kosmasdel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πάω σε μια τράπεζα με 5 χιλιάδες μετρητά, μπορώ να τα καταθέσω στον λογαριασμό της revolut? Δεν εχω πρόβλημα με τα έξοδα. Όχι. Μέχρι 500€ / μήνα μπορείς να βγάζεις έξω με έμβασμα.
[email protected] Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πάω σε μια τράπεζα με 5 χιλιάδες μετρητά, μπορώ να τα καταθέσω στον λογαριασμό της revolut? Δεν εχω πρόβλημα με τα έξοδα. Βγάλε μια skrill που εχει ελληνικο λογαριασμό στην αλφα και κανε ότι θες μετα
Ioannis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μπορουμε να συνδεσουμε την revolut στην σκριλλ? το χει δοκιμασει καποιος?
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εχω καποια λεφτα στην revolut και θελω να τα κανω αναληψη απο atm τι χρεωση θα εχω?
TheAccountant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εχω καποια λεφτα στην revolut και θελω να τα κανω αναληψη απο atm τι χρεωση θα εχω? καμια απολυτως... εκτος και ανεπιτρεψεις την εδω τράπεζα να κανει την μετατροπη.
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 καμια απολυτως... εκτος και ανεπιτρεψεις την εδω τράπεζα να κανει την μετατροπη. τι εννοεις να κανει η τραπεζα τη μετατροπη? παω στο atm βαζω καρτα και παταω αναληψη θα με ρωτησει η τραπεζα να κανει μετατροπη? και δε θα εχει χρεωση τουλαχιστον ΔΙΑΣ?
gate6 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 To εμβασμα εγινε Τρίτη 01/12/2015 μεσω ebanking alpha bank τα χρηματα εφυγαν 02-12-2015. Ακομη δεν πιστωθηκαν χρηματα. Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ζητησαν το αποδεικτικο και το εστειλα. Πριν λιγο μου απαντησαν οτι τα εμβασματα απο ελληνικες τραπεζες θελουν 5 εργασιμες μερες. Εχει στειλει κανεις αλλος απο alpha bank? Ποσος χρονος χρειαστηκε για να του φανουν τα χρηματα?
zaf_4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επιβεβαίωση, επειδή στο paypal έχω ήδη verified κάρτα και λογαριασμό της τραπέζης μου, δεν χρειάζεται διάβασα προηγούμενα ποστ να κάνω και αυτήν (revolut) verified, σωστά; Επειδή για να πληρώσεις στις αγορές και να μην έχεις πρόβλημα θα πρέπει την revolut να την κάνεις primary, δεν χρειάζεται να είσαι verified? Εγώ νομίζω πως ναι, αλλά πριν μερικές σελίδες διάβασα πως δεν είναι απαραίτητο. edit: Aπ ότι διάβασα ξανά, θα πρέπει να την κάνεις verified!
ASSP16 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή για να πληρώσεις στις αγορές και να μην έχεις πρόβλημα θα πρέπει την revolut να την κάνεις primary, δεν χρειάζεται να είσαι verified? Εγώ νομίζω πως ναι, αλλά πριν μερικές σελίδες διάβασα πως δεν είναι απαραίτητο. edit: Aπ ότι διάβασα ξανά, θα πρέπει να την κάνεις verified! Αγορές κάνεις μέσω Paypal και χωρις να την κάνεις link and confirm. Αλλά για περισσότερη σιγουριά, καλό είναι να την κάνεις link and confirm.
ekkli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 To εμβασμα εγινε Τρίτη 01/12/2015 μεσω ebanking alpha bank τα χρηματα εφυγαν 02-12-2015. Ακομη δεν πιστωθηκαν χρηματα. Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ζητησαν το αποδεικτικο και το εστειλα. Πριν λιγο μου απαντησαν οτι τα εμβασματα απο ελληνικες τραπεζες θελουν 5 εργασιμες μερες. Εχει στειλει κανεις αλλος απο alpha bank? Ποσος χρονος χρειαστηκε για να του φανουν τα χρηματα? δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος, σε άλλους κάνει 2 εργάσιμες σε άλλους 5. Μην αγχώνεσαι από τώρα, παίζει να εμφανιστούν και Δευτέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Συγχαρητήρια για τη δημιουργία του χρησιμότατου και καλογραμμένου οδηγού! Σας ευχαριστώ πολύ!
BloodDonor89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή για να πληρώσεις στις αγορές και να μην έχεις πρόβλημα θα πρέπει την revolut να την κάνεις primary, δεν χρειάζεται να είσαι verified? Εγώ νομίζω πως ναι, αλλά πριν μερικές σελίδες διάβασα πως δεν είναι απαραίτητο. edit: Aπ ότι διάβασα ξανά, θα πρέπει να την κάνεις verified! Αγορές κάνεις κανονικά. Αλλά μετά από κάποιο ποσό η δεν ξέρω τι σου ζητάει να κάνεις link & confirm. Με έβγαλε από μόνο του σε εκείνο το σημείο δηλαδή. Έκανα χθες συνολικά 70 ευρώ αγορές.
giannakp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από 12 ημέρες (10 εργάσιμες) τα χρήματα φάνηκαν πριν από λίγο στο revolut account μου. Πολύ chat και υπομονή μαζί τους, τέλος καλά! Για την ιστορία να αναφέρω ότι έγινε με ebanking Πειραιώς, χωρίς να ξέρω τι πήγε στραβά και δεν έβρισκαν το έμβασμα από την αρχή.
Theodor77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από 12 ημέρες (10 εργάσιμες) τα χρήματα φάνηκαν πριν από λίγο στο revolut account μου. Πολύ chat και υπομονή μαζί τους, τέλος καλά! Για την ιστορία να αναφέρω ότι έγινε με ebanking Πειραιώς, χωρίς να ξέρω τι πήγε στραβά και δεν έβρισκαν το έμβασμα από την αρχή. Ααααα δεν θελω τετοια . Και εγω στις 1 εστειλα το εμβασμα και στις 2 το στειλανε , αλλα ακομα τα λεφτα γιοκ στον λογαριασμο το revolut . Δεν θελω να εχω ιστοριες με αποδεικτικα και βλακειες . με επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπανε οτι κανει περιπου 5 εργασιμες να φανουν τα χρηματα και περιπου 15 εργασιμες να παραλαβω καρτα .
bikey77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επιχείρησα να κανω top up με Mastercard Εθνικής και εφαγα άκυρο. Γνωρίζει κανείς γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις