karlito13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Έκανα έμβασμα από Πειραιώς στο καινούριο iban με την απλή μεταφορά του 1 ευρώ.Ποτε να περιμένω να πιστωθούν τα Χρήματα;Δευτέρα έφυγε το έμβασμα,πόσες μέρες να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το ειχα παθει κι εγω καποια στιγμη. Δεν επαιρνα ειδοποιησεις. Απενεργοποιησε τες, κανε ενα logout/login και ενεργοποιησε τες ξανα. Βαλε κανενα συγγενη ή φιλο να σου στειλει λιγα ευρω για να δεις αν λαβεις ειδοποιηση, του τα στελνεις πισω μετα. Πως τις απενεργοποιω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Έκανα έμβασμα από Πειραιώς στο καινούριο iban με την απλή μεταφορά του 1 ευρώ.Ποτε να περιμένω να πιστωθούν τα Χρήματα;Δευτέρα έφυγε το έμβασμα,πόσες μέρες να περιμένω; Πριν τις 4 μεσημέρι το έστειλες ή μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κυριακή πριν τις 4.Αλλα νμζω δεν παίζει ρόλο Γτ έφυγε Δευτερα το έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πως τις απενεργοποιω; Γμτ, εχεις δικιο. Δεν εχει απενεργοποιηση, μπερδευτηκα με τη Ν26 που εχει επιλογη. Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω τι εκανα και το ξεκολλησα τοτε, εχουν περασει κατι μηνες. Εχω να ασχοληθω πολυ καιρο με τη Ρεβ, δεν ξερω μηπως π.χ. μου εχει ξαναπαρουσιαστει καποιο θεμα με τις ειδοποιησεις (αλλα αν δεν κανω κινησεις, δεν το εχω μαθει ποτε). Ξεκινα με το logout σε παρακαλω και συνεχισε με δοκιμαστικες μεταφορες χρηματων απο καποιον φιλο/συγγενη για να δεις μηπως ξεκολλησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis1234 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παιδιά έκαναν υποχρεωτικό το verification του λογαριασμού με ταυτότητα; Το είχα τόσο καιρό χωρίς, με μικρά ποσά εννοείται, αλλά τώρα μπήκα στην εφαρμογή και στο limit πλέον λέει 0 ευρώ (limit is reached) μέχρι να κάνω το verification. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παιδιά έκαναν υποχρεωτικό το verification του λογαριασμού με ταυτότητα; Το είχα τόσο καιρό χωρίς, με μικρά ποσά εννοείται, αλλά τώρα μπήκα στην εφαρμογή και στο limit πλέον λέει 0 ευρώ (limit is reached) μέχρι να κάνω το verification. Για τους νέους χρήστες ήταν υποχρεωτικό εδώ και κάμποσο καιρό. Μάλλον το έκαναν και για τους παλιούς Κυριακή πριν τις 4.Αλλα νμζω δεν παίζει ρόλο Γτ έφυγε Δευτερα το έμβασμα. Επρεπε να είναι Τρίτη βράδυ αν έφυγε απο Πειραιως κανονικά. Μίλα μαζί τους (revolut) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παιδιά έκαναν υποχρεωτικό το verification του λογαριασμού με ταυτότητα; Το είχα τόσο καιρό χωρίς, με μικρά ποσά εννοείται, αλλά τώρα μπήκα στην εφαρμογή και στο limit πλέον λέει 0 ευρώ (limit is reached) μέχρι να κάνω το verification. Απαράδεκτοι.....αλλάζουν τους όρους ανάλογα με την διαθεσή τους ; Ειμαι μη πιστοποιημένος χρήστης της Revolut και ενώ το ετήσιο όριο των 1000 ευρώ μηδένισε κάπου στα μέσα Ιανουαρίου, σήμερα μόλις δύο μήνες μετά (ενώ έχουν μεταφερθεί μετά τον μηδενισμό του ετήσιου ορίου μόνο 120 ευρώ) μου ζητάει verification... έτσι ξαφνικά ! Αν υποθέσουμε οτι εγώ ξεκινούσα ταξίδι και είχα στείλει ήδη έμβασμα για να την φορτώσω τι θα γινόταν; Θα γυρνούσε το έμβασμα πίσω και κάρτα και χρήματα γιοκ στο ταξιδάκι. Μα να μην στέλνουν μια ειδοποίηση πρώτα; απαράδεκτοι... το Brexit τους πήρε τα μυαλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis41 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό...Και δεν μπορώ... Κατέβασα εγκατεστησα την εφαρμογή σε xiaomi redmi note 3 pro ξεκινάω την διαδικασία βάζω το αριθμό του τηλεφώνου περιμένω για μήνυμα...Αλλά δεν έρχεται ποτέ.... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Έχει κάποιο νόημα/κέρδος να χρησιμοποιείς τη Revolut σε χώρα με ευρώ ? Τον επόμενο μήνα θα πάω Ολλανδία, να φορτωσω τη Revolut ή να την βγάλω με τις Ελληνικές κάρτες απευθείας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν υποθέσουμε οτι εγώ ξεκινούσα ταξίδι και είχα στείλει ήδη έμβασμα για να την φορτώσω τι θα γινόταν; Θα γυρνούσε το έμβασμα πίσω και κάρτα και χρήματα γιοκ στο ταξιδάκι. Μα να μην στέλνουν μια ειδοποίηση πρώτα; απαράδεκτοι... το Brexit τους πήρε τα μυαλά Πρέπει να είναι πολύ ...θαρραλέος κάποιος για να ξεκινήσει ταξίδι στο εξωτερικό με μοναδική κάρτα τη Revolut. Δεν είναι εμπιστοσύνης. Έχει αποδειχτεί πλέον εξαιρετικά αναξιόπιστη για οτιδήποτε παραπάνω από μικροαγορές από το gearbest. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πιστεύω πως δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις καταστάσεις... σαφώς και μπορείς να στηριχτείς στην Revolut αλλά γιατί να απορείς που ζήτησε verification;Εγώ από τις πρώτες μέρες έκανα verification και δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό...Και δεν μπορώ... Κατέβασα εγκατεστησα την εφαρμογή σε xiaomi redmi note 3 pro ξεκινάω την διαδικασία βάζω το αριθμό του τηλεφώνου περιμένω για μήνυμα...Αλλά δεν έρχεται ποτέ.... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Θα περιμένεις να ανοίξει το Support και θα σου το δώσουν από εκεί. Τουλάχιστον έτσι είχε συμβεί με μένα πολύ καιρό πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πιστεύω πως δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις καταστάσεις... σαφώς και μπορείς να στηριχτείς στην Revolut αλλά γιατί να απορείς που ζήτησε verification; Εγώ από τις πρώτες μέρες έκανα verification και δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα Ασφαλώς και δεν μπορείς να εμπιστευθείς -ως μόνο/κύριο μέσο πληρωμών- ειδικά σε ταξίδι στο εξωτερικό, μια κάρτα που τακτικότατα αντιμετωπίζει προβλήματα και πέφτει το σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιεί, που δυσλειτουργεί το application της κλπ. Εσύ μπορεί να μην αντιμετώπισες πρόβλημα, άλλοι όμως αντιμετωπίζουν. Και ναι ασφαλώς απορώ που ξαφνικά τροποποιεί μονομερώς τη σύμβαση, καταργεί αυθαίρετα το όριο των 1000€/έτος που μόλις πριν λίγες μέρες "μηδένισε" μάλιστα (και που όλες οι αντίστοιχες υπηρεσίες διαθέτουν άλλωστε) και ζητάει ξαφνικά επαλήθευση στοιχείων! Είναι δείγματα πλήρους αναξιοπιστίας αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το κακό βέβαια είναι ότι δε φαίνεται να υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιας φύσης, οπότε κράτα και μια ελληνική κάρτα μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις