nikos154 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Επιβεβαιώνω ότι το bic δεν παίζει ρόλο (το αφησα όπως έλεγε η Πειραιώς), έστειλα τα χρήματα Τρίτη και Τετάρτη βράδυ με ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκαν όλα οκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ασφαλώς και δεν μπορείς να εμπιστευθείς -ως μόνο/κύριο μέσο πληρωμών- ειδικά σε ταξίδι στο εξωτερικό, μια κάρτα που τακτικότατα αντιμετωπίζει προβλήματα και πέφτει το σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιεί, που δυσλειτουργεί το application της κλπ. Εσύ μπορεί να μην αντιμετώπισες πρόβλημα, άλλοι όμως αντιμετωπίζουν. Και ναι ασφαλώς απορώ που ξαφνικά τροποποιεί μονομερώς τη σύμβαση, καταργεί αυθαίρετα το όριο των 1000€/έτος που μόλις πριν λίγες μέρες "μηδένισε" μάλιστα (και που όλες οι αντίστοιχες υπηρεσίες διαθέτουν άλλωστε) και ζητάει ξαφνικά επαλήθευση στοιχείων! Είναι δείγματα πλήρους αναξιοπιστίας αυτά... κανεις μεγαλο λαθος αν πιστευεις οτι θα εχεις χρηματα σε ΤΡΑΠΕΖΑ χωρις να ξερουν ποιος εισαι και τι ρολο βαρας. Δεν μπορουν αλλωστε και λογω νομοθεσιας καθως εκει μπορει να μαζευτουν μαυρα λεφτα απο εγληματικες οργανωσεις κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το κακό βέβαια είναι ότι δε φαίνεται να υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιας φύσης, οπότε κράτα και μια ελληνική κάρτα μαζί σου. Ασφαλώς και υπάρχουν (πολύ καλύτερες μάλιστα) εναλλακτικές και τις συζητάμε και στο φόρουμ. Που δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα πρόβλημα. κανεις μεγαλο λαθος αν πιστευεις οτι θα εχεις χρηματα σε ΤΡΑΠΕΖΑ χωρις να ξερουν ποιος εισαι και τι ρολο βαρας. Δεν μπορουν αλλωστε και λογω νομοθεσιας καθως εκει μπορει να μαζευτουν μαυρα λεφτα απο εγληματικες οργανωσεις κλπ. Κανένα λάθος δεν κάνω. Εσύ είσαι ανενημέρωτος προφανώς. Υπάρχει θεσπισμένο από τη νομοθεσία όριο πάνω από το οποίο χρειάζεται να πεις στις αρχές "ποιος εισαι και τι ρολο βαρας" . Το οποίο η Revolut αυθαίρετα αποφάσισε πρόσφατα να καταργήσει/αγνοήσει. Στο Paypal αυτό ειναι περίπου 2000€/έτος, στην (Ελληνική) Viva Wallet είναι 2500€/έτος, στη Leupay Wallet κάπου 1000€/έτος κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δεν έχει σχέση το Paypal γιατί για να το χρησιμοποιήσεις χρειάζεσαι κάρτα τράπεζας που για να την πάρεις θα έχεις περάσει ήδη από εξονυχιστικό έλεγχο στην τράπεζα. Ενώ η revolut σου δίνει μια τέτοια κάρτα χωρίς να ξέρει τίποτα για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Συζήτηση για κουφούς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Φιλε theopan μη ξεχνας ειναι ΤΡΑΠΕΖΑ - σε λιγο θα δινει δανεια, θα εχεις επενδυτικο χαρτοφυλακιο, θα εχεις ΙΒΑΝ, προσβαση σε χρηματιστηρια, θα παιρνεις μεχρι και τοκους απο τις καταθεσεις σου... ειναι μια πολλα υποσχομενη ιντερνετικη ΤΡΑΠΕΖΑ. Μη σου κανει εντυπωση αν ζητησουν και αλλα χαρτια στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ασφαλώς και υπάρχουν (πολύ καλύτερες μάλιστα) εναλλακτικές και τις συζητάμε και στο φόρουμ. Που δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Κανένα λάθος δεν κάνω. Εσύ είσαι ανενημέρωτος προφανώς. Υπάρχει θεσπισμένο από τη νομοθεσία όριο πάνω από το οποίο χρειάζεται να πεις στις αρχές "ποιος εισαι και τι ρολο βαρας" . Το οποίο η Revolut αυθαίρετα αποφάσισε πρόσφατα να καταργήσει/αγνοήσει. Στο Paypal αυτό ειναι περίπου 2000€/έτος, στην (Ελληνική) Viva Wallet είναι 2500€/έτος, στη Leupay Wallet κάπου 1000€/έτος κλπ. Στη vivawallet δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Mastercard που δίνουν αν δεν είσαι ταυτοποιημένος χρήστης. Αρα δεν ισχύει αυτό που λες. Φυσικά τo wallet χωρίς τη mastercard δεν ειναι το ίδιο με τη revolut. Για την ταυτοποίηση η viva wallet ζητά περισσότερα στοιχεία από τη revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Φιλε theopan μη ξεχνας ειναι ΤΡΑΠΕΖΑ - σε λιγο θα δινει δανεια, θα εχεις επενδυτικο χαρτοφυλακιο, θα εχεις ΙΒΑΝ, προσβαση σε χρηματιστηρια, θα παιρνεις μεχρι και τοκους απο τις καταθεσεις σου... ειναι μια πολλα υποσχομενη ιντερνετικη ΤΡΑΠΕΖΑ. Μη σου κανει εντυπωση αν ζητησουν και αλλα χαρτια στο μελλον. Και εγώ ελπίζω στην revolut, πολλά υποσχόμενη. Όσων αφορά τα δάνεια, θα είναι για μίκρο πράγματα από όσα έχω καταλάβει και όχι για αγορά σπιτιού ή αυτοκινήτου. Όπως επίσης και ο τρόπος που θα πιστώνονται θα είναι p2p όπως ανέφεραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν έχει σχέση το Paypal γιατί για να το χρησιμοποιήσεις χρειάζεσαι κάρτα τράπεζας που για να την πάρεις θα έχεις περάσει ήδη από εξονυχιστικό έλεγχο στην τράπεζα. Ενώ η revolut σου δίνει μια τέτοια κάρτα χωρίς να ξέρει τίποτα για σένα. Απόλυτη σχέση έχει! Μια χαρά το χρησιμοποιείς το Paypal χωρίς κάρτα (οι εσωτερικές μεταφορές balance που γίνονταν από "ψεύτικα" σε κανονικά account). Κι όταν ακόμα σταμάτησε αυτό, δεν σε εμποδίζει κανείς να συνδέσεις μια ανώνυμη Moneysafe ή μια Viva Wallet που κανέναν έλεγχο δεν έχεις περάσει για να αποκτήσεις. Μη λέμε ό,τι θέλουμε... Στη vivawallet δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Mastercard που δίνουν αν δεν είσαι ταυτοποιημένος χρήστης. Αρα δεν ισχύει αυτό που λες. Φυσικά τo wallet χωρίς τη mastercard δεν ειναι το ίδιο με τη revolut. Για την ταυτοποίηση η viva wallet ζητά περισσότερα στοιχεία από τη revolut Τώρα σοβαρά μιλάς; Την έχεις τη Viva Wallet; Γιατί εγώ την έχω και σε διαβεβαιώ ότι κανένα έγγραφο δεν έχω δώσει για να την αποκτήσω και να τη χρησιμοποιήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τώρα σοβαρά μιλάς; Την έχεις τη Viva Wallet; Γιατί εγώ την έχω και σε διαβεβαιώ ότι κανένα έγγραφο δεν έχω δώσει για να την αποκτήσω και να τη χρησιμοποιήσω! Φυσικά μιλώ σοβαρά. Την έχω την κάρτα https://www.vivawallet.com/el-gr/personal/viva-wallet-card Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη Viva Wallet Card; Αφού παραλάβετε τη Viva Wallet Card για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσετε. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, από την ενότητα Viva Wallet Card επιλέξτε «Ενεργοποίηση» και επαληθεύστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν για να ολοκληρώσετε άμεσα τη διαδικασία. Σημείωση: Απαιτείται να έχετε ταυτοποιημένο Viva Wallet λογαριασμό. Πώς ταυτοποιώ τον Viva Wallet λογαριασμό μου; Για να ταυτοποιήσετε το Viva Wallet σας συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Προφίλ και ακολουθείστε τις οδηγίες του συνδέσμου "Ταυτοποίηση λογαριασμού". Θα χρειαστεί μέσω του λογαριασμού σας να αποστείλετε ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά που θα σας ζητηθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Φυσικά μιλώ σοβαρά. Την έχω την κάρτα https://www.vivawallet.com/el-gr/personal/viva-wallet-card Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη Viva Wallet Card; Αφού παραλάβετε τη Viva Wallet Card για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσετε. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, από την ενότητα Viva Wallet Card επιλέξτε «Ενεργοποίηση» και επαληθεύστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν για να ολοκληρώσετε άμεσα τη διαδικασία.Σημείωση: Απαιτείται να έχετε ταυτοποιημένο Viva Wallet λογαριασμό. Πώς ταυτοποιώ τον Viva Wallet λογαριασμό μου; Για να ταυτοποιήσετε το Viva Wallet σας συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Προφίλ και ακολουθείστε τις οδηγίες του συνδέσμου "Ταυτοποίηση λογαριασμού". Θα χρειαστεί μέσω του λογαριασμού σας να αποστείλετε ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά που θα σας ζητηθούν. Δεν ίσχυε τουλάχιστον το περασμένο φθινόπωρο που την πήρα εγώ. Δεν έχω στείλει τίποτα και την έχω χρησιμοποιήσει κανονικότατα την κάρτα. Για ενδεχόμενο περιορισμού της κίνησης κεφαλαίων μιλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 καλα μας στελνετε στα 3 πρωτα ποστ, αλλα τα screenshots μονο εγω δεν τα βλεπω; μηπως να αναλαβει καποιος να τα ριφρεσαρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν ίσχυε τουλάχιστον το περασμένο φθινόπωρο που την πήρα εγώ. Δεν έχω στείλει τίποτα και την έχω χρησιμοποιήσει κανονικότατα την κάρτα. Για ενδεχόμενο περιορισμού της κίνησης κεφαλαίων μιλάει. Εγω έγραψα τι ισχύει τώρα. Στο αρχικό σου μήνυμα (όπως και στο δεύτερο) δεν είπες ότι ισχυε παλιότερα και δεν ξέρεις τι ισχύει τώρα. Το θέμα είναι ότι τώρα δε γίνεται να βγάλεις κάρτα αν δεν είσαι ταυτοποιημένος Αυτο που γραφεις στο τέλος για περιορισμό κεφαλαίων αφορά εσένα που την έχεις ήδη όχι τους νέους χρήστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 καλα μας στελνετε στα 3 πρωτα ποστ, αλλα τα screenshots μονο εγω δεν τα βλεπω; μηπως να αναλαβει καποιος να τα ριφρεσαρει; οκ εδω ειμαστε, το δικο μας ειναι για τα πανηγυρια: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγω έγραψα τι ισχύει τώρα. Στο αρχικό σου μήνυμα (όπως και στο δεύτερο) δεν είπες ότι ισχυε παλιότερα και δεν ξέρεις τι ισχύει τώρα. Το θέμα είναι ότι τώρα δε γίνεται να βγάλεις κάρτα αν δεν είσαι ταυτοποιημένος Αυτο που γραφεις στο τέλος για περιορισμό κεφαλαίων αφορά εσένα που την έχεις ήδη όχι τους νέους χρήστες. Πήγαινε πιο πίσω και διάβασε με ποιά αφορμή ξεκίνησε η κουβέντα! Ξεκίνησε με το ότι η Revolut ξαφνικά αποφάσισε να τροποποιήσει μονομερώς, αυθαίρετα και χωρίς κανένα νομικό λόγο να το πράξει, τη σύμβαση που έχει κάνει μαζί μου σε ουσιώδεις όρους αυτής (κατέστησε ΜΗ λειτουργική την εδώ και 1,5 χρόνο κάρτα μου)! Αυτό δεν το έχει κάνει η Viva! Έστω για μένα που την έχω αποκτήσει ήδη. Το αν το κάνει σε αυτόν που σήμερα θα αποφασίσει να εκδόσει Viva μου είναι αδιάφορο! Αύριο μπορεί να πάψει να υπάρχει η Viva. Μπορείς να καταλάβεις ποιά είναι η σημαντικότατη διαφορά μεταξύ του "αλλάζω όρους στις συμβάσεις από εδώ και πέρα" και του "ακυρώνω συμβάσεις" (ουσιαστικά αυτό έγινε); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις