corsair04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Οταν ειχα αντιμετωπισει παρομοια περιπτωση με μυνηματα sms εξωτερικου (Leupay) τελικα αποδειχτηκε οτι τα μπλοκαρε η Wind !! Για ψαξτο.... Μετα απο διαμαρτυριες λυθηκε το θεμα xωρις ποτε να μου εξηγησουν το γιατι τους βρήκα στο facebook και έτυχα στον Ανδρέα και μου έδωσε τον κωδικό και όλα εντάξει από Τρίτη αλλάζω παροχο πάω cyta δεν θα ασχοληθώ καν εχθές έκανε μόνο του προώθηση τις κλίσεις τους κάλεσα και μου είπαν ότι κάποιο λάθος είχε γίνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spH3RiCal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλησπερα Μολις πηρα χαμπαρι οτι δεν εχει περαστει καμια συναλλαγη στο log απο 12/1 (εχω κανει αρκετες απο τοτε) και αντιστοιχα δεν εχει ανανεωθει το υπολοιπο με αποτελεσμα να μην ξερω τι λεφτα εχω μεσα. Τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Μολις πηρα χαμπαρι οτι δεν εχει περαστει καμια συναλλαγη στο log απο 12/1 (εχω κανει αρκετες απο τοτε) και αντιστοιχα δεν εχει ανανεωθει το υπολοιπο με αποτελεσμα να μην ξερω τι λεφτα εχω μεσα. Τι παιζει? διέγραψε την εφαρμογή και ξαναπέρασε την και εγώ το είχα πάθει και μου έστειλαν όλες της συναλλαγές μου σε pdf γιατί το παλιό με το νέο υπόλοιπο δεν συμφωνούσε με την εκνεου εγκατάσταση ήταν οκ Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2017 από corsair04 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokolokor5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Στον οδηγο ,στην πρωτη σελιδα δεν φαινονται οι εικονες ? Ή μονο σε μενα το κανει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 δεν φαινονται, οχι, πηγαινε εδω για εικονες: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokolokor5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σ ευχαριστω ! Και κατι αλλο που μολις τωρα το ειδα. Θελω να βαλω λεφτα και βλεπω οτι εχουν αλλαξει τα στοιχεια (ΙΒΑΝ ,κλτ) της revolut. Να στειλω με τα παλια στοιχεια ή να βαλω τα καινουργια ? Το νεο ΙΒΑΝ που μου βγαζει ,πχ ειναι το GB98LOYD........... Να προχωρησω μ αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σ ευχαριστω ! Και κατι αλλο που μολις τωρα το ειδα. Θελω να βαλω λεφτα και βλεπω οτι εχουν αλλαξει τα στοιχεια (ΙΒΑΝ ,κλτ) της revolut. Να στειλω με τα παλια στοιχεια ή να βαλω τα καινουργια ? Το νεο ΙΒΑΝ που μου βγαζει ,πχ ειναι το GB98LOYD........... Να προχωρησω μ αυτο ? Προχωρας με αυτα που σε εχει στην εφαρμογη.Αυτα που γραφει στης εικονες ειναι ο παλιος τους λογαριασμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spH3RiCal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Thnx! Το εβγαλα-ξαναεβαλα και εστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Να ενημερώσω ότι δοκίμασα να κάνω top-up από κάρτα εξωτερικού (Κύπρος) και η χρέωση είναι 1% επί του ποσού οπότε δεν συμφέρει για κάποιον που θέλει να κάνει μεγάλες αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Να ενημερώσω ότι δοκίμασα να κάνω top-up από κάρτα εξωτερικού (Κύπρος) και η χρέωση είναι 1% επί του ποσού οπότε δεν συμφέρει για κάποιον που θέλει να κάνει μεγάλες αγορές.Μονο σε πιατωτικες εχει το 1% χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι αρκετο καιρο στο εξωτερικο και δεν εχω εικόνα, απο ελληνικες καρτες γίνετε πλέον top up? Aπο βρετανική πάντως κομπλέ. Πάντως τι να πει κανείς για αυτη την κάρτα, κανει τα ανταλλακτήρια αχρηστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι αρκετο καιρο στο εξωτερικο και δεν εχω εικόνα, απο ελληνικες καρτες γίνετε πλέον top up? Aπο βρετανική πάντως κομπλέ. Πάντως τι να πει κανείς για αυτη την κάρτα, κανει τα ανταλλακτήρια αχρηστα Οχι απο ελληνικες δε γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Οχι απο ελληνικες δε γινεται Λαμόγια, αυτό έχω να πώ. Το ψιλιαστήκανε το οτι θα κανεις κατευθείαν top up on demand και σου λενε όχι, αν θές μόνο με έμβασμα. Πάντως στην ελλάδα πολύ για πέταμα μας έχουν, εδώ κανένας έλεγχος. Το πιο απλό θα σου πώ, πας αγοράζεις μια sim και δουλεύει κατευθείαν ουτε ταυτοποιησεις ουτε τιποτα και η ανανεωση, οσο πληρωνεις τοσο παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Λαμόγια, αυτό έχω να πώ. Το ψιλιαστήκανε το οτι θα κανεις κατευθείαν top up on demand και σου λενε όχι, αν θές μόνο με έμβασμα. Πάντως στην ελλάδα πολύ για πέταμα μας έχουν, εδώ κανένας έλεγχος. Το πιο απλό θα σου πώ, πας αγοράζεις μια sim και δουλεύει κατευθείαν ουτε ταυτοποιησεις ουτε τιποτα και η ανανεωση, οσο πληρωνεις τοσο παίρνεις Πάντως για τις ανώνυμες sim η Βρετανία και ο Καναδάς είναι μάλλον μειοψηφία , πλέον στις περισσότερες χώρες απαγορεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Λαμόγια, αυτό έχω να πώ. Το ψιλιαστήκανε το οτι θα κανεις κατευθείαν top up on demand και σου λενε όχι, αν θές μόνο με έμβασμα. Πάντως στην ελλάδα πολύ για πέταμα μας έχουν, εδώ κανένας έλεγχος. Το πιο απλό θα σου πώ, πας αγοράζεις μια sim και δουλεύει κατευθείαν ουτε ταυτοποιησεις ουτε τιποτα και η ανανεωση, οσο πληρωνεις τοσο παίρνεις Capital control σου λεει μηπως κατι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις