Liverpool89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μα θα το βρεις μπροστα σου. Καλυτερα πανε βγαλε μια ταυτοτητα καινουργια, θα σου χρειαστει και μελλοντικά
TheAccountant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ξέρεις μετά από πόσο καιρό βγαίνει η νέα ταυτότητα; σε 20 λεπτα... μπορει και 30... εξαρταται απο τα κεφια του υπαλληλου.
molot12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Θα έχω στο νου μου αυτή τη μέθοδο Ξέρεις μετά από πόσο καιρό βγαίνει η νέα ταυτότητα; Καμία εναλλακτική της Revolut που να σου δίνει έστω ένα μικρό όριο πριν απαιτήσει τέτοια έγγραφα γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει; Σε μια εβδομάδα ακριβώς ! .... πέρυσι άλλαξα. Εχουν πλέον όλα αυτοματοποιηθεί μόνο μην πέσεις σε εξεταστική για Αγγλικά γιατί γίνεται χαμός απο πιτσιρίκια και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση
theopan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σε μια εβδομάδα ακριβώς ! .... πέρυσι άλλαξα. Εχουν πλέον όλα αυτοματοποιηθεί μόνο μην πέσεις σε εξεταστική για Αγγλικά γιατί γίνεται χαμός απο πιτσιρίκια και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση Σε μισή ώρα το πολύ βγαίνει η ταυτότητα και οπωσδήποτε αυθημερόν. Πριν 25 μέρες άλλαξα. Μάλλον το μπερδεύεις με τα διαβατήρια που όντως χρειάζεται μια εβδομάδα (εκτός επείγοντος) για να το παραλάβεις. http://www.kathimerini.gr/786892/article/epikairothta/ellada/ekdosh-astynomikhs-taytothtas-se-liga-lepta http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang Κάνετε ερωτήσεις που απαντούνται αμέσως με μια απλή αναζήτηση στο google... 1
cartwheelfun Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μα θα το βρεις μπροστα σου. Καλυτερα πανε βγαλε μια ταυτοτητα καινουργια, θα σου χρειαστει και μελλοντικά Ναι εντάξει εννοείται πως θα βγάλω, απλά επειδή αγοράζω κάτι πράγματα από το εξωτερικό που βγαίνουν για συλλέκτες (εξαντλούνται σε 5 λεπτά και δεν ξαναβγαίνουν), αν έβγαινε πχ σε ένα μηνα η ταυτοτητα χρειαζόμουν αμεσα μια εναλλακτικη λύση για να μπορέσω να πάρω τους τίτλους που θα βγουνε, μέχρι να μπορέσω να κάνω την ταυτοποίηση με την νέα ταυτότητα (δεν είναι κάτι δηλάδή με το οποίο έχω την ευχέρεια να κάνω δοκιμές ή να περιμένω για αρκετές μέρες). Σε μισή ώρα το πολύ βγαίνει η ταυτότητα και οπωσδήποτε αυθημερόν. Πριν 25 μέρες άλλαξα. Μάλλον το μπερδεύεις με τα διαβατήρια που όντως χρειάζεται μια εβδομάδα (εκτός επείγοντος) για να το παραλάβεις. http://www.kathimerini.gr/786892/article/epikairothta/ellada/ekdosh-astynomikhs-taytothtas-se-liga-lepta http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang Κάνετε ερωτήσεις που απαντούνται αμέσως με μια απλή αναζήτηση στο google... Τα ειχα ηδη τσεκαρει και τα 2 site που μου εστειλες πριν ρωτησω αλλα επειδη το ενα ειναι του 2014 ηθελα να δω τι ισχυει τώρα και εκανα και επισκεψη στο αστυνομικο μου τμημα λιγο αργοτερα. Εξαλλου όλα έχουν απάντηση με μια αναζητηση στο google αλλά δεν θα είχε και λόγο ύπαρξης το forum αν ήταν έτσι. Η ταυτότητα να διευκρινήσω πως όντως βγαίνει απευθείας. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
theopan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τα ειχα ηδη τσεκαρει και τα 2 site που μου εστειλες πριν ρωτησω αλλα επειδη το ενα ειναι του 2014 ηθελα να δω τι ισχυει τώρα και εκανα και επισκεψη στο αστυνομικο μου τμημα λιγο αργοτερα. Εξαλλου όλα έχουν απάντηση με μια αναζητηση στο google αλλά δεν θα είχε και λόγο ύπαρξης το forum αν ήταν έτσι. Η ταυτότητα να διευκρινήσω πως όντως βγαίνει απευθείας. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Οι ταυτότητες έβγαιναν αυθημερόν ακόμα και το 2006 που είχα βγάλει την προηγούμενη, εφόσον προσκόμιζε ο πολίτης ο ίδιος πιστοποιητικό γεννήσεως από το Δήμο του. Το μόνο που άλλαξε ήταν η αυτόματη αναζήτηση που κάνει πλέον η αστυνομία για αυτό. Το άρθρο μπορεί να είναι του 2014, αλλά δεν γίνεται να άλλαξε κάτι προς το δυσμενέστερο από τότε. Το αντίθετο ίσως. Ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ είναι να συζητάμε θέματα και όχι να παρεμβάλλουμε άσχετες απορίες -τις οποίες απαντάει εύκολα το google- όποτε μας έρχεται. Και το πόσο κάνει να εκδοθεί μια ταυτότητα είναι άσχετο με το παρόν θέμα... Υ.Γ. Οι ταυτότητες ανέκαθεν έβγαιναν αυθημερόν. Ακόμα και το 1990 που έβγαλα την 1η μου. Γιατί πολύ απλά δεν είναι δυνατό να μένει χωρίς ταυτότητα ούτε μια ώρα o πολίτης. Απλά έπαιρνες την προσωρινή (σε απλό χαρτί) τότε άμεσα και λίγες μέρες αργότερα την οριστική πλαστικοποιημένη.
Freekafe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τα χαιρετίσματα μου σε όλοι την παρέα!! Να κάνω μια ερώτηση έχω revolut από τον περασμένο Μάιο και είχα κάνει συναλλαγές περίπου 350 ευρώ. Τους τελευταίους μήνες δεν την έχω χρησιμοποιήσει και το υπόλοιπο που έχει είναι 3 ευρώ τώρα που θέλω να την χρησιμοποιήσω και έριξα μια ματιά μου δείχνει ότι έχω φτάσει στο όριο. Το όριο δεν ήταν 1000 ευρώ τον χρόνο χωρίς ταυτοποίηση;;; έχει αλλάξει κάτι;;
spartak1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τα χαιρετίσματα μου σε όλοι την παρέα!! Να κάνω μια ερώτηση έχω revolut από τον περασμένο Μάιο και είχα κάνει συναλλαγές περίπου 350 ευρώ. Τους τελευταίους μήνες δεν την έχω χρησιμοποιήσει και το υπόλοιπο που έχει είναι 3 ευρώ τώρα που θέλω να την χρησιμοποιήσω και έριξα μια ματιά μου δείχνει ότι έχω φτάσει στο όριο. Το όριο δεν ήταν 1000 ευρώ τον χρόνο χωρίς ταυτοποίηση;;; έχει αλλάξει κάτι;; Ναι. Πλέον όλοι θα πρέπει να ταυτοποιήσουν την κάρτα για να τη χρησιμοποιήσουν.
patrickdrd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αυστηροποίηση capital controls φοβούνται οι καταθέτες
tasoskoul1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλημέρα Εκανα φόρτηση στην Revolut (στις 14 του μήνα)με το παλίο IBAN της τράπεζας . Τα χρήματα ενώ φαίνονται στις κινήσεις δεν έχουν πιστωθεί στην κάρτα μου και γράφει awaiting transfer . Τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση Ευχαριστώ.
turbat0s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μίλα τους στο τσατ άμεσα Αυστηροποίηση capital controls φοβούνται οι καταθέτεςΑλήθεια είναι, αλλά εκτός θέματος.
theopan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 ε οχι ακριβως κι εκτος Απολύτως εκτός είναι... Εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/page-941 1
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ας ρωτησουμε και δημοσιως γιατι μερικοι βγαζουν σπυρια αμα τους ρωτας σε pm: εσεις που εχετε περισσοτερες απο μια (π.χ. revolut/leupay) πως τις χρησιμοποιειτε; εχετε και τις δυο φορτωμενες; καπου διαβασα καποιος εγραψε οτι εχει μονο στην leupay κι αν χρειαστει revolut φορτωνει απο leupay -> revolut επισης διαβαζω εδω, οτι δεν την εμπιστευεται κοσμος γιατι: 1) Την leupay έπαψα να την χρησιμοποιώ από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο με τα μηχανήματα mypos και με το πόσο εύκολα έδωσαν τα στοιχεία όσων τα είχαν. Το ίδιο θα κάνουν και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. και 2) συνδεεται (εστω...) με τραπεζα στην μαλτα και τελος, 174 σελιδες για την leupay, 609 για την revolut, συμπερασμα; revolut > leupay and it's not even close
elias54 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έκανα εκκαθάρηση δεδομένων. Ανοίγωντας την εφαρμογή αντί log in έκανα log up έδωσα το τηλ και κωδικό αλλά δεν συνδέθηκε ! (λογικό). Τώρα κάνοντας log in ζητά το τηλ, το δίνω κανονικά ζητά κωδικό και βγάζει μύνημα "άγνωστο λάθος εμφανήστηκε". Η εφαρμογή είναι προηγούμενη έκδοση γιατί την νέα δεν την υποστηρίζει το κινητό. Τι πρέπει να κάνω για να συδεθώ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις