Xlapatsas Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν γίνεται να το ακυρώσεις; Δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι τράπεζες έτσι κι αλλιώς για να εκτελεστεί έμβασμα εξωτερικού Γίνεται αλλά... "Προμήθεια ακύρωσης 15 ευρώ" Οπότε δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γίνεται αλλά... "Προμήθεια ακύρωσης 15 ευρώ" Οπότε δεν... Χαχαχα έ τους κερατάδες το δέσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 καλημέρα Παιδιά εδώ και ένα μηνά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν περιμένω το sms από την revolut και ποτέ δεν έρχεται .Στο chat και στο facebook έτυχε να μιλήσω με τον Αντρέα βλέπει ότι το στέλνει κανονικά , μου τον είχε δώσει αυτός τον κωδικό αλλά δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά αυτό , είχα πρόβλημα με την wind τώρα έχω και με την cyta (ίδιος αριθμός απλά άλλαξα παροχή) καμιά ιδέα ; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 καλημέρα Παιδιά εδώ και ένα μηνά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν περιμένω το sms από την revolut και ποτέ δεν έρχεται .Στο chat και στο facebook έτυχε να μιλήσω με τον Αντρέα βλέπει ότι το στέλνει κανονικά , μου τον είχε δώσει αυτός τον κωδικό αλλά δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά αυτό , είχα πρόβλημα με την wind τώρα έχω και με την cyta (ίδιος αριθμός απλά άλλαξα παροχή) καμιά ιδέα ; ευχαριστώ Δοκιμασες να βαλεις την sim σε αλλο κινητο;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δοκιμασες να βαλεις την sim σε αλλο κινητο;! το έχω δοκιμάσει άπειρες φόρες γνωρίζει κάνεις τον αριθμό αποστολής των μηνυμάτων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 καλημέρα Παιδιά εδώ και ένα μηνά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν περιμένω το sms από την revolut και ποτέ δεν έρχεται .Στο chat και στο facebook έτυχε να μιλήσω με τον Αντρέα βλέπει ότι το στέλνει κανονικά , μου τον είχε δώσει αυτός τον κωδικό αλλά δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά αυτό , είχα πρόβλημα με την wind τώρα έχω και με την cyta (ίδιος αριθμός απλά άλλαξα παροχή) καμιά ιδέα ; ευχαριστώ Eπικοινώνησε με την τηλεφωνική σου εταιρεία και ζήτα εξηγήσεις γιατι σου μπλοκάρουν τα εισερχόμενα sms εξωτερικού ! Ειχα παλιά το ίδιο πρόβλημα με την Wind που μου μπλόκαρε με το έτσι θέλω τα sms της Leupay. Δεν φταίει το κινητό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν είναι θέμα μπλοκαρίσματος. Εχει να κάνει με τις συμφωνίες που συνάπτει το κάθε δίκτυο κινητής. Ανάλογα με αυτές μπορεί να δεχτεί καi μηνύματα απο τα ξένα δίκτυα. Προφανώς η Leupay χρησιμοποιεί κάποιον πάροχο που έχει τα προβλήματα αυτά στη διασύνδεση με wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν είναι θέμα μπλοκαρίσματος. Εχει να κάνει με τις συμφωνίες που συνάπτει το κάθε δίκτυο κινητής. Ανάλογα με αυτές μπορεί να δεχτεί καi μηνύματα απο τα ξένα δίκτυα. Προφανώς η Leupay χρησιμοποιεί κάποιον πάροχο που έχει τα προβλήματα αυτά στη διασύνδεση με wind Τραβηγμένο να μην δέχεται μηνύματα απο έναν ολόκληρο πάροχο επειδή δεν έχει συμφωνία μαζί του. Εγώ νομίζω πως θα έχει μπλοκάρει αριθμούς/ προθέματα spamming η wind. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τραβηγμένο να μην δέχεται μηνύματα απο έναν ολόκληρο πάροχο επειδή δεν έχει συμφωνία μαζί του. Εγώ νομίζω πως θα έχει μπλοκάρει αριθμούς/ προθέματα spamming η wind. The lack of complete international SMS interoperability is caused by the way the GSM world is interconnected: each operator has a need to establish SMS interworking with all other mobile operators, meaning that international SMS can only transit from one operator to another if there is a bi-lateral roaming agreement in place. While SMS interoperability is limited to bi-lateral interworking / roaming agreements between operators, it is unlikely that full international SMS reach will be achieved by setting up more and more agreements, which are time consuming and costly to put in place. In addition to that, the revenue benefits of an extra interworking connection might not justify the investment required to set it up in the first place. https://en.wikipedia.org/wiki/SMS_hubbing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν μπορώ να κάνω verify με το δίπλωμα μου. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ...και εγω wind εχω, τα sms έρχονται κανονικά απο την revolut, πρόσφατα μάλιστα που άλλαξα και τηλέφωνο Να πω μόνο οτι γενικά στο δικο μου τηλέφωνο, και σε αυτο, και στο προηγούμενο, και με wind, και με cosmote, υπήρχε πρόβλημα με στις default εφαρμογές των sms, οπότε εδω και χρονια χρησιμοποιώ την chomp-sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν μπορώ να κάνω verify με το δίπλωμα μου. Καμία ιδέα; με το διπλωμα εκανα εγω κι εχω και παλιο, βαλτο διπλα στην μουρη σου και τραβα σελφι απ το κινητο και στειλτους το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 The lack of complete international SMS interoperability is caused by the way the GSM world is interconnected: each operator has a need to establish SMS interworking with all other mobile operators, meaning that international SMS can only transit from one operator to another if there is a bi-lateral roaming agreement in place. While SMS interoperability is limited to bi-lateral interworking / roaming agreements between operators, it is unlikely that full international SMS reach will be achieved by setting up more and more agreements, which are time consuming and costly to put in place. In addition to that, the revenue benefits of an extra interworking connection might not justify the investment required to set it up in the first place. https://en.wikipedia.org/wiki/SMS_hubbing Εδώ μιλάει για τα κλασικά sms. Σαφώς και οι εταιρίες δεν στέλνουν sms από τα κινητά τηλέφωνα τους αλλά μέσω ίντερνετ και με εταιρίες που δεν έχουν καν δικά τους δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την αγορά της ΕΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εδώ μιλάει για τα κλασικά sms. Σαφώς και οι εταιρίες δεν στέλνουν sms από τα κινητά τηλέφωνα τους αλλά μέσω ίντερνετ και με εταιρίες που δεν έχουν καν δικά τους δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την αγορά της ΕΕ. Το κείμενο είναι σαφες και επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα παραπάνω (και το οποίο θεώρησες τραβηγμένο). Κάποιος πάροχος κανονικός χρησιμοποιείται για να σταλεί το sms της Leupay στο κινητό. Sms στέλνεται όχι email, oύτε μήνυμα στο viber. Πόσο πιο καθαρά να στο γράψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το κείμενο είναι σαφες και επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα παραπάνω (και το οποίο θεώρησες τραβηγμένο). Κάποιος πάροχος κανονικός χρησιμοποιείται για να σταλεί το sms της Leupay στο κινητό. Sms στέλνεται όχι email, oύτε μήνυμα στο viber. Πόσο πιο καθαρά να στο γράψει; Sms λαμβάνεις εσύ, δεν σημαίνει ότι sms έστειλα. Το ίδιο και με τα voip, οι αριθμοί είναι εικονικοί. Από αμερικάνικο voip σε ελληνικό αριθμό, δεν σημαίνει ότι σε πήρα τηλέφωνο από το 3G δίκτυο. Ούτε χρειάζεται ο ελληνικός πάροχος να έχει συνεργασία με τον αμερικάνικο voip για να χτυπήσει το τηλέφωνο σου Απλά πολλές τέτοιες υπηρεσίες χρησιμοποιούνται κακόβουλα και οι πάροχοι μπλοκάρουν αριθμούς ή και προθέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις