turbat0s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πότε έστειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyk1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 17/3 έστειλα και ακόμα τίποτα 17/3 έστειλα και ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 17/3 έστειλα και ακόμα τίποτα 17/3 έστειλα και ακόμα τίποτα Από ποια τράπεζα τα έστειλες; Εβαλες το Reference number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyk1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αρχικά έκανα λάθος 16/3 και κατεθεσα στον παλιό λογαριασμό και νομίζω ότι χάθηκαν αυτά.Μετά κατεθεσα την επόμενη μέρα ένα μικροποίο να δω αν θα μπουν αλλά τίποτα και αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αρχικά έκανα λάθος 16/3 και κατεθεσα στον παλιό λογαριασμό και νομίζω ότι χάθηκαν αυτά.Μετά κατεθεσα την επόμενη μέρα ένα μικροποίο να δω αν θα μπουν αλλά τίποτα και αυτά. Αμα τα εστειλες στον παλιο λογαριασμο της revolut θα γυρίσουν πισω σε 5-10 εργάσιμες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyk1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λες;Εγώ νομίζω ότι τα εχασα;Μακάρι να είναι ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λες;Εγώ νομίζω ότι τα εχασα;Μακάρι να είναι ετσι. Αμα τους ρωτήσεις στο chat αυτο θα σε απαντήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λες;Εγώ νομίζω ότι τα εχασα;Μακάρι να είναι ετσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν λεφτά που στέλνεις με τραπεζικό εμβασμα. Ή θα πάνε εκεί που πρέπει ή -αν κάτι δεν πάει καλά- θα επιστρέψουν πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KarlBenz_Mer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει Certificate τα στοιχεία του στο λογαριασμό του στη REVOLUT, τί χρειάζεται και ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει κάνει Certificate τα στοιχεία του στο λογαριασμό του στη REVOLUT, τί χρειάζεται και ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων. ;-) Την ταυτοποίηση λες;Με ταυτότητα η διαβατήριο και μια φωτογραφια του προσώπου σου που την τραβας την ωρα της ταυτοποίησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 update πρωι πρωι στην εφαρμογη και επιλογη για premium με κανα 7αρι ευρω το μηνα και εξτρα προνομια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makIS@ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 και δευτερο transfer στην revolut και δευτερη φορα που πρεπει να περασω απ το chat-support, εχω την εντυπωση οτι αμα δεν περασεις απο εκει ή δεν κανεις δουλεια που θα περιμενεις βδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis92 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από akis92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το καινούριο update τι φέρνει;Γτ 7 ευρώ;λέει Free Global shipping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις