Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διευθυνση που βλέπεις είναι η διευθυνση του τραπεζικου καταστηματος της lloyds στην οποία τηρείται ο λογαριασμός. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δίνει προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό για κάθε χρήστη. Αυτό αν δοκίμασε κανένας εννοώ.

Δίνει αλλά όχι Iban. Που σημαίνει ότι μπορείς να τον τροφοδοτησεις μόνο απο Αγγλική τράπεζα..... Δε δίνουν ακομα Iban δυστυχως

Δίνει αλλά όχι Iban. Που σημαίνει ότι μπορείς να τον τροφοδοτησεις μόνο απο Αγγλική τράπεζα..... Δε δίνουν ακομα Iban δυστυχως

Ok δεν δίνει iban άλλο είπα όμως το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δόξα το θεό πολλοί είναι αυτοί που δουλεύουν Αγγλία κ δέχονται πληρωμές από εκεί και μισθούς. Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πει αν φαίνονται άμεσα τα λεφτά στον λογαριασμό του μετά την κατάθεση και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει το ποσό αυτό κατευθείαν.

Eγω παλι εδω και μερικες μερες εξακολουθω να μη μπορω να κανω αγορες. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα η μηπως ξερει πως διορθωνεται;

Eγω παλι εδω και μερικες μερες εξακολουθω να μη μπορω να κανω αγορες. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα η μηπως ξερει πως διορθωνεται;

Δοκίμασε log-out απο την εφαρμογη,εκκαθαριση δεδομενων απο της ρυθμησεις και μετα ξανα κανε εισοδο στο app.Μήπως εχουν αλλαξει τα νούμερα της καρτας σου.Δες κιολας αν εχεις μπλοκαρει τιποτα ηλεκτρονικες αγορες απο της ρυθμίσεις ασφάλειας της καρτας.

Mολις εκανα ολα αυτα που μου ειπες μπορεσα και πραγματοποιησα 2 συναλλαγες με επιτυχια. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου, πραγματικα πολυτιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ώρα για την μεταφορά χρημάτων χρησιμοποιώ τον παλιό τρόπο χωρίς πρόβλημα (Πειραιώς, Αττικής και Eurobank) Με το support που μίλησα μου είπαν ότι εαν η τράπεζα δεν αναγνωρίζει το bic LOYDGB21F09 τοτε να χρησιμοποιούμε το  LOYGB2LCTY

Επεξ/σία από stamo
  • Like 1

Παίδες έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει μουσική από το Amazon.co.UK μέσω της Revolut ?

Μου βγάζει πάντα αυτό

We were unable to process your purchase with your current payment information. Your payment method must be issued by a bank local to the Amazon.co.uk marketplace.

παρότι έχω ήδη ενεργοποιήσει τον αγγλικό Local λογαριασμό και τον έχω γεμίσει με λίρες. Η κάρτα δεν είναι συνδεμένη με αυτόν ?

post-50596-0-45508200-1487710239_thumb.png

Και με αγγλικό VPN μπαίνω στο internet και πραγματική αγγλική διεύθυνση βάζω και δεν το δέχεται.

Έχει φαίνεται το Ελληνικό τηλέφωνο μου για επιβεβαίωση όταν κάνω Login

Και δεν προκειται να το δεχτει. Οσες φορες προσπαθησα ετρωγα ακυρο. Μονο οταν ηρθα σε επαφη με το support και φυσικα αφου μου ζητησε αποδεικτικο οτι μενω UK.

Εννοειται πριν προσπαθησω να αλλάξω διευθυνση, ειχα αλλάξει τον αριθμο του κινητου σε αγγλικο νουμερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...