Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χρεώσεις, δεν βρίσκω λόγο να καταργηθεί. Κατα ένα 90% και οι δικές μου συναλλαγές γίνονται πλέον με ελληνικές κάρτες αλλά δεν με χαλάει να έχω backup την Revolut για ειδικές περιπτώσεις.

Συμφωνω απολυτα. Κι εγω την κραταω, χωρις να την χρησιμοποιω αν δεν την χρειαζομαι

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι αλλαξε κατι? Δεν εχει ακομη τις λιγοτερες "χρεωσεις/προμήθειες" σε μετατροπες συναλλαγματος (αγορες απο εξωτερικο) απο οτι οι ελληνικες καρτες?

Δημοσ.

Γιατι αλλαξε κατι? Δεν εχει ακομη τις λιγοτερες "χρεωσεις/προμήθειες" σε μετατροπες συναλλαγματος (αγορες απο εξωτερικο) απο οτι οι ελληνικες καρτες?

Για ποσά κάτω των 30-35€ δεν χρησιμοποιώ την revolut μιας και η προμήθεια που παίρνει η τράπεζα είναι μικρότερη από την προμήθεια (1€) αποστολής εμβάσματος στην Revolut (νομίζω ότι δεν ισοσταθμίζεται καν με την καλύτερη ισοτιμία). Επίσης μπορώ άμεσα να κάνω αγορά και δεν χρειάζεται να περιμένω 2 εργάσιμες για να πάει το έμβασμα στην Revolut (το κυριότερο για εμένα).

• Like 2
Δημοσ.

Μωρε μπράβο εμπιστοσυνη στο ελληνικο τραπεζικο συστημα αλλα και τις χρεωσεις του... Το κακό ειναι οτι στην συνέχεια θα ξαναμπαινεις στην φασαρια να βγαλεις revolut, αλλα δεν πειραζει, υγεια.

Eσύ κρατάς τη μισθοδοσία σου στη Revolut μήπως;

Προσωπικά, απ' όταν η Revolut πήγε - δεν ξέρω πώς και γιατί, δεν έβγαλα άκρη με την υποστήριξη - να με χρεώσει ξανά κανά 50άρι ευρώ για αγορά που είχε πραγματοποιηθεί κανά 3μηνο νωρίτερα, σταμάτησα να κρατάω εκεί χρήματα με τη λογική 'άστα εκεί και βλέπουμε μήπως χρειαστούν'.

Στην τελευταία μου αγορά με τη κάρτα μου έβγαλε κι επιπλέον χρέωση ως καπέλο στη τιμή συναλλάγματος με την οποία έγινε η αγορά,...

- τους ανέβαζα screenshot από την ιστοσελίδα του καταστήματος και από τo Paypal για να τους αποδείξω ότι δεν έγινε καμία ενδιάμεση μετατροπή συναλλάγματος και το ποσό χρέωσης μεταφέρθηκε ακέραιο στη Revolut,

- τους έδειχνα τη τιμή συναλλάγματος που καταγράφηκε από το ίδιο το σύστημα 

- και τη διαφορά στη χρέωση, ζητώντας εξηγήσεις

αλλά επαναλάμβαναν το ίδιο σαν ρομποτάκια, λες και διάβαζαν από οδηγία, να επικοινωνήσω με το κατάστημα ή/και με το Paypal, οπότε έπαψα να ασχολούμαι...

Η χρεωστική της Εθνικής ΔΕΝ χρεώνει 2% καπέλο σε κάθε συναλλαγματική μετατροπή, όπως κάνει η Πειραιώς, η διαφοά είναι πολύ μικρή για να μπαίνω στην όλη διαδικασία του εμβάσματος και δεν αντιμετωπίζω πλέον πρόβλημα χρήσης σε διαδικτυακές αγορές, οπότε κι εγώ έπαψα να χρησιμοποιώ τη Revolut...

• Like 2
Δημοσ.

Για ποσά κάτω των 30-35€ δεν χρησιμοποιώ την revolut μιας και η προμήθεια που παίρνει η τράπεζα είναι μικρότερη από την προμήθεια (1€) αποστολής εμβάσματος στην Revolut (νομίζω ότι δεν ισοσταθμίζεται καν με την καλύτερη ισοτιμία). Επίσης μπορώ άμεσα να κάνω αγορά και δεν χρειάζεται να περιμένω 2 εργάσιμες για να πάει το έμβασμα στην Revolut (το κυριότερο για εμένα).

Φυσικα και δε συμφερει σε καθε αγορα να κανεις και εμβασμα. Συζηταμε να εχεις βαλει μια φορα ενα σεβαστο ποσο μεσα και να την χρησιμοποιεις.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα και δε συμφερει σε καθε αγορα να κανεις και εμβασμα. Συζηταμε να εχεις βαλει μια φορα ενα σεβαστο ποσο μεσα και να την χρησιμοποιεις.

Δεν το έχω κάνει ούτε θα το έκανα ποτέ για τους λόγους που αναφέρει ο vgiozo. Εξαρχής άλλωστε νομίζω πως οι περισσότεροι βγάλαμε Revolut για να αποφύγουμε τα capital controls για αγορές μας από το εξωτερικό. Μετά όμως από την πρόσφατη αλλαγή που μας επιτρέπει ξανά να χρησιμοποιούμε τις ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές μας κάρτες, δεν ξέρω αν η Revolut μπορεί να έχει την ίδια χρησιμότητα με πριν. Περιμένω να δω τις εξελίξεις με τα προσωπικά IBAN και όλες τις νέες αλλαγές που λένε πως θα κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Eσύ κρατάς τη μισθοδοσία σου στη Revolut μήπως;

Προσωπικά, απ' όταν η Revolut πήγε - δεν ξέρω πώς και γιατί, δεν έβγαλα άκρη με την υποστήριξη - να με χρεώσει ξανά κανά 50άρι ευρώ για αγορά που είχε πραγματοποιηθεί κανά 3μηνο νωρίτερα, σταμάτησα να κρατάω εκεί χρήματα με τη λογική 'άστα εκεί και βλέπουμε μήπως χρειαστούν'.

Στην τελευταία μου αγορά με τη κάρτα μου έβγαλε κι επιπλέον χρέωση ως καπέλο στη τιμή συναλλάγματος με την οποία έγινε η αγορά,...

- τους ανέβαζα screenshot από την ιστοσελίδα του καταστήματος και από τo Paypal για να τους αποδείξω ότι δεν έγινε καμία ενδιάμεση μετατροπή συναλλάγματος και το ποσό χρέωσης μεταφέρθηκε ακέραιο στη Revolut,

- τους έδειχνα τη τιμή συναλλάγματος που καταγράφηκε από το ίδιο το σύστημα 

- και τη διαφορά στη χρέωση, ζητώντας εξηγήσεις

αλλά επαναλάμβαναν το ίδιο σαν ρομποτάκια, λες και διάβαζαν από οδηγία, να επικοινωνήσω με το κατάστημα ή/και με το Paypal, οπότε έπαψα να ασχολούμαι...

Η χρεωστική της Εθνικής ΔΕΝ χρεώνει 2% καπέλο σε κάθε συναλλαγματική μετατροπή, όπως κάνει η Πειραιώς, η διαφοά είναι πολύ μικρή για να μπαίνω στην όλη διαδικασία του εμβάσματος και δεν αντιμετωπίζω πλέον πρόβλημα χρήσης σε διαδικτυακές αγορές, οπότε κι εγώ έπαψα να χρησιμοποιώ τη Revolut...

Ετσι για την ιστορία με παυπαλ εγινε η συναλλαγή?

Δημοσ.

Προσωπικά κάθε μήνα στέλνω 200-250 ευρώ και τα μετατρέπω σε δολάρια, ανεξαρτήτως εάν θα τα χρησιμοποιήσω ή όχι.

Αυτο ελαχιστοι μπορουν να το κανουν, Προσωπικα δεν μπορω να αποταμιευσω ουτε 10 € τον μηνα

• Like 1
Δημοσ.

Hint: Μιας και ακομα δεν εχω βρει δουλεια, αρα δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο σε αγγλικη τραπεζα, 3 μηνες ειμαι μονο με την ρεβολουτ.

οφφτοπικ αλλα μια χαρά μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε τραπεζα χωρις δουλειά. Εγω ανοιξα μονο με διαβατήριο.
Δημοσ.

οφφτοπικ αλλα μια χαρά μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε τραπεζα χωρις δουλειά. Εγω ανοιξα μονο με διαβατήριο.

Ανοιξες λογαριασμο σε τραπεζα μονο με το διαβατήριο? ποια τραπεζα ειναι αυτη?

Δημοσ.

Μόνο με διαβατήριο άνοιξε και ο δικός μου.... Και με το συμφωνητικό σπιτιού και με το συμβόλαιο της εταιρείας.:P

Όταν κάναμε αίτηση για να ανοίξουμε ένα κοινό λογαριασμό μαζί(στη Danske bank αυτά) φάγαμε άκυρο με τη δικαιολογία ότι είμαι άνεργη. Οπότε άνοιξε μόνος του.

Εκτός αν παίρνεις επίδομα ανεργίας, οπότε λογικά μπορείς να ανοίξεις.

Εξ' ανάγκης είσαι εσύ 3 μήνες μόνο με τη revolut. Και σίγουρα αν κάτι είναι αναξιόπιστο γενικά, δεν σημαίνει ότι παρουσιάζει και καθολικά προβλήματα. Εύχομαι να βρεις το συντομότερο δουλειά και να ανοίξεις κανονικό λογαριασμό σε κανονική τράπεζα :-)

Εξ ανάγκης, σίγουρα. Αλλά αν ανά 5 συναλλαγές πχ είχα θέμα και την έκρινα αναξιόπιστη, πίστεψέ με θα την έκραζα παντού.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές. :D

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση πάω να στείλω λεφτά στην revolut και το iban άλλαξε δεν ήταν αυτό που είχα πάντα όπως και το όνομα της τράπεζας τι γινεται;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση πάω να στείλω λεφτά στην revolut και το iban άλλαξε δεν ήταν αυτό που είχα πάντα όπως και το όνομα της τράπεζας τι γινεται;

Τίποτα απλά άλλαξε η εταιρία λογαριασμό , εσύ πάντα στέλνεις στα στοιχεία που λέει η εφαρμογή στο κινητό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...