Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορτιση της revolut απο καρτα προκεται να μπει μελλοντικα ή ακομη δε ξερουμε κατι;

Οταν επιτραπεί απο τα CC μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό τοτε θα μπορουμε να κανουμε φορτιση με ελληνικη καρτα.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαναλαμβανομαστε διαρκως σε βασικες ερωτησεις που εχουν απαντηθει στο πρωτο πρωτο ποστ αυτου του οδηγου. Αρα, δεν τον διαβασες.

Αν ο λογαριασμος εξωτερικου ειναι στο ονομα σου, φυσικα και μπορεις να στειλεις χρηματα. IBAN και BIC δεν παιρνεις, αλλιως θα ηταν κανονικη τραπεζα. Διαβασε τα τρια πρωτα ποστ, θα γλιτωσεις πολλους εδω μεσα απο ανουσιες ερωτησεις.

Δημοσ.

Οταν επιτραπεί απο τα CC μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό τοτε θα μπορουμε να κανουμε φορτιση με ελληνικη καρτα.

Είναι βέβαιο πλέον ότι δεν θα ζουν οι δικές μας γενιές για να το δουν αυτό. :mellow:

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι κανουργιος και εχω μερικες ερωτησεις καταρχην κατεβασα την revolut και τα σχετικα πριν απο λιγες μερες και μιλησα με support live chat και μου ειπαν οτι για να εχω virtual card και να κανω top up πρεπει να κανω verify που θελει ταυτοτητα κλπ ισχυει αυτο? Αν κανω top up γτ οταν παω μου δινει ολα τα στοιχεια κανονικα για να στειλω εμβασμα αν το κανω θα χαθουν τα χρηματα και δεν θα μου ερθουν επειδη δεν εχω κανει verify? Συγνωμη αν καποιος εχει ρωτησει το ιδιο αλλα οι σελιδες ειναι 580 και ειναι λιγο δυσκολο να το δω. 

Δημοσ.

Aν δεν κάνεις verify  τα χρηματα δε θα πιστωθούν στο λογαριασμό σου. Δε θα χαθούν. Κάποια στιγμή θα τα επιστρέψουν στην  τράπεζα απο την οποία τα έστειλες

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τωρα που εκανα verify και το δεχτηκαν μου λεει οριο 15.000 που δεν προκεται να βαλω τοσα ουτος η αλλως :P. Ωραια για να παρω την virtual καρτα απλα στελνω με εμβασμα τουλαχιστον 10 ευρω και οταν ερθουν θα ειμαι κομπλε?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω την εφαρμογή της κάρτας στο κινητό.

Στον τηλεφωνικό κατάλογο, μου βγάζει όλες τις επαφές είς διπλούν.

Εάν πατήσεις λεπτομέρειες  μου βγάζει επιλογές απο την εφαρμογη τής

Κάθησα και έγραψα επίτηδες όλες τις επαφές και τις έκανα εισαγωγή απο αρχείο . csv.

Αυτοματα μετά απο 2 ημέρες έφτιαξε την ίδια επαφή 2-3 φορές.

π.χ.

post-313857-0-70807100-1485864562_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω την εφαρμογή της κάρτας στο κινητό.

Στον τηλεφωνικό κατάλογο, μου βγάζει όλες τις επαφές είς διπλούν.

Εάν πατήσεις λεπτομέρειες  μου βγάζει επιλογές απο την εφαρμογη τής

Κάθησα και έγραψα επίτηδες όλες τις επαφές και τις έκανα εισαγωγή απο αρχείο . csv.

Αυτοματα μετά απο 2 ημέρες έφτιαξε την ίδια επαφή 2-3 φορές.

π.χ.

attachicon.gifrevolutScreenshot (31 Ιαν 2017 14_03_35).png

Ειναι bug της εφαρμογης εδω και πολυ καιρο.Εγω καθε μερα διαγραφω 200 με 300 επαφες.Πριν καμια βδομαδα που το πηρα χαμπαρι ειχα φτασει να διαγραψω 1.200 επαφες.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τωρα που εκανα verify και το δεχτηκαν μου λεει οριο 15.000 που δεν προκεται να βαλω τοσα ουτος η αλλως :P. Ωραια για να παρω την virtual καρτα απλα στελνω με εμβασμα τουλαχιστον 10 ευρω και οταν ερθουν θα ειμαι κομπλε?

Οταν φτασουν τα 10 ευρω θα μπορείς άμεσα να χρησιμοποιήσεις την κάρτα για αγορές στο διαδίκτυο

Δημοσ.

Με την αναβάθμιση της εφαρμογής ενημερώνουν ότι σε λίγες εβδομάδες θα διαθέσουν τα ατομικά iban με statement.

Πολύ καλό νέο.

Δημοσ.

Ωραίος οδηγός.
Μέσα σε λίγα λεπτά, έκανα εγγραφή, έκανα verify και περιμένω να περάσει το χρήμα απέναντι ναούμε.

Μπράβο σας :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...