κάνει top up αν δεν κάνει verify;

Κάπου το φεβρουαριο έγινε reset στα 1000€ που ήταν το όριο ( το οποίο δεν είχα φτάσει) και το χα δει στην εφαρμογή που έλεγε πλέον 0 /1000.

Τώρα λέει please verify  limit is 0€ a year.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...