Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

πριν δυο μέρες κοίταξα την κάρτα και είχα ένα υπόλοιπο 20 ευρώ σήμερα είναι 7 έχει τύχει σε κάποιον ; Η τελευταία αγορά μου είναι στις 23 Φεβρουαρίου λείπουν χρήματα 

Μήπως έβγαλες νέα πρόσθετη κάρτα;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα 

πριν δυο μέρες κοίταξα την κάρτα και είχα ένα υπόλοιπο 20 ευρώ σήμερα είναι 7 έχει τύχει σε κάποιον ; Η τελευταία αγορά μου είναι στις 23 Φεβρουαρίου λείπουν χρήματα 

Ειδες αμα υπαρχει τιποτα στα αλλα νομίσματα;Δοκιμασε να κανεις log-out και ξανα log-in για να δεις αν καταλαθος εχεις κρύψει καμια συνναλαγη.

Δημοσ.

Μήπως έβγαλες νέα πρόσθετη κάρτα;

όχι είχα καιρό να την χρησιμοποιήσω και έστειλα χρήματα αυτές τις μέρες για να πάρω μια κάμερα και αντί να είναι στα 50 είναι στα 7 καλά το έμβασμα μπορεί να μην έχει προστεθεί ακόμα αλλά τα υπόλοιπα που χάθηκαν και δεν υπάρχει και στο ιστορικό αγορά 

Ειδες αμα υπαρχει τιποτα στα αλλα νομίσματα;Δοκιμασε να κανεις log-out και ξανα log-in για να δεις αν καταλαθος εχεις κρύψει καμια συνναλαγη.

δοκίμασα αρκετές φόρες 

Δημοσ.

όχι είχα καιρό να την χρησιμοποιήσω και έστειλα χρήματα αυτές τις μέρες για να πάρω μια κάμερα και αντί να είναι στα 50 είναι στα 7 καλά το έμβασμα μπορεί να μην έχει προστεθεί ακόμα αλλά τα υπόλοιπα που χάθηκαν και δεν υπάρχει και στο ιστορικό αγορά 

δοκίμασα αρκετές φόρες 

Μιλα μαζι τους και πες να σε στείλουν της τελευταίες κινήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παω να βγαλω εικονικη καρτα, αλλα μου λεει να παω στο προφιλ μου να επιβεβαιωσω την ταυτοτητα μου.

please verify your identity via profile menu before orderins your card

Πως το κανω αυτο; ακομα ενα προβλημα εχω huawei p8lite 6.0 οταν παω να βγαλω φωτογραφια μου βγαζει να διαλεγω να επιτρέπεται η προσβαση στην καμερα και μου βγαζει το μυνημα εντοπιστηκε επικαλυψη οθονης τι ειναι αυτο; πως διορθωνεται

Δημοσ.

Τελικα το εκανα. Εβαζα την ταυτοτητα μου αλλα επειδη ηταν γραμμενη με στυλο η υποστήριξη επικοινωνησε μαζι μου και μου ειπε χειρογραφα έγγραφά δεν δεχονται. Μετα του εστειλα το διπλωμα και ολα καλα.

Μπραβο για την αμεσοτητα τους

Δημοσ.

Μια βοηθεια.. Εχουν αλλαξει τα στοιχεια της revolut και δε μας εχουν ειδοποιησει.. Οταν βαζω το νεο IBAN και παταω στοχεια μου βγαζει το εξης BIC : LOYDGB2LXXX

Ενω στην εφαρμογη μου βγαζει το εξης BIC : LOYDGB21F09 το οποιο ειναι διαφορετικο απο το προηγουμενο.

Επισης μου βγαζει διαφορετικα ονομασια και διαφορετικη οδο.. ΤΙ συμβαινει; Και τι βαζω εγω πλεον;

Δημοσ.

Μια βοηθεια.. Εχουν αλλαξει τα στοιχεια της revolut και δε μας εχουν ειδοποιησει.. Οταν βαζω το νεο IBAN και παταω στοχεια μου βγαζει το εξης BIC : LOYDGB2LXXX

Ενω στην εφαρμογη μου βγαζει το εξης BIC : LOYDGB21F09 το οποιο ειναι διαφορετικο απο το προηγουμενο.

Επισης μου βγαζει διαφορετικα ονομασια και διαφορετικη οδο.. ΤΙ συμβαινει; Και τι βαζω εγω πλεον;

Διαβασε της τελευταιες 2 σελιδες.Εχει αναφερθει....

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε αυτο που σου δινει η εφαρμογη δεν υπάρχει θεμα, τικαρε και την υποσημειωση, καμια επιπλεον χρεωση δεν θα σου κανουν.

Αν το αφησεις ετσι με τα xxx μπορει να αργησουν να το δουν ή να μην το δουν καν

Δημοσ.

Έβγαλαν revolut credit με 9.90% επιτόκιο και ελάχιστη(νομιζω) ημερομηνία εξόφλησης 12 μηνες.Δεν ξερω αν δουλεύει και για κατοίκους εκτος UK.
update: Τελικα ειναι coming soon :P

Δημοσ.

Τί εννοείς τελικά?

Αφού το γράφει ξεκάθαρα στο μενού credit (coming soon)

Εννοώ οτι τελικά δεν δουλεύει ακόμα....Μάλλον δεν το αποτύπωσα σωστα...

Δημοσ.

Παλια θυμαμαι οταν εκανα αγορα ή οταν εμπαιναν τα λεφτα μου ερχοταν ειδοποιηση μεσω της εφαρμογης. Πλεον δεν γινεται κατι τετοιο. Στις ρυθμισεις δε βρηκα καποια επιλογη. Ξερει κανεις κατι;

Δημοσ.

Το ειχα παθει κι εγω καποια στιγμη. Δεν επαιρνα ειδοποιησεις. Απενεργοποιησε τες, κανε ενα logout/login και ενεργοποιησε τες ξανα. Βαλε κανενα συγγενη ή φιλο να σου στειλει λιγα ευρω για να δεις αν λαβεις ειδοποιηση, του τα στελνεις πισω μετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...