turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ειχα μια κουβεντα με τον λογιστη μου και για αυτο μου δημιουργηθηκαν αυτες οι αποριες. τελικα στην φορολογικη οταν κανω να δηλωσω τον λογαριασμο της revolut σαν λογαριασμο εξωτερικου η οχι;;; Μα δεν έχεις λογαριασμό. Ουσιαστικά μια prepaid κάρτα έχεις.
blackm76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μα δεν έχεις λογαριασμό. Ουσιαστικά μια prepaid κάρτα έχεις. οκ ενταξει.θα το διαβιβασω στον λογιστη μου οταν ερθει η ωρα.ευχαριστω.
theopan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ειχα μια κουβεντα με τον λογιστη μου και για αυτο μου δημιουργηθηκαν αυτες οι αποριες. τελικα στην φορολογικη οταν κανω να δηλωσω τον λογαριασμο της revolut σαν λογαριασμο εξωτερικου η οχι;;; Αν και δεν θυμάμαι να υπάρχει πεδίο για δήλωση αριθμού ξένου λογαριασμού (μόνο οι Ελληνικοί εμφανίζονται κι αυτοί με στοιχεία που οι ίδιες οι τράπεζες τροφοδοτούν το taxis) ακόμα και έτσι να είναι τι πρόβλημα θα είχες να τη δήλωνες (δεν γίνεται καν αλλά λέμε); Όταν δεν υπάρχουν τόκοι σε οποιοδήποτε είδος κατάθεσης, δεν υπάρχει και αντικείμενο προς φορολόγηση. Φόρο πληρώνουμε για τους τόκους και όχι για το κεφάλαιο. Η Revolut ως γνωστόν όμως δεν δίνει τόκους. Το κεφάλαιο έχει φορολογηθεί (αν έχει...) πριν μπει σε κάποιο λογαριασμό. Ούτε οι "αγορές από το εξωτερικό" είναι προς φορολόγηση ούτε τίποτα... Δεν στέκουν αυτά που λες.
Hapatingo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις τώρα έδωσε ατομικό uk bank account
KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Με την αναβάθμιση της εφαρμογής ενημερώνουν ότι σε λίγες εβδομάδες θα διαθέσουν τα ατομικά iban με statement. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Παιδιά άλλαξε κάτι στη Revolut? Έγινε κανονική τράπεζα?
Kapatsos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις τώρα έδωσε ατομικό uk bank account Μονο σε λιρες προς το παρόν, σύντομα κ σε ευρώ/δολλάρια... κριμα που ειναι σε λιρες δν μπορώ να το δοκιμάσω με έμβασμα.
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ καλά νέα. Και μάλιστα στη Barclays.
Hapatingo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ καλά νέα. Και μάλιστα στη Barclays. Δεν ξέρω εάν είναι έτσι. Εάν τσεκάρεις το sort code, που παραπέμπει σε ποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ανήκει ο λογαριασμό σου, βγάζει την PREPAY TECHNOLOGIES LTD και όχι την Barclays.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η ανακοινωση της ρεβαλουτ λεει: Important: Our account details to top-up your Revolut account via bank transfer in GBP and EUR have changed. Please use the new details in the top-up section of our App. If you did a transfer to our old accounts do not worry, you will still receive them. However, please use new details for future transfers.
stamo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω εάν είναι έτσι. Εάν τσεκάρεις το sort code, που παραπέμπει σε ποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ανήκει ο λογαριασμό σου, βγάζει την PREPAY TECHNOLOGIES LTD και όχι την Barclays. Ο λογαριασμός για Ευρώ πάντως είναι στην Lloyds
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ο λογαριασμός για Ευρώ πάντως είναι στην Lloyds Άλλο λέμε, για τον ατομικό λογαριασμό που ανοίγει η revolut στους χρήστες. Για ευρώ δε βλέπω να άνοιξε ακόμη, μόνο για λίρες.
KarlBenz_Mer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω εάν είναι έτσι. Εάν τσεκάρεις το sort code, που παραπέμπει σε ποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ανήκει ο λογαριασμό σου, βγάζει την PREPAY TECHNOLOGIES LTD και όχι την Barclays. Καλησπέρα. Για δοκίμασε να βάλεις το IBAN που σου δίνει πλέον η REVOLUT σε αυτό το site https://www.iban.com, και πες μας σε παρακαλώ σε ποια τράπεζα δείχνει ότι ανήκει ο λογαριασμός σου?
Kapatsos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Για δοκίμασε να βάλεις το IBAN που σου δίνει πλέον η REVOLUT σε αυτό το site https://www.iban.com, και πες μας σε παρακαλώ σε ποια τράπεζα δείχνει ότι ανήκει ο λογαριασμός σου? Καλησπέρα, ατομικό iban δν δίνει, δίνει ένα Account με 6 αριθμούς, ένα sort code της μορφής ΧΧ-ΧΧ-ΧΧ ολοι αριθμοί κ αυτοί κ σαν τραπεζα την barclays. Δν γνωρίζω απο αγγλικές τράπεζες αλλά από αυτο δν καταλαβαί΄νω πως βγαίνει το iban κ επίσης σε ποια τραπεζα σε ποιο swift θα στείλω, στο swift της Barclays? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις