larry10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΡΧΙΚΕς εικονες με το πως συμπληρωνουμε το εμβασμα σε καθε τραπεζα δεν υπαρχουν πια?δεν μου τις βγαζει κ θελω να δω της πειραιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΡΧΙΚΕς εικονες με το πως συμπληρωνουμε το εμβασμα σε καθε τραπεζα δεν υπαρχουν πια?δεν μου τις βγαζει κ θελω να δω της πειραιως http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το ξαναβάζω γιατι 7 Απριλίου πετάω προς τις τουλίπες Υπάρχει κάποια διαφορά απο το να χρησιμοποιώ απευθείας τις Ελληνικές καρτες που έχω ? Οχι, καμμια διαφορα, σε χωρα με ευρω χρησιμοποίησε τις ελληνικές καρτες για αγορες. Αν θες να κανεις αναληψη μεχρι 200 ευρω (συνολικά μεσα στον μήνα) απο ΑΤΜ τοτε χρησιμοποίησε και κάρτα revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μου ηρθε η καρτα της revolut. Το πιν ειναι αυτο που χα βαλει εξαρχης; πρεπει να κανω κατι αλλο; στην εφαρμογη μου λεει posted 14/3 και expected 24/3πρεπει να κανω εγω κατι αλλο; Πηγα στο πεδιο show your pin και μου εδειξε αυτο που ειχα βαλει πριν μου την στειλοθν. Κατι ακομα βαζω την καρτα σε ατμ και κανω κατευθειαν αναληψη; ειναι προενεργοποιημενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και μου εχει να τικαρο οτι ελαβα γνωση, θα πανε κανονικα τα λεφτα? Τράπεζα: LLOYDS BANK PLC Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS93GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και μου εχει να τικαρο οτι ελαβα γνωση, θα πανε κανονικα τα λεφτα? Τράπεζα: LLOYDS BANK PLC Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός. Αυτό μου βγάζει και εμένα και φοβήθηκα να τα στείλω τα λεφτά ας απαντήσει κάποιος που ξερει τι να κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Διακρίνω μια δυσπιστία ως προς την Revolut τελευταία και θα ήθελα την γνώμη σας. Πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωτερικό για 4 μήνες στους οποίους θα ξοδευτούν αρκετά χρήματα. Σκεφτόμουν λοιπόν την Revolut σαν κύρια κάρτα μιας και δεν έχει όριο όπως οι Ελληνικές (αλήθεια τι ισχύει τώρα στα capital controls των καρτών όσον αφορά την χρησιμοποίηση τους στο εξωτερικό?). Θα εμπιστευόσασταν να την γεμίζατε με 1000-1500€ κάθε μήνα? Επίσης, μιας και η μισθοδοσία μου γίνεται σε ξένη τράπεζα, έχω μια virtual debit κάρτα της τράπεζας εκείνης. Εάν θέλω να γεμίζω την Revolut μέσω της κάρτας αυτής, είναι απλά σαν να κάνω μια αγορά με την κάρτα? Δηλαδή δεν θα χρεώνομαι προμήθεια όπως το έμβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) κι εγω δυο τρεις ερωτησεις: 1) το [email protected] ισχυει ακομα; γιατι ενω η alpha μου βγαλει οτι η μεταφορα ολοκληρωθηκε, στο revolut δεν μου τα εμφανιζουν, τους μιλησα και στο chat, τους ειπα οτι εστειλα τα αποδεικτικα στο παραπανω email, και με ρωτουσαν που το βρηκα ενω μου ειπαν οτι χρειαζονται εως και 4 εργασιμες (παρασκευη τα εστειλα, αντε να δουμε) 2) η φυσικη καρτα ειναι δωρεαν; δεν πληρωνουμε κατι για την εκδοση της; edit: οκ, μετα απο αναγνωση, δωρεαν 3) το swift/bic εμενα μου βγηκε διαφορετικο, απο eurobank που εκανα αλλο ενα εμβασμα, δηλαδη μου εμφανιστηκε μεν, αλλα με διαφορετικη διευθυνση, αντι για λονδινο μου εμφανισε τζιλιγχαμ, προσπαθησα να το αλλαξω σε λονδινο, αλλα δεν γινοταν, τα εστειλα τελικα εκει που εβγαζε το αυτοματο, αντε να δουμε κι απο εκει edit: δεν παιζει ρολο, ρολο παιζει μονο το iban Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2017 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και μου εχει να τικαρο οτι ελαβα γνωση, θα πανε κανονικα τα λεφτα? Τράπεζα: LLOYDS BANK PLC Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός. Και μενα μου το εβγαλε αυτο, αν διαβασεις τα πιο παλια ποστ μικαω παντα για εθνικη. Τικαρα την επιλογη και ολα μια χαρα. Δεν υπηρξε ουτε επιπλεον χρεωση ουτε καποιο θεμα Βαλε αυτο που σου δινει η εφαρμογη δεν υπάρχει θεμα, τικαρε και την υποσημειωση, καμια επιπλεον χρεωση δεν θα σου κανουν. Αν το αφησεις ετσι με τα xxx μπορει να αργησουν να το δουν ή να μην το δουν καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τι θελεις να αγορασεις? Βαλε μια ελληνική καρτα στο ππ, πλεον περνάνε για ολες σχεδόν τις αγορές αν εχουμε δυο καρτες στο paypal μας ρωταει καθε φορα απο ποια θελουμε να τραβηξει; ή τραβαει απ την πρωτη/primary; κι αλλη μια: λεφτα στην εφαρμογη παντα βραδυ βλεπουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όταν πας να πληρώσεις σου έχει ήδη προεπιλεγμένη την primary αλλά σου δίνει και επιλογή να αλλάξεις και να επιλέξεις άλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Διακρίνω μια δυσπιστία ως προς την Revolut τελευταία και θα ήθελα την γνώμη σας. Πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωτερικό για 4 μήνες στους οποίους θα ξοδευτούν αρκετά χρήματα. Σκεφτόμουν λοιπόν την Revolut σαν κύρια κάρτα μιας και δεν έχει όριο όπως οι Ελληνικές (αλήθεια τι ισχύει τώρα στα capital controls των καρτών όσον αφορά την χρησιμοποίηση τους στο εξωτερικό?). Θα εμπιστευόσασταν να την γεμίζατε με 1000-1500€ κάθε μήνα? Επίσης, μιας και η μισθοδοσία μου γίνεται σε ξένη τράπεζα, έχω μια virtual debit κάρτα της τράπεζας εκείνης. Εάν θέλω να γεμίζω την Revolut μέσω της κάρτας αυτής, είναι απλά σαν να κάνω μια αγορά με την κάρτα? Δηλαδή δεν θα χρεώνομαι προμήθεια όπως το έμβασμα? Καταρχας καλά να περάσεις στο εξωτερικό! Οσον αφορά την χρήση ελληνικών καρτών: για αγόρες σε POS το οριο ορίζεται από την τραπεζά σου και συνηθώς είναι πολύ υψηλό (π.χ. για ημερήσια χρήση >1000€). Υπάρχουν ομως κάποιες κατηγορίες προιοντων που δεν μπορεις να κάνεις χρήση των ελληνικών κάρτών λόγω CC π.χ. στοιχηματικά site, χρηματοπιστωτικές συναλλάγες κλπ (δες και εδώ). Για ανάληψη μετρητών ισχύει ότι και για την ελλάδα δηλ 840€ ή το αντιστοιχο ποσό σε συνάλλαγμα / εβδομάδα. Προσωπικά την εμπιστευομαι την Revolut με την χρήση της καρτας δεν θα χρεώνεσαι προμήθεια εμβασματος απλά υπάρχει περίπτωση να μην δεχεται η revolut την καρτα σου επείδη είναι virtual οπότε έλεγξε το πριν φύγεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 δεν ειναι το προβλημα τα στοιχηματικα site, βασικα απ οτι εχω καταλαβει δεν περνανε οι ελληνικες σε site που δεν εχουν εδρα στην ελλαδα 2) η φυσικη καρτα ειναι δωρεαν; δεν πληρωνουμε κατι για την εκδοση της;edit: οκ, μετα απο αναγνωση, δωρεαν άκυρο, 6 ευρώ για απλή αποστολή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καταρχας καλά να περάσεις στο εξωτερικό! Οσον αφορά την χρήση ελληνικών καρτών: για αγόρες σε POS το οριο ορίζεται από την τραπεζά σου και συνηθώς είναι πολύ υψηλό (π.χ. για ημερήσια χρήση >1000€). Υπάρχουν ομως κάποιες κατηγορίες προιοντων που δεν μπορεις να κάνεις χρήση των ελληνικών κάρτών λόγω CC π.χ. στοιχηματικά site, χρηματοπιστωτικές συναλλάγες κλπ (δες και εδώ). Για ανάληψη μετρητών ισχύει ότι και για την ελλάδα δηλ 840€ ή το αντιστοιχο ποσό σε συνάλλαγμα / εβδομάδα. Προσωπικά την εμπιστευομαι την Revolut με την χρήση της καρτας δεν θα χρεώνεσαι προμήθεια εμβασματος απλά υπάρχει περίπτωση να μην δεχεται η revolut την καρτα σου επείδη είναι virtual οπότε έλεγξε το πριν φύγεις! Ευχαριστώ, κατατοπιστικότατος! Η χρήση της κάρτας θα είναι για νορμάλ αγορές, (βενζίνη, διαμονή, φαγητό κλπ) οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα. ΥΓ: Θα περάσω και από τα μέρη σου κατά την διάρκεια του ταξιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyk1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έχει βάλει κάνεις χρήματα την τελευταία εβδομάδα;Πόσο καιρό έκαναν να φανούν στην καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις