theopan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 να πατησω να στειλουν αλλη καρτα η παιζει τιποτα αλλο ? Αυτονόητο είναι ότι αυτό παίζει... Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάνετε τέτοια πράγματα μερικοί... Η παλιά κάρτα που είχες είναι πλέον άχρηστη. Ούτε να τη φορτίσεις μπορείς εφόσον το reference αλλάζει όταν αλλάζει το account. Αν έχει κάποιο υπόλοιπο μέσα ξόδεψέ το και πέτα την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theod7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον να πατησω για νεα καρτα ...τα λεφτα που εχω στον λογαριασμο μου πιστευω οτι δεν χανονται και θα μπορω με την νεα καρτα .ετσι ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον να πατησω για νεα καρτα ...τα λεφτα που εχω στον λογαριασμο μου πιστευω οτι δεν χανονται και θα μπορω με την νεα καρτα .ετσι ειναι ? Η παλιά κάρτα sim τι απέγινε? Στο παλιό λογαριασμό είχες χρήματα? Στο νέο έχεις χρήματα? Η έκδοση νέας κάρτας κοστίζει, ακόμα και εάν είναι η πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που είχα πατήσει για νέα κάρτα το καλοκαίρι δεν τα έχασα ούτε το reference number άλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theod7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Hapatingo-----η παλια sim υπαρχει και δουλευει η εφαρμογη rev εχει διαγραφει . στον λογαριασμο εχει και καμια 60 λιρες και πριν ενα μηνα εστειλα αλλα 100 ευρω αυτα τα βλεπω απλα ηθελα να χρησιμιποιω και την καρτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Hapatingo-----η παλια sim υπαρχει και δουλευει η εφαρμογη rev εχει διαγραφει . στον λογαριασμο εχει και καμια 60 λιρες και πριν ενα μηνα εστειλα αλλα 100 ευρω αυτα τα βλεπω απλα ηθελα να χρησιμιποιω και την καρτα . Ε και τότε γιατί δεν μπαίνει με τον παλιό αριθμό στην εφαρμογή της revolut ή να τον αλλάξεις με τον καινούργιο αριθμό? Νομίζω μας κοροϊδεύεις! Δεν έχει σημασία σε πιο τηλέφωνο είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή. Εάν κάνεις είσοδο με τα στοιχεία που είχες εξ αρχής πάλι στον πρώτο λογαριασμό θα ήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theod7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Και αυτο το σκεφτηκα αλλα ειπα μην γινει η ιστορια πιο μπερδεμα,,...θα το κανω ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η συζήτηση έχει εξελιχθεί σε τραγέλαφο! Διάβασε ξανά το πρώτο ποστ προσεκτικά για να καταλάβεις πως λειτουργεί η Revolut. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση επίσης τι έχετε πάθει τις τελευταίες 2 μέρες! Με εξαίρεση το ποστ της mary που μας ενημέρωσε για το πως περνάει στη νέα της ζωή στην Αγγλία, εξελίχθηκε το τόπικ στην αποθέωση του "ό,τι να 'ναι" (ειδικά αυτή η αστεία και άνευ οποιουδήποτε νοήματος συζήτηση με τα ...ΙΒΑΝ)!! Κι από παλιά και "έμπειρα" υποτίθεται μέλη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larry10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι διαβάζοντας τα σχόλια σχετικά με την αλλαγή του ΙΒΑΝ της ρεβολουτ.Έκανα μία μεταφορά από Εθνική τράπεζα.Συνήθως τα χρήματα μου έμπαιναν στην κάρτα το πολύ μέσα σε δύο μέρες (για Εθνική τράπεζα πάντα)....Έχουν περάσει οι 2 μέρες και τίποτα. Επισης μολις τώρα διαπίστωσα ότι το bic της τράπεζας (το έβγαλε αυτόματα το ΙΒΑΝΚ) που έβγαλε είναι διαφορετικό από αυτό της εφαρμογής!Ίσως να έκανα βλακεία γιατί δεν το κοίταξα μιας και η φόρμα συμπληρώνεται αυτόματα!!! Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσω με την Εθνικη τράπεζα; Και κάτι άλλο το σαπορτ της ρεβολουτ λειτουργεί;το είχα χρησιμοποιήσει με την μορφή τσατ αλλά τώρα αν και μου το έχει σαν επιλογή δεν μπορώ να γράψω κάτι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι διαβάζοντας τα σχόλια σχετικά με την αλλαγή του ΙΒΑΝ της ρεβολουτ.Έκανα μία μεταφορά από Εθνική τράπεζα.Συνήθως τα χρήματα μου έμπαιναν στην κάρτα το πολύ μέσα σε δύο μέρες (για Εθνική τράπεζα πάντα)....Έχουν περάσει οι 2 μέρες και τίποτα. Επισης μολις τώρα διαπίστωσα ότι το bic της τράπεζας (το έβγαλε αυτόματα το ΙΒΑΝΚ) που έβγαλε είναι διαφορετικό από αυτό της εφαρμογής!Ίσως να έκανα βλακεία γιατί δεν το κοίταξα μιας και η φόρμα συμπληρώνεται αυτόματα!!! Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσω με την τράπεζα; Και κάτι άλλο το σαπορτ της ρεβολουτ λειτουργεί.το είχα χρησιμοποιήσει με την μορφή τσατ αλλά τώρα αν και μου το έχει σαν επιλογή δεν μπορώ να γράψω κάτι!! Ποτε και τι ωρα τα εστειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τετάρτη μεσημέρι(12:40).εχω διαβάσει ότι θέλει 4 εργάσιμες μέρες απλά όσες φορές έχω κάνει μεταφορά πάντα την επόμενη μέρα έμπαιναν.δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι μου έβγαλε διαφορετικό bic.Εκανα μία προσπάθεια τώρα βάζοντας το bic της εφαρμογής και μου βγάζει ότι είναι ανενεργός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τετάρτη μεσημέρι(12:40).εχω διαβάσει ότι θέλει 4 εργάσιμες μέρες απλά όσες φορές έχω κάνει μεταφορά πάντα την επόμενη μέρα έμπαιναν.δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι μου έβγαλε διαφορετικό bic.Εκανα μία προσπάθεια τώρα βάζοντας το bic της εφαρμογής και μου βγάζει ότι είναι ανενεργός οποτε τα εστειλες στον λογαριασμο στην LIoyds Bank.Δοκίμασα μεσω winbank τωρα.Αμα βάλω το IBAN με βγάζει ενα διαφορετικό bic αυτόματα.Αμα όμως βαλω πρώτα το BIC και μετά το IBAN το παίρνει και προχωράει κανονικά την διαδικασία.Μάλλον επειδή είναι καινούργια τράπεζα/λογαριασμός να μην ειναι τοσο γρήγοροι όπως με τον παλιό στην Barclay.Ακομα δεν εχω δοκιμάσει να στείλω στον καινούργιο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εθνικη οταν βαλω το BIC της εφαρμογης μου βγαζει αυτο"Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι λένε μέχρι τέλος του μήνα θα παρουσιάσουν και υπηρεσία που θα προσφέρει δυνατότητα να πάρεις δάνειο μέσω της εφαρμογής. https://community.revolut.com/t/poll-would-you-use-revolut-to-obtain-a-loan/2009/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι λένε μέχρι τέλος του μήνα θα παρουσιάσουν και υπηρεσία που θα προσφέρει δυνατότητα να πάρεις δάνειο μέσω της εφαρμογής. https://community.revolut.com/t/poll-would-you-use-revolut-to-obtain-a-loan/2009/8 Μάλλον θα ισχύει για όλους εκτός απο τους Ελληνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις