theopan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα εκανα μια αγορα απο gearbest με paypal και εχω βαλει την ισοτιμια να την κανει η revolut και οχι το paypal τελος παντων τα 4.72 usd τα εκανε 4.40 ευρω και λεει οτι ενα ευρω ειναι 1.0731 usd ομως νομιζω οτι η paypal το 1 ευρω το εχει 1.03 usd ισχυει ή λεω μπουρδες? Στο gearbest πληρώνεις σε ευρώ πλέον με ισοτιμία καλύτερη της revolut. Γύρνα τις τιμές σε ευρώ και τέλος.
Highlander Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει το χρήμα μεταφέρθηκε, νιώθω ήδη λίγο Τσοχατζόπουλος , για να μην αρχίσω να αναφέρω τα υπόλοιπα ονόματα. 2
nikos154 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ισως εχει ξανα ερωτηθει αλλα ειναι τοσες οι σελιδες αν μπορει κανενας να με βοηθησει εχω παρει refund σε GBP πως θα γινει οταν πληρωσω καπου να παρει αυτα τα λεφτα και οχι τα EUR ??Τελικα ενταξει απλα πληρωσα σε GBP και τα πηρε απο GBP!
Hapatingo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τα top up της revolut άλλαξαν. ΔΕΝ έχουν δώσει ακόμα το ατομικό iban, όμως έχουν αλλάξει τον κουβά iban, έχουν πάει και σε άλλη τράπεζα.
asdfnikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τα top up της revolut άλλαξαν. ΔΕΝ έχουν δώσει ακόμα το ατομικό iban, όμως έχουν αλλάξει τον κουβά iban, έχουν πάει και σε άλλη τράπεζα. Πραγματι άλλαξαν το IBAN σε μια τράπεζα που πρώτη φορά ακούω την LIoyds Bank....
jonkyr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ενταξει, η Lloyds ειναι. Μην κανετε ετσι πια. https://en.wikipedia.org/wiki/Lloyds_Bank 1
turbat0s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Έχουν πεί σε ποιά τράπεζα θα δώσουν τα ατομικά ΙΒΑΝ?
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 το bic/swift code είναι σωστό που έχουν δώσει ??? η eurobank δεν το αναγνωρίζει ...
blackm76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας παιδια,ειμαι κατοχος revolut λογαριασμου και φυσικης καρτας.εχω ομως μια απορια σχετικα με την φπρπλογια στην ελλαδα.οταν παμε να κανουμε φορολογικη δηλωση μας ζηταει να δηλωσουμε αν εχουμε λογαριασμο στο εξωτερικο.εμεις εχωντας λογαριασμο και καρτα revolut στην ουσια εχουμε λογαριασμο στην αγγλια ετσι δεν ειναι;;;;τα λεφτα δεν τοκιζονται;;;και αν ναι δεν θα επρεπε με καποιο τροπο να μπορουμε να ελεγχουμε το λογαριασμο και να εχουμε καποιο εγγραφο για τους τοκους;;;;αν μας ζητηθει απο το κρατος (λεμε τωρα) γιατι στην ελλαδα ζουμε....τι θα κανουμε;;;που θα το βρουμε;;;ρωταω γιατι μπορει να φορολογηθουμε για αυτο.ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω.
asdfnikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας παιδια, ειμαι κατοχος revolut λογαριασμου και φυσικης καρτας.εχω ομως μια απορια σχετικα με την φπρπλογια στην ελλαδα. οταν παμε να κανουμε φορολογικη δηλωση μας ζηταει να δηλωσουμε αν εχουμε λογαριασμο στο εξωτερικο. εμεις εχωντας λογαριασμο και καρτα revolut στην ουσια εχουμε λογαριασμο στην αγγλια ετσι δεν ειναι;;;;τα λεφτα δεν τοκιζονται;;; και αν ναι δεν θα επρεπε με καποιο τροπο να μπορουμε να ελεγχουμε το λογαριασμο και να εχουμε καποιο εγγραφο για τους τοκους;;;; αν μας ζητηθει απο το κρατος (λεμε τωρα) γιατι στην ελλαδα ζουμε....τι θα κανουμε;;;που θα το βρουμε;;;ρωταω γιατι μπορει να φορολογηθουμε για αυτο.ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω. Εσυ τόκους δεν παίρνεις όποτε πρακτικά δεν τοκίζονται τα χρήματα σου για δικο σου όφελος.
blackm76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εσυ τόκους δεν παίρνεις όποτε πρακτικά δεν τοκίζονται τα χρήματα σου για δικο σου όφελος. 1)οπως και να εχει ομως μπορει να μας ζητησουν να ελενξουν τους λογαριασμους μας η μπορει να μην μας ζητησουν και να τους ελενξουν μονοι τους.τι γινετε σε αυτην την περιπτωση;;; 2)στην φορολογικη δηλωση δεν πρεπει να δηλωσουμε τον λογαριασμο που εχουμε σαν λογαριασμο στο εξωτερικο;;;γιατι στην ουσια ο λογαριασμος που μας ανοιξε η revolut ειναι στο ονομα μας ετσι δεν ειναι;;; 3)ασχετως ομως ολα αυτα εμεις φαινομαστε οτι στελνουμε εμβασμα στο εξωτερικο οταν ειναι να κανουμε αγορες;;;δεν θα μας φορολογησουν για αυτο;;;
Hapatingo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 1)οπως και να εχει ομως μπορει να μας ζητησουν να ελενξουν τους λογαριασμους μας η μπορει να μην μας ζητησουν και να τους ελενξουν μονοι τους.τι γινετε σε αυτην την περιπτωση;;; 2)στην φορολογικη δηλωση δεν πρεπει να δηλωσουμε τον λογαριασμο που εχουμε σαν λογαριασμο στο εξωτερικο;;;γιατι στην ουσια ο λογαριασμος που μας ανοιξε η revolut ειναι στο ονομα μας ετσι δεν ειναι;;; 3)ασχετως ομως ολα αυτα εμεις φαινομαστε οτι στελνουμε εμβασμα στο εξωτερικο οταν ειναι να κανουμε αγορες;;;δεν θα μας φορολογησουν για αυτο;;; Ο λογαριασμός ανήκει σε εταιρία δεν είναι δικός σου. Εσύ τα χρήματα τα στέλνεις σε εταιρία και όχι στον εαυτό σου. 3) Τι παραλήρημα με την φορολογία είναι αυτό? Την προμήθεια μια χαρά την καβατζώνουν οι τράπεζες, εάν είναι να μας φορολογούν και για αγορές που δεν έχουμε κάνει ακόμα, χ... μας καλύτερα. Τα χρήματα που στέλνεις έχουν ήδη φορολογηθεί.
theopan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Συμπληρώστε για πρώτη φορά φορολογική δήλωση (Ε1 έστω) μόνοι σας και θα σας λυθούν όλες αυτές οι απορίες. Τις έχετε επειδή δεν το έχετε κάνει και δεν γνωρίζετε βασικές έννοιες περί φορολόγησης. Μην επανερχόμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια.
blackm76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ο λογαριασμός ανήκει σε εταιρία δεν είναι δικός σου. Εσύ τα χρήματα τα στέλνεις σε εταιρία και όχι στον εαυτό σου. 3) Τι παραλήρημα με την φορολογία είναι αυτό? Την προμήθεια μια χαρά την καβατζώνουν οι τράπεζες, εάν είναι να μας φορολογούν και για αγορές που δεν έχουμε κάνει ακόμα, χ... μας καλύτερα. Τα χρήματα που στέλνεις έχουν ήδη φορολογηθεί. ειχα μια κουβεντα με τον λογιστη μου και για αυτο μου δημιουργηθηκαν αυτες οι αποριες. τελικα στην φορολογικη οταν κανω να δηλωσω τον λογαριασμο της revolut σαν λογαριασμο εξωτερικου η οχι;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις