Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω τη ρεβολουτ πολυ καιρο. τη ειχα χρησιμοποιησει καποιες φορες και τη ειχα ανενεργη για ενα διαστημα. δε ειχα κανει πιστοποιηση.  θυμομουν οτι το οριο για πιστοποιηση ηταν 1500. εστειλα εμβασμα 900 πηγαν κανονικα αλλα τωρα λεει οτι αν θελω να στειλω κιαλλα πρεπει να κανω πιστοποιηση. ποσο καιρο ισχιει αυτο;;   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω τη ρεβολουτ πολυ καιρο. τη ειχα χρησιμοποιησει καποιες φορες και τη ειχα ανενεργη για ενα διαστημα. δε ειχα κανει πιστοποιηση.  θυμομουν οτι το οριο για πιστοποιηση ηταν 1500. εστειλα εμβασμα 900 πηγαν κανονικα αλλα τωρα λεει οτι αν θελω να στειλω κιαλλα πρεπει να κανω πιστοποιηση. ποσο καιρο ισχιει αυτο;;   

Εδω και λίγο καιρό πρέπει όλοι να κάνουν πιστοποίηση (από φέτος κάποια στιγμή). Εχει αναφερθεί στο φόρουμ

Καλησπέρα!

Στην 1η σελίδα του θέματος γιατί δε μου εμφανίζει τις εικόνες;

Δες αυτό, ο ίδιος οδηγός είναι και έχει και τις εικόνες:

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/

Παιδια προσπαθω να βγαλω μια virtual revolut και ενω βαζω τα στοιχεια στο τελος μου βγαζει μηνυμα "The payment could not be authorized". Επικοινωνησα με την τραπεζα μου και μου ειπαν οτι αυτο γινεται λογο capital controls. Οντως ισχυει? Δηλαδη δεν μπορω πλεον να βγαλω Revolut καρτα?

Για να σας δωσω να καταλαβετε ολο αυτο γινεται γιατι θελω να δοκιμασω το google vps για ενα μηνα αλλα ουτε εκει μου δεχονται την καρτα. Ετσι λοιπον σκεφτηκα να φτιαξω revolut.

Ευχαριστω

Παιδια προσπαθω να βγαλω μια virtual revolut και ενω βαζω τα στοιχεια στο τελος μου βγαζει μηνυμα "The payment could not be authorized". Επικοινωνησ με την τραπεζα μου και μου ειπαν οτι αυτο γινεται λογο capital controls. Οντως ισχυει? Δηλαδη δεν μπορω πλεον να βγαλω Revolut καρτα?

Ευχαριστω

Τα λες τοσο μπερδεμενα....Προσπαθεις να βγαλεις μια virtual revolut.Ποια στοιχεια καρτας βαζεις και που;

Παλαιότερα ειχε δημοσιευτει εδω ή στο νημα του paypal ενα λινκ που σε οδηγουσε απευθειας στην επιλογη να διαλλεξεις τον τροπο που θα γινεται η μετατροπη συναλαγματος στις αγορες. Απο την καρτα σου ή απο το paypal. Τωρα κανω κλικ και μπαινει στην αρχικη σελιδα, δεν μπορω να βρω την επιλογη. Μπορει καποιος να το δημοσιευσει ξανα ;

Όλο τα ίδια συζητάμε, μόνο με έμβασμα γεμίζουμε την revolut

Τα cc δεν επιτρέπουν top up από ελληνική κάρτα στη revolut

Ωραια. Μηπως υπαρχει κανενας οδηγος για το πως την γεμιζω με εμβασμα? Η μπορεις να μου δωσεις ενα link να διαβασω πως γινεται?

Θα διαβαζα ολα τα σχολια αλλα ειναι 615σελιδες και θα μου παρει μεχρι το πρωι..

Στην προηγούμενη σελίδα στο #9219 έχει λινκ με αναλυτικές οδηγίες.

Ωραια στον οδηγο στο iphonehellas στο βημα 8 λεει οτι θα μας δειξει την καρτα μας, εμενα αντι αυτου οταν παταω card -> virtual μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση για να την γεμισω.

post-171783-0-58823900-1491766979_thumb.png

Δεν θα επρεπε να μου δειχνει μια καρτα με διαφορους αριθμους? 

Σου λέει οτι πρεπει να στειλεις με εμβασμα 10 ευρω

Ναι το διαβασα αυτο. αλλα στον οδηγο δεν λεει κατι τετοιο, λεει οτι θα μας δειξει επιτοπου την virtual καρτα. Τωρα εχει αλλαξει αυτο? Πρεπει να του στειλω με εμβασμα 10 ευρω για να μου ενεργοποιησει την Virtual καρτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...