Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις εστειλα εντολη και εγω με eurobank απλα συμπληρωνοντας μονο iban/bic και το ονομα δικαιουχου εννοειται μαζι με το refference number μου ( ολα τα αλλα autocorrect ) .

Θα ενημερωσω με update για την εξελιξη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα σου απαντήσω σε 3-4 ώρες. Εστειλα σήμερα και περιμένω να φτάσουν αργά το απογευμα. Εστειλα με οτι στοιχεια μου συμπληρωσε αυτόματα για BIC-Διευθυνση κλπ. H εμπειρια μου λεει πως δεν εχουν σημασία αλλα θα στο επιβεβαιωσω και ποιο μετά για σιγουριά.

Update: μολις μπηκαν κανονικα....

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! 

Θα σου απαντήσω σε 3-4 ώρες. Εστειλα σήμερα και περιμένω να φτάσουν αργά το απογευμα. Εστειλα με οτι στοιχεια μου συμπληρωσε αυτόματα για BIC-Διευθυνση κλπ. H εμπειρια μου λεει πως δεν εχουν σημασία αλλα θα στο επιβεβαιωσω και ποιο μετά για σιγουριά.

Update: μολις μπηκαν κανονικα....

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Για πολλοστή φορά κι επειδή βλέπω ότι παιδεύεστε άδικα: Δεν παίζει κανένα ρόλο το BIC. Μην το αλλάζετε αυτό που σας βγάζει η τράπεζα (δεν πρόκειται να κάτσει να σας ακούσει ούτως ή άλλως η τράπεζα εφόσον η βάση δεδομένων της έχει άλλη ...άποψη), δεν έχει κανένα νόημα και δεν χρησιμοποιείται στις συναλλαγές με ΙΒΑΝ. Μόνο το ΙΒΑΝ μετράει. Αν είναι σωστό, το έμβασμα φτάνει στον προορισμό του πάντα.

• Like 1

γεια σας μελή του Forum. Εκανα μια μεταφορά με έμβασμα με Με Υψηλή Προτεραιότητα σήμερα το μεσημέρι πριν της 16:00 

τα λεφτά δεν έχουν μπει ακόμη να ανησυχήσω ??

γεια σας μελή του Forum. Εκανα μια μεταφορά με έμβασμα με Με Υψηλή Προτεραιότητα σήμερα το μεσημέρι πριν της 16:00 

τα λεφτά δεν έχουν μπει ακόμη να ανησυχήσω ??

Όχι. Θα μπουν αύριο ή τη Δευτέρα το πολύ. Προς τις άλλες Ελληνικές τράπεζες πιστώνεται αμέσως το έμβασμα και όχι στη revolut που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι χωρίς καν ατομικό ΙΒΑΝ. Πέταξες 1,5€ απλά. Στη revolut δεν έχει νόημα να στέλνεις με αυτόν τον τρόπο...

Όχι. Θα μπουν αύριο ή τη Δευτέρα το πολύ. Προς τις άλλες Ελληνικές τράπεζες πιστώνεται αμέσως το έμβασμα και όχι στη revolut που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι χωρίς καν ατομικό ΙΒΑΝ. Πέταξες 1,5€ απλά. Στη revolut δεν έχει νόημα να στέλνεις με αυτόν τον τρόπο...

Φαντασία μου θα ναι τοτε που μου πιστωνονται τα λεφτά την ιδια μέρα...

Φαντασία μου θα ναι τοτε που μου πιστωνονται τα λεφτά την ιδια μέρα...

Σε λογαριασμό "κουβά" δεν γίνεται να πιστώνονται την ίδια μέρα γιατί χρειάζεται χρόνος για να γίνει η εκκαθάριση, εκτός ίσως από το να έγινε μια φορά που έστειλες το έμβασμα πολύ πρωί και πρόλαβαν να το πιστώσουν πολύ αργά. Και να συνέβαινε κάτι τέτοιο, το "την ίδια μέρα" είναι διαφορετικό από το "την ίδια στιγμή" όπως συμβαίνει όταν το έμβασμα στέλνεται προς τις Ελληνικές.

Σε λογαριασμό "κουβά" δεν γίνεται να πιστώνονται την ίδια μέρα γιατί χρειάζεται χρόνος για να γίνει η εκκαθάριση, εκτός ίσως από το να έγινε μια φορά που έστειλες το έμβασμα πολύ πρωί και πρόλαβαν να το πιστώσουν πολύ αργά. Και να συνέβαινε κάτι τέτοιο, το "την ίδια μέρα" είναι διαφορετικό από το "την ίδια στιγμή" όπως συμβαίνει όταν το έμβασμα στέλνεται προς τις Ελληνικές.

Εχω στειλει με αυτον τον τροπο πανω απο 10 φορες και παντα την ιδια μερα το βραδυ μου τα πιστωναν.Ειχα στειλει μια φορα το εμβασμα 4 παρα 20 και παλι την ιδια μερα το βραδυ πιστωθηκαν!Τα λαμβανουν μεσα στην μερα και το βραδυ τα περνανε στους λογαριασμους των πελατων.

Εχω στειλει με αυτον τον τροπο πανω απο 10 φορες και παντα την ιδια μερα το βραδυ μου τα πιστωναν.Ειχα στειλει μια φορα το εμβασμα 4 παρα 20 και παλι την ιδια μερα το βραδυ πιστωθηκαν!Τα λαμβανουν μεσα στην μερα και το βραδυ τα περνανε στους λογαριασμους των πελατων.

Ωραία λοιπόν, ξαναλέω ότι ακόμα και αυτό να συμβαίνει, δεν λογίζεται ως "άμεσο έμβασμα" όπως είναι σε τράπεζες που έχεις ατομικό ΙΒΑΝ. Αν αρκείσαι σε αυτό πληρώνεις το +1,5€. Αν όχι, δεν αξίζει.

Εχει δοκιμαση κανεις την revolut στην Ολλανδια. Επειδη θα παω ταξιδι στο αμστερνταμ θελω να πληρωνω οπου μπορω ξενοδοχεια,καφετεριες,φαγαδικα,αεροδρομιο με την καρτα και επισης να τραβηξω λεφτα απο ατμ. Τι επιπλεον κοστος εχει; τι κρατησεις της καθε τραπεζας

Εχει δοκιμαση κανεις την revolut στην Ολλανδια. Επειδη θα παω ταξιδι στο αμστερνταμ θελω να πληρωνω οπου μπορω ξενοδοχεια,καφετεριες,φαγαδικα,αεροδρομιο με την καρτα και επισης να τραβηξω λεφτα απο ατμ. Τι επιπλεον κοστος εχει; τι κρατησεις της καθε τραπεζας

Επισης ποιοι οι τροποι για να φορτωσω την revolut μιας και εχω καιρο να την φορτωσω. Μπορω και με χρεωστικη eurobank

Επισης ποιοι οι τροποι για να φορτωσω την revolut μιας και εχω καιρο να την φορτωσω. Μπορω και με χρεωστικη eurobank

Τίποτα, όπως ακριβώς την χρησιμοποιείς και στην Ελλάδα. Η Ολλανδία έχει ευρώ οπότε δεν θα χάσεις χρήματα. Με ευρώ θα την φορτίσεις με ευρώ θα πληρώνεις. Για τα atm επιτρέπονται δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200 ευρώ, οι παραπάνω χρεώνονται. Εάν σε ρωτήσει το atm, με πια ισοτιμία θα κάνει την μετατροπή επιλέγεις πάντα με αυτήν της κάρτα, αυτό σε περίπτωση που την αναγνωρίσει ως αγγλική.

Τη φορτίζεις με έμβασμα, δεν έχει αλλάξει αυτό.

Τίποτα, όπως ακριβώς την χρησιμοποιείς και στην Ελλάδα. Η Ολλανδία έχει ευρώ οπότε δεν θα χάσεις χρήματα. Με ευρώ θα την φορτίσεις με ευρώ θα πληρώνεις. Για τα atm επιτρέπονται δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200 ευρώ, οι παραπάνω χρεώνονται. Εάν σε ρωτήσει το atm, με πια ισοτιμία θα κάνει την μετατροπή επιλέγεις πάντα με αυτήν της κάρτα, αυτό σε περίπτωση που την αναγνωρίσει ως αγγλική.

Τη φορτίζεις με έμβασμα, δεν έχει αλλάξει αυτό.

Ευχαριστω για την απαντηση. Με χρεωστικη καρτα eurobank δεν μπορω να την φορρησω ε; λογικα capolital controls

Παιδια μετα το update της revolut και την αλλαγη του iban μονο εγω εχω προσεξει οτι οι χρονοι μεχρι να πιστωθουν τα λεφτα στο λογαριασμο της revolut εχουν μεγαλωσει πολυ? Παλια παντα επερνε max 2 εργασιμες τωρα εχουν περασει σε εμενα σχεδον 3 και ακομα τπτ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...