dexterios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Την προηγούμενη φορά πάντως ,που λέγανε 10.000 ενδιαφερόμενους χρήστες να επενδύσουν, φαίνεται ότι μόνο 400 προχώρησαν σε επένδυση http://uk.businessinsider.com/revolut-crowdfunding-4-million-on-seedrs-launching-premium-product-2017-3 Over 10,000 people expressed interest in investing in Revolut last year. Storonsky said: "Last time we did a crowdfunding, we had 10,000 people and only 400 ended up investing. Now we’re saying you want to reserve your spot for the next crowdfunding, which will happen I don’t know when, probably in summer or something." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 disable/enable δεν αρκεί; Επίσης, ζητάει κι άλλο εξάρι για την δεύτερη virtual αν απενεργοποιω/ενεργοποιω την κυρια καρτα δημιουργω προβλημα στην φυσικη καρτα (που εχω παραγγειλει); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 αν απενεργοποιω/ενεργοποιω την κυρια καρτα δημιουργω προβλημα στην φυσικη καρτα (που εχω παραγγειλει); Η καρτα που θα σε ερθει θα εχει τα στοιχεια της κυριας καρτας.Οποτε οταν κανεις απενεργοποιηση της καρτας θα απενεργοποιείται και η φυσικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ωραια, αρα αν δεν περιμενουμε να μπουν λεφτα μπορουμε να εχουμε απεργοποιημενες και τις δυο καρτες (φυσικη/virtual); δεν είναι δέκα, είναι μιάμιση ημέρα οκ εφτασε και το δευτερο εμβασμα και ειμαστε κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ωραια, αρα αν δεν περιμενουμε να μπουν λεφτα μπορουμε να εχουμε απεργοποιημενες και τις δυο καρτες (φυσικη/virtual); Η πίστωση εμβάσματος που έστειλες, δεν επηρεάζεται από το αν είναι ενεργή ή απενεργοποιημένη η κάρτα την περίοδο που τα περιμένεις. Τα λεφτά στο account σου μπαίνουν και αυτό παραμένει ενεργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 α, οκ, ευχαριστω για ολες τις απαντησεις, αρα μπορω να την εχω παντα ανενεργη και να την ενεργοποιω μονο οταν την χρειαζομαι και οταν ερχονται επιστροφες/πιστωσεις μπαινουν παντα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 α, οκ, ευχαριστω για ολες τις απαντησεις, αρα μπορω να την εχω παντα ανενεργη και να την ενεργοποιω μονο οταν την χρειαζομαι και οταν ερχονται επιστροφες/πιστωσεις μπαινουν παντα ετσι; Μπαίνουν κανονικά ακομα και να εχεις απενεργοποιημενη την καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τι εγινε ρε παιδια; http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2631032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τι εγινε ρε παιδια; http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2631032 Δεν βλεπω κατι που να επηρεάζει την revolut... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 σου λεει μπορεις να εχεις revolut χωρις να εχεις κανει ταυτοποιηση, τοτε επηρεαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τι εγινε ρε παιδια; http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2631032 Αυτο επηρεάζει υπηρεσίας όπως Paysafecard, moneysafecard, που παρέχονται στην Ελλάδα, μέσω Ελληνικών εταιριών. Και οι 2 έχουν ήδη προσαρμοστεί στις ρυθμίσεις αυτές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 καλημερα από εχθές το βράδυ περιμένω τον κωδικό από την revolut και δεν μου στέλνουν τίποτα από της 9 το βράδυ μέχρι και τώρα τι άλλο μπορώ να κάνω ; Δοκίμασα να δω μήπως ήταν πρόβλημα του παροχου μου (wind) αλλά και τα μηνύματα των άλλων έρχονται κανονικά και οι κλείσεις . ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 καλημερα από εχθές το βράδυ περιμένω τον κωδικό από την revolut και δεν μου στέλνουν τίποτα από της 9 το βράδυ μέχρι και τώρα τι άλλο μπορώ να κάνω ; Δοκίμασα να δω μήπως ήταν πρόβλημα του παροχου μου (wind) αλλά και τα μηνύματα των άλλων έρχονται κανονικά και οι κλείσεις . ευχαριστώ Αν είσαι βέβαιος ότι δεν είναι θέμα της wind τότε μίλα μαζί τους το μεσημέρι που θα ανοίξει το support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν είσαι βέβαιος ότι δεν είναι θέμα της wind τότε μίλα μαζί τους το μεσημέρι που θα ανοίξει το support ευχαριστώ για την απαντησή σου μήπως γνωρίζεις κάποιο email από το support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 καλημερα από εχθές το βράδυ περιμένω τον κωδικό από την revolut και δεν μου στέλνουν τίποτα από της 9 το βράδυ μέχρι και τώρα τι άλλο μπορώ να κάνω ; Δοκίμασα να δω μήπως ήταν πρόβλημα του παροχου μου (wind) αλλά και τα μηνύματα των άλλων έρχονται κανονικά και οι κλείσεις . ευχαριστώ Οταν ειχα αντιμετωπισει παρομοια περιπτωση με μυνηματα sms εξωτερικου (Leupay) τελικα αποδειχτηκε οτι τα μπλοκαρε η Wind !! Για ψαξτο.... Μετα απο διαμαρτυριες λυθηκε το θεμα xωρις ποτε να μου εξηγησουν το γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις