KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, ατομικό iban δν δίνει, δίνει ένα Account με 6 αριθμούς, ένα sort code της μορφής ΧΧ-ΧΧ-ΧΧ ολοι αριθμοί κ αυτοί κ σαν τραπεζα την barclays. Δν γνωρίζω απο αγγλικές τράπεζες αλλά από αυτο δν καταλαβαί΄νω πως βγαίνει το iban κ επίσης σε ποια τραπεζα σε ποιο swift θα στείλω, στο swift της Barclays? Καλησπέρα φίλε μου και πάλι. Πήγαινε σε αυτή την ιστοσελίδα https://www.iban.com/calculate-iban.html και συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου δίνει, ώστε να βρεις το IBAN που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο λογαριασμό σου. Μετά βάλε το IBAN στην σελίδα που σου είπα πριν. Πες μας ποια τράπεζα σου δείχνει, αν και πιστεύω ότι θα είναι η Barclays. 1
theopan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, ατομικό iban δν δίνει, δίνει ένα Account με 6 αριθμούς, ένα sort code της μορφής ΧΧ-ΧΧ-ΧΧ ολοι αριθμοί κ αυτοί κ σαν τραπεζα την barclays. Δν γνωρίζω απο αγγλικές τράπεζες αλλά από αυτο δν καταλαβαί΄νω πως βγαίνει το iban κ επίσης σε ποια τραπεζα σε ποιο swift θα στείλω, στο swift της Barclays? Ειδικά στο top up σε GBP εμφανίζονται 2 καρτέλες πάνω σε αντίθεση με τα άλλα 2 νομίσματα που έχουν μόνο μια. Πάτα στη διπλανή που γράφει ΙΒΑΝ και θα δεις τα στοιχεία ΙΒΑΝ και BIC. Δεν θα στείλεις σε αυτό το λογαριασμό όμως εκτός κι αν μένεις Αγγλία ή διαθέτεις λογαριασμό-τροφοδότη σε στερλίνα.
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλε μου και πάλι. Πήγαινε σε αυτή την ιστοσελίδα https://www.iban.com/calculate-iban.html και συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου δίνει, ώστε να βρεις το IBAN που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο λογαριασμό σου. Μετά βάλε το IBAN στην σελίδα που σου είπα πριν. Πες μας ποια τράπεζα σου δείχνει, αν και πιστεύω ότι θα είναι η Barclays. Εμένα το ΙΒΑΝ που προκύπτει έχει 18 ψηφία και φυσικά δε γίνεται αποδεκτό.
KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα το ΙΒΑΝ που προκύπτει έχει 18 ψηφία και φυσικά δε γίνεται αποδεκτό. Πώς γίνεται να σου βγάζει IBAN μη αποδεκτό? Μήπως κάνεις κάτι λάθος? Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Έχετε συνδέσει και τον τραπεζικό λογαριασμό και την κάρτα της Revolut στο PayPal?
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αφού προκύπτει ΙΒΑΝ με 18 ψηφία και όχι 22. Είναι GB74+sortcode+αριθμός λογαριασμού=18 ψηφία
KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αφού προκύπτει ΙΒΑΝ με 18 ψηφία και όχι 22. Έχεις επιλέξει τη σωστή χώρα?
KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αφού προκύπτει ΙΒΑΝ με 18 ψηφία και όχι 22. Είναι GB74+sortcode+αριθμός λογαριασμού=18 ψηφία Σωστά όπως το λες, αλλά όλα μαζί πρέπει να είναι 22, άρα κάτι σου ξεφεύγει.
spartak1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σε μένα ισχύει το εξής. Δε μου εμφανίζει αριθμό στο λογαριασμό λιρών στο local. Μου εμφανίζει Iban το οποίο όμως δεν είναι προσωπικό. Πρέπει να βαλω το reference. Αρα δεν εχουν ενεργοποιηθει ακόμα για όσους δε δηλωσαμε κατοικία uk οι λογαριασμοί ούτε καν σε λίρες
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε εγώ έχω κατοικία UK. Βγαίνει ΙΒΑΝ: GB74+6 ψηφία sort code+8 ψηφία λογαριασμός=18.
spartak1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε εγώ έχω κατοικία UK. Βγαίνει ΙΒΑΝ: GB74+6 ψηφία sort code+8 ψηφία λογαριασμός=18. Λέω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό για εμάς εκτός από την τράπεζα. Δεν έχουμε ακόμα δικό μας λογαριασμό ούτε καν σε λίρες....
KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κατάλαβα. Η τράπεζα τελικά ποια είναι? Τελικά, εσείς έχετε συνδέσει και τον τραπεζικό λογαριασμό και τη κάρτα σας με το Paypal?
Hapatingo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτό το site Σταδιακά δίνουν τους ατομικούς uk αριθμούς. Σε εμένα το local ήταν άδειο για πολλές ώρες, μέχρι που μπήκα και μου έλεγε εάν θέλω να ενεργοποιήσω ατομικό uk αριθμό. Πατάς agree σε κάτι όρους και σου εμφανίζεται με την μια. Ήδη έστειλα ένα αγγλικό έμβασμα. Επίσης ούτε εγώ διαθέτω διεύθυνση αγγλίας. Όσων αφορά τα iban όσα δοκίμασα στις διάφορες ιστοσελίδες λένε ότι δεν υπάρχου. Αλλά μέσω του internet bank αναγνωρίζεται κανονικά.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Που τα βλέπετε τα 16 ψηφία ρε παιδιά, και τα 3 ιβαν είναι σωστά
Hapatingo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Και εμένα 16 ψηφία είναι. 3 τετράδες και 2 δυάρες (μια ανάμεσα στο GB/LOYD και μια στο τέλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις