Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαμόγια, αυτό έχω να πώ. Το ψιλιαστήκανε το οτι θα κανεις κατευθείαν top up on demand και σου λενε όχι, αν θές μόνο με έμβασμα. Πάντως στην ελλάδα πολύ για πέταμα μας έχουν, εδώ κανένας έλεγχος. Το πιο απλό θα σου πώ, πας αγοράζεις μια sim και δουλεύει κατευθείαν ουτε ταυτοποιησεις ουτε τιποτα και η ανανεωση, οσο πληρωνεις τοσο παίρνεις

Αποτυχημένο τρολάρισμα. Ή μάλλον τρικυμία εν κρανίω. Και για τα 3 υπεύθυνο είναι αποκλειστικά το Ελληνικό κράτος και κυβερνήσεις. Για το 1ο τα capital controls που μπήκαν για να σωθούν οι χρεωκοπημένες τραπεζούλες, για το 2ο η μόνιμη προθυμία του να υιοθετεί -από τους πρώτους σαν καλός μαθητής- όποια στερητική της ελευθερίας διάταξη με διάφορα γελοία προσχήματα (τότε επί Καραμανλή με τις παρακολουθήσεις της vodafone πρέπει να ήταν; Δεν θυμάμαι ακριβώς) και για το 3ο (εδώ μάλλον πρωτοπόρο την εποχή που θεσπίστηκε) να αρπάξει με φόρους από όπου μπορεί.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύντομα φτάνω το όριο της Revolut και μου ζητάει να κάνω verify. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται την ταυτότητα μου (επειδή όπως λένε είναι χειρόγραφη) και δεν έχω ούτε διαβατήριο ούτε δίπλωμα για να στείλω. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Στην χειροτερη, υπάρχει κάποια εναλλακτική της Revolut που να δέχεται ελληνική ταυτότητα; Γιατί είδα ότι και μια άλλη (N26) είναι μια από τα ίδια (σύμφωνα με τα σχόλια που είδα στο κατάστημα).

Δημοσ.

Σύντομα φτάνω το όριο της Revolut και μου ζητάει να κάνω verify. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται την ταυτότητα μου (επειδή όπως λένε είναι χειρόγραφη) και δεν έχω ούτε διαβατήριο ούτε δίπλωμα για να στείλω. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Στην χειροτερη, υπάρχει κάποια εναλλακτική της Revolut που να δέχεται ελληνική ταυτότητα; Γιατί είδα ότι και μια άλλη (N26) είναι μια από τα ίδια (σύμφωνα με τα σχόλια που είδα στο κατάστημα).

Αφου δεν εχεις διαβατηριο, ουτε νεα ταυτοτητα, ουτε νεο διπλωμα σημενει οτι δεν ταξιδευεις στο εξωτερικο.

Χρησιμοποιεις την καρτα στην Ελλαδα.

Η απορια μου εμενα ειναι γιατι χρησιμοποιεις τοσο πολυ την Revolut και εφτασες στα ορια της ;

Δημοσ.

Εγω παλιοτερα εκανα ταυτοποιηση με χειρογραφη μεσω του chat(μετα απο λιγα παρακαλια γιατι ειχα περασει το οριο και ειχα στειλει ενα εμβασμα μεγαλου ποσου και δεν μου το πιστωναν αμα δεν εκανα ταυτοποιηση)

Δημοσ.

Debit είναι η δική μου.

H revolut έχει δικό της σύστημα  :devil:

https://community.revolut.com/t/debit-cards-recognized-as-a-credit-cards/1559

Just to clarify that if the card comes up as credit card but it's a debit card and the top up has been completed, after a careful investigation we change our database and refund the fees. However, this can only be done once we have a confirmation regarding the type of the card by the issuer bank.

Best,

Andreas K.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής

Μπορεις.Μιλας με το chat και θα σε στειλουν την φορμα αμφισβητησης.

Δημοσ.

Μπορεις.Μιλας με το chat και θα σε στειλουν την φορμα αμφισβητησης.

ωραίος αύριο γιατί τώρα είναι κλειστά από ότι είδα 

Δημοσ.

Αφου δεν εχεις διαβατηριο, ουτε νεα ταυτοτητα, ουτε νεο διπλωμα σημενει οτι δεν ταξιδευεις στο εξωτερικο.

Χρησιμοποιεις την καρτα στην Ελλαδα.

Η απορια μου εμενα ειναι γιατι χρησιμοποιεις τοσο πολυ την Revolut και εφτασες στα ορια της ;

Στο εξωτερικο θα μπορουσα να παω και με την παλια ταυτοτητα και χωρίς δίπλωμα!

Γιατι ψωνιζω αποκλειστικα απο site εξωτερικου και με καρτες των τραπεζων μας τρωω πορτα.

Δημοσ.

καλησπερα  , τωρα που αλλαξαν τα στοιχεια της ρεβολουτ οταν κανεις τοπ απ εχω μπερδευτει με το εξης.

Οταν βαζω το iban της revolut στην εθνικη μου βρισκει αυτοματα bic code '' LOYDGB2LXXX''

ενω μεσα απο το απ της ρεβολουτ μου δινει το bic ''LOYDGB21F09''

Επισης αν σβησω στην εθνικη το bic που βρισκει αυτοματα και βαλω αυτο που δινει η revolut μου βγαζει μηνυμα οτι μπορει να υπαρχουν καθυστερησεις γιατι πιθανο το bic να ειναι ανενεργο.

ξερει κανεις τι γινεται ??

Δημοσ.

Στο εξωτερικο θα μπορουσα να παω και με την παλια ταυτοτητα και χωρίς δίπλωμα!

Γιατι ψωνιζω αποκλειστικα απο site εξωτερικου και με καρτες των τραπεζων μας τρωω πορτα.

Πας στην αστυνομια και βγάζεις μια νέα ταυτότητα
Επισκέπτης
Δημοσ.

Capital control σου λεει μηπως κατι;

Ειναι στοχευμένη απόρριψη αυτή που κάνουν, και το λέω γιατί αμεσως μόλις χαλάρωσαν τα capital controls, μπορουσες κανονικα για κάποιο διάστημα να κάνειςtop up, μετά το κατάλαβαν και το έκλεισαν
Δημοσ.

Εγω παλιοτερα εκανα ταυτοποιηση με χειρογραφη μεσω του chat(μετα απο λιγα παρακαλια γιατι ειχα περασει το οριο και ειχα στειλει ενα εμβασμα μεγαλου ποσου και δεν μου το πιστωναν αμα δεν εκανα ταυτοποιηση)

Θα έχω στο νου μου αυτή τη μέθοδο  :-D

Πας στην αστυνομια και βγάζεις μια νέα ταυτότητα

Ξέρεις μετά από πόσο καιρό βγαίνει η νέα ταυτότητα; 

Καμία εναλλακτική της Revolut που να σου δίνει έστω ένα μικρό όριο πριν απαιτήσει τέτοια έγγραφα γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...