Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα εστειλα και ταυτοτητα και φωτο με το διπλωμα κλπ.Και νομιζω πως περασε αλλα...
Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπαινει μου λεει please help us to keep your acccout safe.

We are looking into your account now and will get back to you shortly..
Απο το πρωι αυτο... 
Τι παιζει ρε παιδια; Τζιχαντιστης δεν ειμαι :( :P μουσια εχω μονο :/ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα εστειλα και ταυτοτητα και φωτο με το διπλωμα κλπ.Και νομιζω πως περασε αλλα...

Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπαινει μου λεει please help us to keep your acccout safe.

Απο το πρωι αυτο... 

Είναι πιθανό να μην πρόλαβαν ακόμα να το δουν. Εχουν λίγο προσωπικό και δε φτάνει να καλύψει τη ζήτηση.

Απο το πρωι αυτο... 

Το επαθα την προηγουμενη Πεμπτη. Κολησε η εφαρμογη. Μιλα μαζι τους στο Facebook και θα στην κανουν αμεσως.

Σε εσας δειχνει notification οταν γινεται μια αγορα με την revolut; Παλια μου εδειχνε, αλλα πλεον οχι. Εσβηκαι και εγκατεστησα ξανα την εφαρμογη. Παλι τιποτα.

μου ηρθε κι εμενα η καρτα, ισχυει ακομα οτι πρεπει να κανουμε μια μικρη αναληψη για να ενεργοποιηθει;

ή απλα αν την βαλουμε στο atm ενεργοποιειται;

διαφορετικα τι ποσο;

ενα ταληρο ας πουμε; :P

Καλησπέρα, έφτιαξα σήμερα λογαριασμό στην revolut, πήγα να κάνω κάρτα και μου λέει ότι πρέπει να έχω τουλάχιστον 10€, όταν πάω να κάνω top up με χρεωστική κάρτα mastercard eurobank μου βγάζει να συμπληρώσω τον αριθμό της κάρτας (1111 2222 3333 4444 555) ημερ/ναι λήξης και τον αριθμό στο πίσω μέρος, πρώτη ερώτηση η δίκια μου κάρτα έχει τις 4 τετράδες, το τελευταίο 3ψίφιο (555) είναι υποχρεωτικό? τι είναι?

Μετά επιβεβαιώνω την διεύθυνση, στη συνέχεια θέλει κάποια στοιχεία στην eurobank (ήμερ/νια γέννησης, αριθμό ταυτότητας 4 ψηφία και ημερ/νια λήξης τις κάρτας),

και τέλος μου βγάζει ένα ”κωδικό πρόσβασης ταυτοποίησης» Madstercard securecode οπού δημιούργησα για πρώτη φορά username και password, μετά από αυτό όμως μου λέει ότι προέκυψε λάθος και με πετάει στην αρχική να συμπληρώσω την κάρτα πάλι, κάνω κάτι λάθος? Είναι κόλλημα της revolut?

Αν καταφέρω να κάνω top up με την κάρτα υπάρχει χρέωση 1€ που έχει αναφερθεί ή είναι δωρεάν?

Καλησπέρα, έφτιαξα σήμερα λογαριασμό στην revolut, πήγα να κάνω κάρτα και μου λέει ότι πρέπει να έχω τουλάχιστον 10€, όταν πάω να κάνω top up με χρεωστική κάρτα mastercard eurobank μου βγάζει να συμπληρώσω τον αριθμό της κάρτας (1111 2222 3333 4444 555) ημερ/ναι λήξης και τον αριθμό στο πίσω μέρος, πρώτη ερώτηση η δίκια μου κάρτα έχει τις 4 τετράδες, το τελευταίο 3ψίφιο (555) είναι υποχρεωτικό? τι είναι?

Μετά επιβεβαιώνω την διεύθυνση, στη συνέχεια θέλει κάποια στοιχεία στην eurobank (ήμερ/νια γέννησης, αριθμό ταυτότητας 4 ψηφία και ημερ/νια λήξης τις κάρτας),

και τέλος μου βγάζει ένα ”κωδικό πρόσβασης ταυτοποίησης» Madstercard securecode οπού δημιούργησα για πρώτη φορά username και password, μετά από αυτό όμως μου λέει ότι προέκυψε λάθος και με πετάει στην αρχική να συμπληρώσω την κάρτα πάλι, κάνω κάτι λάθος? Είναι κόλλημα της revolut?

Αν καταφέρω να κάνω top up με την κάρτα υπάρχει χρέωση 1€ που έχει αναφερθεί ή είναι δωρεάν?

Δε μπορείς να κάνεις Topup με Ελληνική κάρτα. Δεν επιτρέπεται λόγω των κεφαλαιακών περιορισμών

• Like 1

Top-up με ελληνικη καρτα δεν γινετε!!Δεν περναει λογο CC!Μονο με εμβασμα.

• Like 1

μου φάνηκε ότι μερικοί το έκαναν, θα κατάλαβα λάθος, υπέθεσα ότι λέβγαζε σφάλμα λόγο της εφαρμογής, μέχρι να καταφέρω να κάνω εγγραφή πέρασαν 4 μέρες, το sms δεν ερχόταν με τίποτα, ευχαριστώ για την απάντηση!

Ρε μαγκες για πειτε λιγο. 
1) αλλαξανε iban?

2) Βαζω το BIC LOYDGB21FΧΧ και μου λεει στην εθνικη τραπεζα το παρακατω.
Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός.

​Και αναρωτιέμαι τώρα μηπως παμε για μεγάλη φόλα;
Γιατι αλλαξανε τα στοιχεια τους; Και γιατι μου βγαζει οτι ειναι ανενεργός ο κωδικος αναγνωρισης της τραπεζας;

Τι να πει; Αυτο που λεει βαζω και τον αλλαξανε δηλαδη αν εβαζα τα χρηματα χωρις να το τσεκαρω θα πηγαινανε αλλου!
Και ο bic που δινουν ειναι υποπτος καθως μου βγαζει πως ειναι ανενεργος!

Ρε μαγκες για πειτε λιγο. 

1) αλλαξανε iban?

2) Βαζω το BIC LOYDGB21FΧΧ και μου λεει στην εθνικη τραπεζα το παρακατω.

Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός.

​Και αναρωτιέμαι τώρα μηπως παμε για μεγάλη φόλα;

Γιατι αλλαξανε τα στοιχεια τους; Και γιατι μου βγαζει οτι ειναι ανενεργός ο κωδικος αναγνωρισης της τραπεζας;

Ειναι bug της ελληνικης τραπεζας.Τα στελνεις κανονικα δεν υπαρχει προβλημα.Θα τα λαβουν κανονικα και θα πιστωθουν κανονικα.

Ειναι bug της ελληνικης τραπεζας.Τα στελνεις κανονικα δεν υπαρχει προβλημα.Θα τα λαβουν κανονικα και θα πιστωθουν κανονικα.

Eχεις στειλει στο καινουργιο τους iban εσυ ομως? Μια 300αρα θελω να στειλω και δεν λεει να τα χασω,

Εδω και ενα χρονο εστελνα στο παλιο τους iban διχως τετοια προβληματα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...