Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει δοκιμασει κανεις να κανει top up με ελληνικη καρτα χρεωστικη τωρα που εχουν χαλαρωσει τα capital controls ?

Δεν εχει γινει καμιά αλλαγή στης επιτρεπομενες αλλαγες με ελληνικές κάρτες απο  τον αυγουστο του 16..Εκτός αν δημοσιεύτηκε καμιά καινούργια ΦΕΚ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχει γινει καμιά αλλαγή στης επιτρεπομενες αλλαγες με ελληνικές κάρτες απο  τον αυγουστο του 16..Εκτός αν δημοσιεύτηκε καμιά καινούργια ΦΕΚ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι :P

Οποτε μονο με εμβασμα μπορουμε να περασουμε χρηματα στη revolut ? Διαβαζα σε καποιον οδηγο οτι σε καποιες καρτες δεχεται top up για αυτο ρωταω

Οποτε μονο με εμβασμα μπορουμε να περασουμε χρηματα στη revolut ? Διαβαζα σε καποιον οδηγο οτι σε καποιες καρτες δεχεται top up για αυτο ρωταω

Μονο με έμβασμα απο την Ελλαδα.Αμα εχεις κάρτα εξωτερικού μπορείς να κανεις κανονικά top up απευθείας απο την κάρτα.

Γεια σας εχω ενα προβλημα με το  paypal  προσπαθω να στειλω  καπια λεφτα  οπου εχω  συνδεσει  το paypal με την  revolut και  μου  λεει στο paypal  οτι  

θελω να στειλω  καπια  λεφτα  σε καπιον  και οταν παω να το κανω αυτο  μου λεει  αυτο το  μυνημα

Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank?

If you continue to encounter problems, please contact customer service.

πριν 2 ημερες δεν ειχα προβληματα και τωρα  μου  λεει  αυτο το πραγμ,α>>???

θελω να στειλω  καπια  λεφτα  σε καπιον  και οταν παω να το κανω αυτο  μου λεει  αυτο το  μυνημα

Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank?

πριν 2 ημερες δεν ειχα προβληματα και τωρα  μου  λεει  αυτο το πραγμ,α>>????

Θελω να στειλω  καπια  λεφτα  σε καπιον  και οταν παω να το κανω αυτο  μου λεει  αυτο το  μυνημα

πριν 2 ημερες δεν ειχα προβληματα και τωρα  μου  λεει  αυτο το πραγμ,α>>???

εννοω οτι παω στο send  money  to friends and  family μετα  βαζω το εμαιλ  

[email protected]   και μετα    μου εμφανιζει 

You're sending with

MasterCardx-826010,68 EUR

Fee
0,69 EUR

You'll Pay10,68 EUR
και  αφου  γινει αυτο  μου λεει  
There's a problem

Καλημερα!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την καρτα. Το μεσημερι της Παρασκευης εκανα την πρωτη μου μεταφορα (10€ ενδεικτικα) μεσω web banking απο ΕΤΕ. Οπως στους περισσοτερους που εχω διαβασει εδω ετσι και σε εμενα, οταν εβαλα το IBAN της Lloyds Bank μου εβγαλε αυτοματα απο κατω και το bic/swift της τραπεζας (τα τρια τελευταια ψηφια ηταν XXX) το οποιο ηταν διαφορετικο απο αυτο που αναγραφεται μεσα στην εφαρμογη. Δεν το αφησα λοιπον αυτο και αφου το διορθωσα εβαλα αυτο που αναφερεται στο app. Βεβαια με το που εγινε η διορθωση σαν σημειωση απο κατω εβγαλε το εξης μηνυμα.... οτι το συγκεκριμενο bic ειναι ανενεργο και οτι μπορει να υπαρχουν προσθετες χρωσεις ή και καθυστερησεις στο εμβασμα. Επρεπε λοιπον να τικαρεις το "ελαβα γνωση" για να προχωρησεις, κατι το οποιο εκανα. Ολα τα υπολοιπα τα πληκτρολογησα ολοσωστα κ εβαλα και το reference code εννοειται.

Θα ερθουν ποτε τα χρηματα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα εγινε η μεταφορα!!! Με τον τροπο που ανεφερα 2 comments πισω με την επεξεργασια του bic..

Παρασκευη στις 12:00 η μεταφορα και τριτη μεσημερι μπηκαν τα χρηματα!!

Να ρωτησω τωρα για αλλη τραπεζα και αν γνωριζει καποιος κατι ας μου απαντησει παρακαλω...

Στην Πειραιως οταν βαζεις το iban σου βγαζει οπως και στην Εθνικη αυτοματα το bic(το οποιο ξανααναφερω οτι ειναι διαφορετικο απο αυτο του app), μονο που σε αυτη την τραπεζα δεν σε αφηνει να το επεξεργαστεις... οποτε αναγκαστικα μπορεις να το στειλεις το εμβασμα μονο με το bic που σου βγαζει.

Οποτε τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση;;

Παρακαλω αν γνωριζει καποιος που στελνει απο Πειραιως χρηματα να μου απαντησει.

Επεξ/σία από AggTs

Εγώ που έκανα μεταφορά μέσω εθνικής με το Bic που δίνει αυτόματα η εθνική δεν είχα θέμα. Τα λεφτά μπήκαν κανονικά, αν αυτό βοηθάει...

Πιστεύω το πιο βασικό είναι να είναι σωστό το IBAN όπως είπε και ένας φίλος σε προηγούμενο ποστ.

• Like 1

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Απλα θα ηθελα να βρω σαν τη δικη σου και μια αντιστοιχη περιπτωση για την τραπεζα Πειραιως.

Αν γνωριζει καποιος ας στειλει να μας ενημερωσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Απλα θα ηθελα να βρω σαν τη δικη σου και μια αντιστοιχη περιπτωση για την τραπεζα Πειραιως.

Αν γνωριζει καποιος ας στειλει να μας ενημερωσει.

Θα σου απαντήσω σε 3-4 ώρες. Εστειλα σήμερα και περιμένω να φτάσουν αργά το απογευμα. Εστειλα με οτι στοιχεια μου συμπληρωσε αυτόματα για BIC-Διευθυνση κλπ. H εμπειρια μου λεει πως δεν εχουν σημασία αλλα θα στο επιβεβαιωσω και ποιο μετά για σιγουριά.

Update: μολις μπηκαν κανονικα....

Επεξ/σία από TheAccountant
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...