tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 το θεμα ειναι οτι δεν το δεχεται η Πειραιως το συγκεκριμενο, μαλλον πρεπει να παω στη Τραπεζα αυριο. τελικα προσπαθησα πριν λιγο, και ολα εγιναν τελεια μαγικα! Το BIC συμπληρωθηκε μονο του και η διαδικασια προχωρησε κανονικοτατα.... Δεν βλεπω προφανης εξηγηση, περα του οι υπευθυνοι του web banking να παρακολουθουν το thread
Dimi7401 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Μπορώ να φορτώσω την revolut με χρεωστική κάρτα; Μπορώ να κάνω top up στο PayPal με την Revolut;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Μπορώ να φορτώσω την revolut με χρεωστική κάρτα; Μπορώ να κάνω top up στο PayPal με την Revolut;Όχι, Οχι
Dimi7401 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όχι, Οχι Υπάρχει κάποια κάρτα που μπορώ να την φορτώσω με χρεωστική; Έχουμε κάποιο κόλπο που να μπορώ να κάνω top up στο PayPal;
bilya Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κάποια κάρτα που μπορώ να την φορτώσω με χρεωστική; Έχουμε κάποιο κόλπο που να μπορώ να κάνω top up στο PayPal;λογω cc δεν γίνεται εκτός κ αν εχεις από εξωτερικο
panostosh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 υπαρχει καποιος που εχει χρησιμοποιοισει την revolut σε σουπερ μαρκετ? κ αν ναι υπηρξε προμηθεια? απο ατμ εκτος απο πειραιως, το οποιο εχω δοκιμασει αρκετες φορες επιτυχως, μπορω να δοκιμαζω κ σε αλλες τραπεζες η παιζει προμηθεια?
theopan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κάποια κάρτα που μπορώ να την φορτώσω με χρεωστική; Ναι. Η Leupay. Ψάξε το σχετικό θέμα που υπάρχει.
Dimi7401 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ναι. Η Leupay. Ψάξε το σχετικό θέμα που υπάρχει. Σ'ευχαριστώ. Η Leupay μπορεί να συνδεθεί και με το paypal και να κάνω top up;
asdfnikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 υπαρχει καποιος που εχει χρησιμοποιοισει την revolut σε σουπερ μαρκετ? κ αν ναι υπηρξε προμηθεια? απο ατμ εκτος απο πειραιως, το οποιο εχω δοκιμασει αρκετες φορες επιτυχως, μπορω να δοκιμαζω κ σε αλλες τραπεζες η παιζει προμηθεια? Εχω πληρώσει με την revolut σε σουπερ μαρκετ,για βενζινη,για φαγητό σε μαγαζί(Στην Ελλαδα)Καμια προμηθεια,κανενα προβλημα!Εχω κανει αναλιψη απο πειραιως,alpha bank,και εθνικη χωρις καμια προμήθεια.Απλα προσέχεις να σε χρεώσει σε ευρω και οχι σε λιρες. 2
karlito13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Επειδη μου λειπουν καποια χρηματα απο την revolut και δεν φτανει το ποσο για μια αγορα,αν πληρωσω με χρεωστικη Πειραιως μεσω paypal σε ευρω θα μου κρατησει η Πειραιως καποια προμηθεια;
karlito13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Και που να κανω την ερωτηση,δεν υπαρχει καποιο θεμα με την Πειραιως,εκανα αναζητηση,δειξε μου εσυ το σωστο τοπικ. Φιλικά.
turbat0s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Κανένα τόπικ δεν υπήρχε πριν δημιουργηθεί!
karlito13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μην βαρατε συμφορουμιτες εκανα καινουριο θεμα,σας ευχαριστώ.
Luxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Φορτιση της revolut απο καρτα προκεται να μπει μελλοντικα ή ακομη δε ξερουμε κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις