Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχω πολύ καιρό να φορτώσω τη κάρτα, έχουμε καινούργια κερατιάτικα στη μεταφορά...???  

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

Σου το λέει τι είναι τα "κερατιάτικα". Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται... Αποεπίλεξε την αποστολή μηνύματος και θα διαγραφεί το +1,5€.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή έχω πολύ καιρό να φορτώσω τη κάρτα, έχουμε καινούργια κερατιάτικα στη μεταφορά...???

Καταγραφή.JPG

Βαλε να σταλθει με κανονικη προταιραιοτητα και θα χρεωθεις μονο 1 ευρω.Αν το στειλεις με το +1.5 ευρω τοτε λαμβανεις τα χρηματα στην revolut την ιδια εργασιμη μερα το βραδυ.

Δημοσ.

να υποθέσω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσο αφορά τη μεταφορά

Φυσικά.

Βαλε να σταλθει με κανονικη προταιραιοτητα και θα χρεωθεις μονο 1 ευρω.Αν το στειλεις με το +1.5 ευρω τοτε λαμβανεις τα χρηματα στην revolut την ιδια εργασιμη μερα το βραδυ.

Όπως φαίνεται στο screenshot, δεν του το ζητούσε λόγω αυξημένης προτεραιότητας το επιπλέον 1,5€ αλλά λόγω του ότι ήταν επιλεγμένη η αποστολή μηνύματος επιβεβαίωσης.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σ όλους ! Μια ερώτηση !...... Έχω κάρτα revolut με λογαριασμό σ ευρώ..... Πηγαίνω Βουλγαρία και θέλω να βγάλω λέβα απο ατμ........... Μπορώ ?....... τι κερδίζω... τι χάνω ? .... ποιά είναι η διαδικασία ?

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σ όλους ! Μια ερώτηση !...... Έχω κάρτα revolut με λογαριασμό σ ευρώ..... Πηγαίνω Βουλγαρία και θέλω να βγάλω λέβα απο ατμ........... Μπορώ ?....... τι κερδίζω... τι χάνω ? .... ποιά είναι η διαδικασία ?

Η revolut υποστηρίζει το λεβα. Οπότε φορτώνεις την καρτα με ευρω πας σε ενα τοπικό ΑΤΜ στην βουλγαρια (Προτίμησε να ειναι σε τραπεζα το ΑΤΜ) και παιρνεις τα χρήματα απευθείας σε λεβα με την καλύτερη ισοτιμία εκείνην την ώρα. Πρόσεξε αμα σε ρωτήσει το ΑΤΜ σε τι νόμισμα να χρεώσει την κάρτα να επιλέξεις λέβα και οχι σε λίρες Αγγλίας.

Φυσικά.

Όπως φαίνεται στο screenshot, δεν του το ζητούσε λόγω αυξημένης προτεραιότητας το επιπλέον 1,5€ αλλά λόγω του ότι ήταν επιλεγμένη η αποστολή μηνύματος επιβεβαίωσης.

Κανεις λαθος.Το 1.5 ευρώ επιπλέον  είναι για να σταλθεί το έμβασμα με ημερομηνία αξίας την ίδια μέρα.Αν εχεις winbank μπες και δοκιμασε να στειλεις ενα εμβασμα στην revolut με υψηλή προτεραιότητα.Θα δεις να σε χρεωνει 1 ευρω για το εμβασμα και 1.5 ευρω για εξοδα αποστολή μηνύματος(Ετσι δικαιολογούν την χρέωση) και θα δεις πιο κατω ημερομηνία αξίας την ιδια εργάσιμη μέρα.Μετα δοκίμασε με κανονική προτεραιότητα. Θα δεις να σε χρεώνει 1 ευρω μονο και ημερομηνία άξιας να εχει την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ φίλε μ! Μιλάς πιστεύω για τράπεζα Βουλγαρίας και όχι για παράρτημα ελληνικής τράπεζας στην Βουλγαρία ?

Η ίδια διαδικασία γίνεται και σ όλες της άλλες χώρες ? Επιλογή στο τοπικό νόμισμα ?

Δημοσ.

Κανεις λαθος.Το 1.5 ευρώ επιπλέον  είναι για να σταλθεί το έμβασμα με ημερομηνία αξίας την ίδια μέρα.Αν εχεις winbank μπες και δοκιμασε να στειλεις ενα εμβασμα στην revolut με υψηλή προτεραιότητα.Θα δεις να σε χρεωνει 1 ευρω για το εμβασμα και 1.5 ευρω για εξοδα αποστολή μηνύματος(Ετσι δικαιολογούν την χρέωση) και θα δεις πιο κατω ημερομηνία αξίας την ιδια εργάσιμη μέρα.Μετα δοκίμασε με κανονική προτεραιότητα. Θα δεις να σε χρεώνει 1 ευρω μονο και ημερομηνία άξιας να εχει την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Έχεις δίκιο. Βλακωδώς το επισημαίνει σαν "έξοδα αποστολής μηνύματος" έκφραση η οποία δεν βγάζει νόημα. την ξέρω τη διαδικασία του "επείγοντως" απλά δεν θυμόμουν πως το διατυπώνει η Πειραιώς και θεώρησα ότι αναφέρεται σε κάτι άλλο.

Σ ευχαριστώ φίλε μ! Μιλάς πιστεύω για τράπεζα Βουλγαρίας και όχι για παράρτημα ελληνικής τράπεζας στην Βουλγαρία ?

Δεν νομίζω ότι έχει σημασία και παράρτημα Ελληνικής να είναι. Δεν υπόκεινται σε capital controls ούτως ή άλλως εφόσον βρίσκονται αυτά σε ξένη χώρα (αν αυτό εννοείς), αλλά και να υπόκειντο δεν θα είχε σημασία αφού οι ξένες κάρτες όπως η Revolut δεν έχουν περιορισμούς ούτε καν εδώ.

Δημοσ.

Η ίδια διαδικασία γίνεται και σ όλες της άλλες χώρες ? Επιλογή στο τοπικό νόμισμα ?

Οποιαδήποτε τράπεζα.Δεν χρειάζεται να είναι ελληνικό παράρτημα.Και σε ολες της αλλες χωρες επιλογη  για χρεωση στην καρτα στο τοπικό νόμισμα.

Δημοσ.

Λαθος το οτι δεν αλλαξες στο paypal την μετατροπη να την κανει η καρτα γιατι αν στο paypal εχεις αλλο νομισμα (π.χ δολαρια) τοτε την μετατροπη την κανει το paypal.

Μετα την αναβαθμιση του paypal ξανακοιταξε τις ρυθμισεις σας γιατι τα ξαναγυρναει οπως τους συμφερει.

το ιδιο κανουμε και σε καρτα της Εθνικής τραπεζας?

Δημοσ.

το ιδιο κανουμε και σε καρτα της Εθνικής τραπεζας?

Εννοείται. Στην ΕΤΕ ειδικά βάζουμε πάντα τις κάρτες της να κάνουν τη συναλλαγματική μετατροπή γιατί είναι και η μόνη που δεν χρεώνει προμήθεια για αυτό και άρα συμφέρει πάντα.

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα μια αγορα απο gearbest με paypal και εχω βαλει την ισοτιμια να την κανει η revolut και οχι το paypal τελος παντων τα 4.72 usd τα εκανε 4.40 ευρω και λεει οτι ενα ευρω ειναι 1.0731 usd ομως νομιζω οτι η paypal το 1 ευρω το εχει 1.03 usd ισχυει ή λεω μπουρδες?

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα μια αγορα απο gearbest με paypal και εχω βαλει την ισοτιμια να την κανει η revolut και οχι το paypal τελος παντων τα 4.72 usd τα εκανε 4.40 ευρω και λεει οτι ενα ευρω ειναι 1.0731 usd ομως νομιζω οτι η paypal το 1 ευρω το εχει 1.03 usd ισχυει ή λεω μπουρδες?

Γιατί το νομίζεις?

Δημοσ.

Γιατί το νομίζεις?

Γιατι αμα πας στο paypal balance μετα manage currencies δεξια εχει currency exchange και βαζεις απο ενα νομισμα σε ενα αλλο και υπολογιζει ισοτιμια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...