Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρχικά έκανα λάθος 16/3 και κατεθεσα στον παλιό λογαριασμό και νομίζω ότι χάθηκαν αυτά.Μετά κατεθεσα την επόμενη μέρα ένα μικροποίο να δω αν θα μπουν αλλά τίποτα και αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά έκανα λάθος 16/3 και κατεθεσα στον παλιό λογαριασμό και νομίζω ότι χάθηκαν αυτά.Μετά κατεθεσα την επόμενη μέρα ένα μικροποίο να δω αν θα μπουν αλλά τίποτα και αυτά.

Αμα τα εστειλες στον παλιο λογαριασμο της revolut θα γυρίσουν πισω σε 5-10 εργάσιμες μερες.

Λες;Εγώ νομίζω ότι τα εχασα;Μακάρι να είναι ετσι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν λεφτά που στέλνεις με τραπεζικό εμβασμα. Ή θα πάνε εκεί που πρέπει ή -αν κάτι δεν πάει καλά- θα επιστρέψουν πίσω.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει Certificate τα στοιχεία του στο λογαριασμό του στη REVOLUT, τί χρειάζεται και ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων. ;-)

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει Certificate τα στοιχεία του στο λογαριασμό του στη REVOLUT, τί χρειάζεται και ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων. ;-)

Την ταυτοποίηση λες;Με ταυτότητα η διαβατήριο και μια φωτογραφια του προσώπου σου που την τραβας την ωρα της ταυτοποίησης. 

και δευτερο transfer στην revolut και δευτερη φορα που πρεπει να περασω απ το chat-support,

εχω την εντυπωση οτι αμα δεν περασεις απο εκει ή δεν κανεις δουλεια που θα περιμενεις βδομαδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...