NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Παιδιά το πηδήξατε το θεμα, εδω δεν μας αφορά την κάνει η Viva Wallet ήμαρτον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πήγαινε πιο πίσω και διάβασε με ποιά αφορμή ξεκίνησε η κουβέντα! Ξεκίνησε με το ότι η Revolut ξαφνικά αποφάσισε να τροποποιήσει μονομερώς, αυθαίρετα και χωρίς κανένα νομικό λόγο να το πράξει, τη σύμβαση που έχει κάνει μαζί μου σε ουσιώδεις όρους αυτής (κατέστησε ΜΗ λειτουργική την εδώ και 1,5 χρόνο κάρτα μου)! Αυτό δεν το έχει κάνει η Viva! Έστω για μένα που την έχω αποκτήσει ήδη. Το αν το κάνει σε αυτόν που σήμερα θα αποφασίσει να εκδόσει Viva μου είναι αδιάφορο! Αύριο μπορεί να πάψει να υπάρχει η Viva. Μπορείς να καταλάβεις ποιά είναι η σημαντικότατη διαφορά μεταξύ του "αλλάζω όρους στις συμβάσεις από εδώ και πέρα" και του "ακυρώνω συμβάσεις" (ουσιαστικά αυτό έγινε); Πριν μήνες ήταν που έβγαλε ειδοποίηση και έπρεπε να συμφωνήσεις στους νέους όρους χρήσης, διαφορετικά είχε τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους για να καταργήσεις την κάρτα μιας και άλλαζε ο όρος σύμβασης. Εγώ προσωπικά 2 φορές συμφώνησα στην αλλαγή των όρων, μια πριν μήνες και μια όταν μου έδωσαν αγγλικό λογαριασμό συμπεριλαμβανομένων και των πρώτων όρων σε αυτό. Απλά όλοι μας πατάμε accept γιατί βαριόμαστε να διαβάζουμε τα κατεβατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_789 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 καλησπέρα σε όλους.Θέλω να κάνω επισυναψη κάποιες φωτο στο app της revolut για την ταυτοποιηση αλλά δεν με αφήνει.Παταω το εικονίδιο της επισυναψης μου βγάζει επιλογές διαλέγω την συλλογή και με γυρίζει πίσω χωρίς να την ανοίξει έχω το redmi note 3 pro.Μαλλον κάτι με την εξοικονόμηση ενέργειας παίζει γιατί είδα ότι εκεί που τσεκαρει για προβλήματα μπαταρίας λέει αποτροπή ανοίγματος εφαρμογών από άλλες εφαρμογές,πως στον π....ο το βγάζω αυτό;μου έχει σπάσει τα νεύρα.εχω την τελευταία ελληνική dev miui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδες. Τον επομενο μηνα θα κανω ενα ταξιδι Νεα Υορκη. Θεωρειτε οτι με συμφερει να φορτωσω τη revolut και να τη χρησιμοποιω εκει για αγορες και αναληψεις απο atm? Η να εχω τη χρεωστικη της εθνικης και να μεινω μ αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδες. Τον επομενο μηνα θα κανω ενα ταξιδι Νεα Υορκη. Θεωρειτε οτι με συμφερει να φορτωσω τη revolut και να τη χρησιμοποιω εκει για αγορες και αναληψεις απο atm? Η να εχω τη χρεωστικη της εθνικης και να μεινω μ αυτη? Το καλύτερο είναι να έχεις και τις 2. Μια μόνο κάρτα είναι ρίσκο θεωρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πρέπει να είναι πολύ ...θαρραλέος κάποιος για να ξεκινήσει ταξίδι στο εξωτερικό με μοναδική κάρτα τη Revolut. Δεν είναι εμπιστοσύνης. Έχει αποδειχτεί πλέον εξαιρετικά αναξιόπιστη για οτιδήποτε παραπάνω από μικροαγορές από το gearbest. Θεωρω πως μια τετοια αποψη θα μπορουσε να εκφερει καποιος που οντως τη χρησιμοποιει σαν αρχικη και μοναδικη καρτα στο εξωτερικο. Και οχι για απλο ταξιδι και διακοπες αλλά πολυ περισσοτερο καιρο. Και αυτο το ατομο, ειμαι εγω. Αν θες ψαξε παραπισω την εμπειρια μου. Hint: Μιας και ακομα δεν εχω βρει δουλεια, αρα δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο σε αγγλικη τραπεζα, 3 μηνες ειμαι μονο με την ρεβολουτ. Τα συμπερασματα δικα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Θεωρω πως μια τετοια αποψη θα μπορουσε να εκφερει καποιος που οντως τη χρησιμοποιει σαν αρχικη και μοναδικη καρτα στο εξωτερικο. Και οχι για απλο ταξιδι και διακοπες αλλά πολυ περισσοτερο καιρο. Και αυτο το ατομο, ειμαι εγω. Αν θες ψαξε παραπισω την εμπειρια μου. Hint: Μιας και ακομα δεν εχω βρει δουλεια, αρα δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο σε αγγλικη τραπεζα, 3 μηνες ειμαι μονο με την ρεβολουτ. Τα συμπερασματα δικα σας. Εξ' ανάγκης είσαι εσύ 3 μήνες μόνο με τη revolut. Και σίγουρα αν κάτι είναι αναξιόπιστο γενικά, δεν σημαίνει ότι παρουσιάζει και καθολικά προβλήματα. Εύχομαι να βρεις το συντομότερο δουλειά και να ανοίξεις κανονικό λογαριασμό σε κανονική τράπεζα Υ.Γ. Προσπαθώ να τραβήξω σε λογαριασμό τα τελευταία 0,33€ (έτσι για το γαμώτο) και ενώ εισάγω όλα τα στοιχεία σωστά, για κάποιο λόγο δεν γίνεται ενεργό το τελευταίο "τικ" για να γίνει το έμβασμα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Θέλουν με το στανιό την ταυτοποίηση ακόμα και για αυτό πριν τους χαιρετήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εξ' ανάγκης είσαι εσύ 3 μήνες μόνο με τη revolut. Και σίγουρα αν κάτι είναι αναξιόπιστο γενικά, δεν σημαίνει ότι παρουσιάζει και καθολικά προβλήματα. Εύχομαι να βρεις το συντομότερο δουλειά και να ανοίξεις κανονικό λογαριασμό σε κανονική τράπεζα Υ.Γ. Προσπαθώ να τραβήξω σε λογαριασμό τα τελευταία 0,33€ (έτσι για το γαμώτο) και ενώ εισάγω όλα τα στοιχεία σωστά, για κάποιο λόγο δεν γίνεται ενεργό το τελευταίο "τικ" για να γίνει το έμβασμα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Θέλουν με το στανιό την ταυτοποίηση ακόμα και για αυτό πριν τους χαιρετήσω; Αν θυμαμαι καλα πανω απο 1 ευρω μπορεις να στειλεις απο revolut σε τραπεζικο λογαριασμο. Πρέπει να είναι πολύ ...θαρραλέος κάποιος για να ξεκινήσει ταξίδι στο εξωτερικό με μοναδική κάρτα τη Revolut. Δεν είναι εμπιστοσύνης. Έχει αποδειχτεί πλέον εξαιρετικά αναξιόπιστη για οτιδήποτε παραπάνω από μικροαγορές από το gearbest. Χρησιμοποιώ την κάρτα απο τον Οκτώβριο του 2015.Ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε ανάληψη απο ΑΤΜ,σε πληρωμη online,και πληρωμη σε POS.Εχω κερδίσει και μερικά ευρω απο την μετατροπή συνναλαγματος στης αρχές Τωρα αν εχει πέσει το σύστημα 1-2 φορες στους 6 μήνες συμβαίνει και σε ολες της ελληνικές αλλα και ξένες τράπεζες.Εμβασμα ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα καθε φορα την επομενη εργάσιμη μερα τα εβλεπα στον λογαριασμο μου.Ταυτοποιηση εκανα στης αρχες οταν ειχα περάσει το οριο των 1.000 ευρω με χειρόγραφη ταυτότητα μεσω του chat.Μονο μια φορα που ειχε πεσει το συστημα και δεν μπορουσα να κανω εισοδο στην εφαρμογη για να δω αν πιστωθηκε το εμβασμα που εκανα.Πηγα σε ενα ΑΤΜ και ειδα το υπολοιπο της καρτας(Αν και παντα δεν το δείχνει ακριβώς) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι. Σε jailbroken iPhone με iOS 7.0.5 που έπαιζε κανονικά παλιά έκδοση του App, πήγα να κάνω αναβάθμιση. Με ενημέρωσε ότι θα κατεβάσει την τελευταια συμβατή version, την εγκατέστησε αλλά δεν τρέχει. Ανοίγει για 2 δευτερόλεπτα η εφαρμογή και "κλείνει" (αν και στο background φαίνεται ανοιχτή). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Μήπως μπορώ να κατεβάσω από κάπου παλιότερο apk .ipa που θα παίξει; Αναβάθμιση iOS δεν παίζει σαν σενάριο. Και δεν έχουν και e-mail για support. Μόνο το in-app chat (...) και τηλέφωνο Αγγλίας. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2017 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι. Σε jailbroken iPhone με iOS 7.0.5 που έπαιζε κανονικά παλιά έκδοση του App, πήγα να κάνω αναβάθμιση. Με ενημέρωσε ότι θα κατεβάσει την τελευταια συμβατή version, την εγκατέστησε αλλά δεν τρέχει. Ανοίγει για 2 δευτερόλεπτα η εφαρμογή και "κλείνει" (αν και στο background φαίνεται ανοιχτή). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Μήπως μπορώ να κατεβάσω από κάπου παλιότερο apk που θα παίξει; Αναβάθμιση iOS δεν παίζει σαν σενάριο. Και δεν έχουν και e-mail για support. Μόνο το in-app chat (...) και τηλέφωνο Αγγλίας. Ανέφερε το bug εδώ εάν νομίζεις οτι φταίει η εφαρμογή https://community.revolut.com/c/bugs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σε περίπτωση που θέλουμε να καταργήσουμε την Revolut γίνεται γνωρίζει κάποιος. Πλέον εξυπερετούμε μέσω της χρεωστικής της Εθνικής Τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι. Σε jailbroken iPhone με iOS 7.0.5 που έπαιζε κανονικά παλιά έκδοση του App, πήγα να κάνω αναβάθμιση. Με ενημέρωσε ότι θα κατεβάσει την τελευταια συμβατή version, την εγκατέστησε αλλά δεν τρέχει. Ανοίγει για 2 δευτερόλεπτα η εφαρμογή και "κλείνει" (αν και στο background φαίνεται ανοιχτή). Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Μήπως μπορώ να κατεβάσω από κάπου παλιότερο apk .ipa που θα παίξει; Αναβάθμιση iOS δεν παίζει σαν σενάριο. Και δεν έχουν και e-mail για support. Μόνο το in-app chat (...) και τηλέφωνο Αγγλίας. κατεβασε το AppAdmin από το repo του Bigboss και κάνε downgrade της εφαρμογής σε κάποια παλιότερη έκδοση μέσω App Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σε περίπτωση που θέλουμε να καταργήσουμε την Revolut γίνεται γνωρίζει κάποιος. Πλέον εξυπερετούμε μέσω της χρεωστικής της Εθνικής Τράπεζας. Απο το faq της revolut https://revolut.com/faq We don’t advise closing your Revolut account as it can take a bit of time to set up a new account with the same mobile number. Revolut doesn’t charge you to keep an account open that is not in use. However, if you would like to close your account you will first need to withdraw all of the funds in the account. Then contact us via the in-app support so we can delete it for you. You will need to answer some security questions first. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σε περίπτωση που θέλουμε να καταργήσουμε την Revolut γίνεται γνωρίζει κάποιος. Πλέον εξυπερετούμε μέσω της χρεωστικής της Εθνικής Τράπεζας. Μωρε μπράβο εμπιστοσυνη στο ελληνικο τραπεζικο συστημα αλλα και τις χρεωσεις του... Το κακό ειναι οτι στην συνέχεια θα ξαναμπαινεις στην φασαρια να βγαλεις revolut, αλλα δεν πειραζει, υγεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χρεώσεις, δεν βρίσκω λόγο να καταργηθεί. Κατα ένα 90% και οι δικές μου συναλλαγές γίνονται πλέον με ελληνικές κάρτες αλλά δεν με χαλάει να έχω backup την Revolut για ειδικές περιπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις