cyrax2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 πειτε μου κατι h revolut δουλέυει με το paypal??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 πειτε μου κατι h revolut δουλέυει με το paypal??? Πες μου εσυ αν διάβασες το πρωτο post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 σε μενα πια δεν δουλευει η revolut μεσο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 σε μενα πια δεν δουλευει η revolut μεσο paypal Τι σφάλμα σε βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 στο paypal μου βγαζει το σφαλμα.. There's a problem Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank? If you continue to encounter problems, please contact customer service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα πλέον χρησιμοποιώ το νέο Iban (euro)που μου βγάζει στο πεδίο Top up by bank-transfer ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 στο paypal μου βγαζει το σφαλμα.. There's a problem Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank? If you continue to encounter problems, please contact customer service. Μάλλον το paypal μπλόκαρε την καρτα σου.Δοκιμασε να κανεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης μήπως άλλαξαν τα στοιχειά της καρτας.Ειχες κανει προσπάθειες να πληρώσεις χωρις να εχεις χρήματα στην κάρτα η εκανες πολλες φορες την επιβεβεωση του paypal?(με το 1.5 ευρω).Αμα δεν δουλευει αυτο με την εκκαθάριση τοτε βγαλεις καινουργια καρτα μαλλον θα περαστει κανονικα. Καλησπέρα πλέον χρησιμοποιώ το νέο Iban (euro)που μου βγάζει στο πεδίο Top up by bank-transfer ? Ναι το iban που τελειωνει σε 8290 της LIoyds Bank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 γιατι να μου μπλοκαρει την καρτα το paypal?? εκανα εκκαθάριση τα ιδιο μινιμα.. οποτε τι κανο?>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 γιατι να μου μπλοκαρει την καρτα το paypal?? Μιλα με το support να σε ενημερωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 εμενα μου λενε στο suport οτι η paypal δεν δεν υποστιριζει τις καρτες τους πιες αλλες καρτες υπαρχουνε?? που να υποστηριζουνε το paypal?? και το ebay>>?? για να κανουμε αγορες ?? πηγα να στειλω σε ενα φιλο μου και του λεει οτι Κατι για μια mastercard λεει οτι δεν την δεχεται ... δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε μέσα από την εφαρμογή της revolut να βγάλεις νέα κάρτα. Το reference number λογικά θα παραμείνει το ίδιο οπότε αν έχεις χρήματα μέσα δεν τα χάνεις. Τουλάχιστον αυτό είχε συμβεί σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 πως βγαζω νεα καρτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μπαίνεις από την εφαρμογή στην κάρτα σου και πατάς το '+' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 πιο + παταω?? παω εκει που λεει my card αλλα δεν βλεπω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Το συν (+) πάνω δεξια δε στο βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις