spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Sms λαμβάνεις εσύ, δεν σημαίνει ότι sms έστειλα. Το ίδιο και με τα voip, οι αριθμοί είναι εικονικοί. Από αμερικάνικο voip σε ελληνικό αριθμό, δεν σημαίνει ότι σε πήρα τηλέφωνο από το 3G δίκτυο. Ούτε χρειάζεται ο ελληνικός πάροχος να έχει συνεργασία με τον αμερικάνικο voip για να χτυπήσει το τηλέφωνο σου Απλά πολλές τέτοιες υπηρεσίες χρησιμοποιούνται κακόβουλα και οι πάροχοι μπλοκάρουν αριθμούς ή και προθέματα. To sms χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μονοπάτια για να φτασει στο κινητό. Τα μονοπάτια αυτα περιλαμβάνουν οπωσδήποτε κέντρο κινητης (πάροχος κινητής που στέλνει) και κέντρο κινητής που το λαμβάνει και στη συνέχεια το προωθεί στο κινητό. Τα μονοπάτια αυτα θα τα περάσει είτε σταλεί απο κινητό είτε σταλεί μέσω ιντερνετ. Οπως είδες στο παράθεμα αν δεν υπάρχει agreement δεν έχει και sms μεταξύ των παρόχων. Αυτο ακριβώς που έγραψα εξαρχής. Δηλαδη εσυ μπορεί να στείλεις μέσω Internet εντολή να πάει σε κινητό όμως αν ο πάροχος που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή (δεν ειναι ένας πάντα μπορεί και περισσότεροι) δεν έχει συμφωνία το μηνυμα δε θα φτάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 αν δεν υπάρχει agreement δεν έχει και sms μεταξύ των παρόχων. Αυτο ακριβώς που έγραψα εξαρχής. Δηλαδη εσυ μπορεί να στείλεις μέσω Internet εντολή να πάει σε κινητό όμως αν ο πάροχος που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή (δεν ειναι ένας πάντα μπορεί και περισσότεροι) δεν έχει συμφωνία το μηνυμα δε θα φτάσει. Μην συγχίζεσαι! Δεν είναι θέμα agreement. Είναι τεχνικό το ζήτημα. Γιατί πολύ απλά δεν εμφανίζεται καθολικά και μόνιμα το πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν φτάνουν τα SMS και κάποιες άλλες φτάνουν, από την ίδια εταιρεία, προς τον ίδιο πάροχο, στην ίδια κινητή συσκευή. Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ και με τη revolut και με τη leupay περιστασιακά. Και πολύ πρόσφατα με τη Shell για καταχώρηση μιας κάρτας πόντων στο application. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 To sms χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μονοπάτια για να φτασει στο κινητό. Τα μονοπάτια αυτα περιλαμβάνουν οπωσδήποτε κέντρο κινητης (πάροχος κινητής που στέλνει) και κέντρο κινητής που το λαμβάνει και στη συνέχεια το προωθεί στο κινητό. Τα μονοπάτια αυτα θα τα περάσει είτε σταλεί απο κινητό είτε σταλεί μέσω ιντερνετ. Οπως είδες στο παράθεμα αν δεν υπάρχει agreement δεν έχει και sms μεταξύ των παρόχων. Αυτο ακριβώς που έγραψα εξαρχής. Δηλαδη εσυ μπορεί να στείλεις μέσω Internet εντολή να πάει σε κινητό όμως αν ο πάροχος που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή (δεν ειναι ένας πάντα μπορεί και περισσότεροι) δεν έχει συμφωνία το μηνυμα δε θα φτάσει. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω, ότι δεν υπάρχει συμφωνία για έναν δρόμο που είναι μονόδρομος. Από τέτοιες υπηρεσίες μόνο δέχεσαι, δεν γίνετε να στείλεις και εσύ sms. Και όπως λένε και τα παιδιά από πάνω, δέχονται κανονικά με wind, οπότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν είναι θέμα μπλοκαρίσματος. Εχει να κάνει με τις συμφωνίες που συνάπτει το κάθε δίκτυο κινητής. Ανάλογα με αυτές μπορεί να δεχτεί καi μηνύματα απο τα ξένα δίκτυα. Προφανώς η Leupay χρησιμοποιεί κάποιον πάροχο που έχει τα προβλήματα αυτά στη διασύνδεση με wind Οχι φίλτατε ήταν κανονικό μπλοκάρισμα απο wind, γιατί όταν επέμεινα και τους έδωσα τον αριθμό του βουλγάρικου αριθμού (ευτυχώς είχε μείνει στο αρχείο κλήσεων) απο τον οποίο ερχόταν τα sms το "ξεμπλοκάραν" και απο τότε κανένα πρόβλημα. Δεν γίνεται τη μια στιγμή να λαμβάνεις sms εξωτερικού και ξαφνικά την άλλη τίποτα , όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες των εταιρειών. Προσπαθούν να μπλοκάρουν τα εισερχόμενα sms απο ιστοσελίδες εξωτερικού για να μην υπερφορτωθεί το δίκτυό τους. Παλιότερα μπορούσες άνετα να στελνεις δεκάδες τέτοια δωρεάν sms σε κινητά, τώρα ... τέλος. Για αυτό επέμεινε στον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας σου είτε λέγεται wind, ή cyta, ή cosmote, ή vodafone και αν ξέρεις και απο ποιόν αριθμό στέλνονται τα sms της revolut ακόμα καλύτερα, ή πες να σου ξεμπλοκάρουν γενικά τα μυνήματα απο Αγγλία. Μην συγχίζεσαι! Δεν είναι θέμα agreement. Είναι τεχνικό το ζήτημα. Γιατί πολύ απλά δεν εμφανίζεται καθολικά και μόνιμα το πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν φτάνουν τα SMS και κάποιες άλλες φτάνουν, από την ίδια εταιρεία, προς τον ίδιο πάροχο, στην ίδια κινητή συσκευή. Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ και με τη revolut και με τη leupay περιστασιακά. Και πολύ πρόσφατα με τη Shell για καταχώρηση μιας κάρτας πόντων στο application. Αυτό που λες όντως ισχύει και σε sms εσωτερικού αλλά μόνο όταν υπάρχει υπερφόρτωση του δικτύου της κινητής π.χ. την περίοδο των Χριστουγέννων. Αν είχε πάρει έστω και ενα sms αρχικά και μετά ξαφνικά σταμάτησε να λαμβάνει τότε ο αποκλειστικός υπέυθυνος είναι ο παροχός του κινητης τηλεφωνίας, τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν μπορώ να κάνω verify με το δίπλωμα μου. Καμία ιδέα; Και μενα ειχε ληξει και εβγαλα καινουργια ταυτοτητα σε 20 λεπτα. Μετα η ταυτοποιηση ειταν παιχνιδάκι ! Α μου ζητησαν και πηγη εσοδων, τους εστειλα printscreen την μισθοδοσια και πηγαν το οριο στις 15,000€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μην συγχίζεσαι! Δεν είναι θέμα agreement. Είναι τεχνικό το ζήτημα. Γιατί πολύ απλά δεν εμφανίζεται καθολικά και μόνιμα το πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν φτάνουν τα SMS και κάποιες άλλες φτάνουν, από την ίδια εταιρεία, προς τον ίδιο πάροχο, στην ίδια κινητή συσκευή. Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ και με τη revolut και με τη leupay περιστασιακά. Και πολύ πρόσφατα με τη Shell για καταχώρηση μιας κάρτας πόντων στο application. Οπως εγραψα και πιο πάνω πιθανα χρησιμοποιουνται περισσότερα τους ενος κέντρα για τη δρομολογηση των μηνυματων και αυτο εξηγει γιατι κάποιες φορες φτάνουν τα μηνυματα και κάποιες όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 με τις εικόνες του αρχικού ποστ με το how to τι παιζει; έχουν αφαιρεθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 με τις εικόνες του αρχικού ποστ με το how to τι παιζει; έχουν αφαιρεθεί; Ναι, δες από εδώ τον οδηγό: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 με το διπλωμα εκανα εγω κι εχω και παλιο, βαλτο διπλα στην μουρη σου και τραβα σελφι απ το κινητο και στειλτους το Μου ζηταει να τα κανω ξεχωριστα. Δηλαδη πρωτα το διπλωμα και μετα τη φατσα μου! Το εκανα μια φορα θα ξανα προσπαθησω. Δεν θελω να δωσω ταυτοτητα διοτι δεν τους εμπιστευομαι και τοσο. Και μενα ειχε ληξει και εβγαλα καινουργια ταυτοτητα σε 20 λεπτα. Μετα η ταυτοποιηση ειταν παιχνιδάκι ! Α μου ζητησαν και πηγη εσοδων, τους εστειλα printscreen την μισθοδοσια και πηγαν το οριο στις 15,000€ Σιγα μη παω να βγαλω ταυτοτητα γουσταρω retro φαση και να δειχνω ποσο χοντρουλης ημουν 15 ετων.. Πηγη αν βαλω τον οαεδ θα ειμαι ενταξει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias54 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μου ζηταει να τα κανω ξεχωριστα. Δηλαδη πρωτα το διπλωμα και μετα τη φατσα μου! Το εκανα μια φορα θα ξανα προσπαθησω. Δεν θελω να δωσω ταυτοτητα διοτι δεν τους εμπιστευομαι και τοσο. Σιγα μη παω να βγαλω ταυτοτητα γουσταρω retro φαση και να δειχνω ποσο χοντρουλης ημουν 15 ετων.. Πηγη αν βαλω τον οαεδ θα ειμαι ενταξει; Για να εισαι σιγουρος (πολες φορες η φοτο γυαλιζει και δεν διαβαζετε) βγαλε φοτο το διπλωμα μπρος πισω και μια με την φατσα σου κρατωντας το διπλωμα και στειλτα στο chat η επιβεβαιωση γινεται αμεσως. Για την πηγη θελουν ενα νομιμο ποσο δεν τους νοιαζει η πηγη (δηλ οχι "μαυρα λευτα"). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 η Revolut που κερδίζει απο όλο αυτό το νταλαβέρι? Είναι και σχετικά καινούρια εταιρία, μην φωρτόσουμε λεφτά και ένα ωραίο πρωί κλείσουν το μαγαζί και γεια σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έβαλα ευρώ αλλά δεν τα περνάει μέσα στο διαθέσιμο που έχω για Αγορές. Μου λέει να κάνω το παρακάτω Profile>verification and limits>increase your limit Αυτό στο vetify your identity? Γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο Εχω ξεπεράσει τα 570€ την χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 η Revolut που κερδίζει απο όλο αυτό το νταλαβέρι? Είναι και σχετικά καινούρια εταιρία, μην φωρτόσουμε λεφτά και ένα ωραίο πρωί κλείσουν το μαγαζί και γεια σας. μα δεν ειπε κανεις να φορτωσεις κανα καρο λεφτα, λιγα λεφτα θα βαλεις γιατι οπως το ειπες κανεις δεν ξερει το ποιον της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έβαλα ευρώ αλλά δεν τα περνάει μέσα στο διαθέσιμο που έχω για Αγορές. Μου λέει να κάνω το παρακάτω Profile>verification and limits>increase your limit Αυτό στο vetify your identity? Γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο Εχω ξεπεράσει τα 570€ την χρονιά Πρέπει να κάνεις Verification. Αν δεν κανεις δε μπορεις να χρησιμοποιησεις την κάρτα. Αλλαξαν οι κανόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οκ θα κάνω. Μου λέει πρόσβαση στην κάμερα. Θα συνομιλήσω με κάποιον, ποιά είναι η διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις