larry10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Να ρωτησω ρε παιδια κατι.Με το BREXIT Θα υπαρχει θεμα με την καρτα??οσοι εχουν λεφτα στον λογαριασμο τους θα εχουν προβλημα???Υπαρχει καποια ενημερωση??θελω να κανω καποιες εγορες μεσω kickstarter αλλα θα γινει η πληρωμη μαιο ιουνιο και το σκεφτομαι να βαλω τα χρηματα
turbat0s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Καταρχάς τo brexit θέλει 2 χρόνια διαπραγματεύσεων για να υλοποιηθεί. Επιπλέον, απαγορεύεται να έχει κάποιος χρήματα εκτός ΕΕ? 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Καταρχάς τo brexit θέλει 2 χρόνια διαπραγματεύσεων για να υλοποιηθεί. Επιπλέον, απαγορεύεται να έχει κάποιος χρήματα εκτός ΕΕ? Aυτο δεν το καταλαβα, δηλαδη θα μου απαγορεύσουν να εχω χρηματα πχ στην αμερικη, τι θα κάνουν θα μου τα κατασχέσουν? 1
asdfnikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Aυτο δεν το καταλαβα, δηλαδη θα μου απαγορεύσουν να εχω χρηματα πχ στην αμερικη, τι θα κάνουν θα μου τα κατασχέσουν? Ολα να τα περιμένεις απο το ελληνικο κρατος....
thelocal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Kαλημέρα. Θέλω να μεταφέρω χρήματα από την revolut σε ελληνικό και σε γαλλικό λογαριασμό. Πρώτον υπάρχει όριο μεταφοράς; Και δεύτερον μου ζητάει ένα σωρό στοιχεία για τους λογαριασμούς. Το sort code που ζητάει τι είναι; Και το branch code? Bασικά το ένα πρέπει να είναι κωδικός τράπεζας και το δεύτερο κωδικός καταστήματος τράπεζας που έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. Απλά όταν τα βάζω δεν προχωράει στο επόμενο βήμα για την ολοκλήρωση της μεταφοράς αλλά και δεν μου εμφανίζει τι έχω καταχωρήσει λάθος. Επίσης εφαρμογή για τον υπολογιστή δεν υπάρχει έτσι; Ευχαριστώ πολύ!
elias54 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μα καλά το chat απαντάει όποτε τους κάνει κέφι ? Από χθες το μεσημέρι να κάνουν ταυτοποίηση χώρια που μου ζητούν και την πηγή εσόδων ! Μήπως θα ζητήσουν και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων 1
alfeios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μήπως θα ζητήσουν και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων Αυτο το εχουμε ολοι πλέον. Αφου αποδεχομαστε το συστημα .....
kpapageo1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παιδιά η Revolut σε σχέση με την Εθνική έχει καλύτερη ισοτιμία όταν πληρώνεις με την κάρτα σε χώρα εξωτερικού εκτός Ευρώ?
asdfnikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παιδιά η Revolut σε σχέση με την Εθνική έχει καλύτερη ισοτιμία όταν πληρώνεις με την κάρτα σε χώρα εξωτερικού εκτός Ευρώ? Παντα!Εκτος απο 2-3 νομίσματα δεν θυμάμαι ακριβώς ποια..
kpapageo1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Υπάρχει κάπου αυτή η λίστα για να δω ποια είναι αυτά τα 2-3 νομίσματα?
grinder_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Υπάρχει κάπου αυτή η λίστα για να δω ποια είναι αυτά τα 2-3 νομίσματα? Russian ruble και Thai Baht νομίζω. Κάπου τα έχει στο faq. Στα υπόλοιπα έχεις την ισοτιμία που δίνει η mastercard. 1
Xlapatsas Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Έχω καιρό να στείλω έμβασμα στη Revolut και παρατήρησα σήμερα στο e-banking της Πειραιώς ότι εκτός από το 1 ευρώ για προμήθεια εμβάσματος, με χρέωσαν και 1.50 ευρώ για αποστολή μηνύματος. Τι είναι αυτό πάλι?
asdfnikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Έχω καιρό να στείλω έμβασμα στη Revolut και παρατήρησα σήμερα στο e-banking της Πειραιώς ότι εκτός από το 1 ευρώ για προμήθεια εμβάσματος, με χρέωσαν και 1.50 ευρώ για αποστολή μηνύματος. Τι είναι αυτό πάλι? Το εστειλες με την υψηλή προτεραιότητα που σε χρεώνει +1.5 ευρω και στελνει το εμβασμα με ημερομηνία αξιας(Πίστωσης) την ιδια εργάσιμη μέρα.Μπορουσες να επιλέξεις κανονική προτεραιοτητα και να χρεωνόσουν 1 ευρω αλλα το εχουν default στο site στην υψηλη (Μαλλον εσκεμμένα)
Xlapatsas Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το εστειλες με την υψηλή προτεραιότητα που σε χρεώνει +1.5 ευρω και στελνει το εμβασμα με ημερομηνία αξιας(Πίστωσης) την ιδια εργάσιμη μέρα.Μπορουσες να επιλέξεις κανονική προτεραιοτητα και να χρεωνόσουν 1 ευρω αλλα το εχουν default στο site στην υψηλη (Μαλλον εσκεμμένα) Και δεν αναφέρουν πουθενά ότι η υψηλή προτεραιότητα έχει εξτρα χρέωση!! Είπα κι εγώ ωραία θα το αφήσω στην υψηλή να πάει πιο γρήγορα. Βλακεία μου!
dexterios Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και δεν αναφέρουν πουθενά ότι η υψηλή προτεραιότητα έχει εξτρα χρέωση!! Είπα κι εγώ ωραία θα το αφήσω στην υψηλή να πάει πιο γρήγορα. Βλακεία μου! Δεν γίνεται να το ακυρώσεις; Δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι τράπεζες έτσι κι αλλιώς για να εκτελεστεί έμβασμα εξωτερικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις