molot12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω,μιλησα με το chat και μου ζητησαν και φωτογραφια του διπλωματος και να κραταω και το διπλωμα και να φαινομαι κι εγω και τελικα εγινε η επαληθευση ταυτοτητας..[/quote Δεν νομιζω οτι ηταν απαραιτητο το διπλωμα οδηγησης. Απλα επρεπε να βγαλεις selfie κρατωντας στο χερι σου την ταυτοτητα σου για να ολοκληρωθει η πιστοποιηση.
theopan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Επελεξα την επιλογη identity card για να φωτογραφισω την ταυτοτητα μου η οποια εχει βγει εδω και 15 χρονια αλλα ειναι με λατινικους χαρακτητρες.Πρωτο βημα μπροστινη οψη ενταξει δευτερο βημα πισω οψη παλι ενταξει και τριτο βημα μου ζητησε selfie ενταξει.Μου λεει περιμενετε να επεξεργαστουμε τα αρχεια σας και μετα μου βγαζει οτι δε μπορεσανε να επαληθευσουνε την ταυτοτητα μου. Αν και έχει αναφερθεί ήδη νομίζω, έχετε υπόψη σας και αυτό: N. 3585/2007 άρθρο 55, σημείο 3 (ΦΕΚ 148/5-7-2007) "Ο χρόνος ισχύος των δελτίων ταυτότητας ορίζεταισε δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία έκδοσής τους. Με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης ο χρόνος αυτός δύναται σε εξαιρετικές περιπτώσεις να παρατεί− νεται μέχρι δύο (2) έτη." Οι Ελληνικές ταυτότητες λήγουν μετά από 15 χρόνια. Οι Ελληνικές υπηρεσίες μπορεί να μην τηρούν -προς το παρόν- αυστηρά τη σχετική νομοθεσία, σε συναλλαγές όμως με ξένους παρουσιάζονται προβλήματα. Πρέπει να δρομολογήσεις αλλαγή έχε υπόψη σου.
psilos1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον αυτο εφταιγε οτι ηταν πολλα χρονια η ταυτοτητα γιατι ειχα βγαλει κανονικα φωτογραφιες με την ταυτοτητα και μου εγραψε αν εχω και διπλωμα οδηγησης η διαβατηριο γιατι ηθελε απο αυτα φωτογραφια και πιστοποιηση..αρα με την ταυτοτητα ηταν το προβλημα..αυτο για τα 15 χρονια δεν το γνωριζα τωρα το εβαλα στο google και ειδα οτι υπαρχει τετοια αποφαση..
dimitris_x Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω παρολο που εχω κανει verify γιατι μου εχει οριο 15.000 ?
asdfnikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω παρολο που εχω κανει verify γιατι μου εχει οριο 15.000 ? Περίεργο.Κανε μια ερώτηση στο chat και ενημέρωσε μας.
bilya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω παρολο που εχω κανει verify γιατι μου εχει οριο 15.000 ?κ σε μενα εχει 12κ λιρες το χρονο
spartak1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω στις νέες εγγραφές έχει όριο 15.000 ευρω
bilya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω στις νέες εγγραφές έχει όριο 15.000 ευρωτην εχω από το καλοκαίρι , εκτος κ αν φταιει που εκανα verified μερικες βδομαδες πριν.
xirosiman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια εδω και καιρο εχω σταματησει να χρησιμοποιω την revolut αφου κανω χρηση της Εθνικης χρεωστικης mastercard που επισης την εχω συνδεση με το paypal. Το θεμα ειναι οτι στις αγορες μου δεν βλεπω καποια διαφορα σε προμηθειες συναλλαγματος κ τετοια.. Κανω λαθος η ειναι ιδεα μου?Γιατι βλεπω οτι ακομα την χρησιμοποιουν αρκετοι..
turbat0s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον δεν περνάνε παντού οι ελληνικές κάρτες. Επίσης κάποιοι θέλουν να αποκρύπτουν από το τραπεζικό σύστημα τις συναλλαγές τους. Επιπλέον θα φανεί χρήσιμη σε όσους ταξιδεύουν και σε όσους μυρίζονται ότι τα cc θα ξανασκληρύνουν. 1
theopan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι στις αγορες μου δεν βλεπω καποια διαφορα σε προμηθειες συναλλαγματος κ τετοια.. Κανω λαθος η ειναι ιδεα μου? Γιατι βλεπω οτι ακομα την χρησιμοποιουν αρκετοι.. Δεν βλέπεις γιατί η ΕΤΕ δεν χρεώνει προμήθεια για τέτοια πράγματα. Είναι μάλλον η μόνη Ελληνική (τρόπος του λέγειν...) που δεν το κάνει. 1
bilya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια εδω και καιρο εχω σταματησει να χρησιμοποιω την revolut αφου κανω χρηση της Εθνικης χρεωστικης mastercard που επισης την εχω συνδεση με το paypal. Το θεμα ειναι οτι στις αγορες μου δεν βλεπω καποια διαφορα σε προμηθειες συναλλαγματος κ τετοια.. Κανω λαθος η ειναι ιδεα μου? Γιατι βλεπω οτι ακομα την χρησιμοποιουν αρκετοι.. για ταξιδια είναι ότι πρεπει. Εγω ζω uk κ η τραπεζα εδω με χρεώνει 1£ +3% προμήθεια για καθε συναλλαγή που κανω σε αλλο νόμισμα φυσική ή ηλεκτρονική. 1
dimitris_x Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια εδω και καιρο εχω σταματησει να χρησιμοποιω την revolut αφου κανω χρηση της Εθνικης χρεωστικης mastercard που επισης την εχω συνδεση με το paypal. Το θεμα ειναι οτι στις αγορες μου δεν βλεπω καποια διαφορα σε προμηθειες συναλλαγματος κ τετοια.. Κανω λαθος η ειναι ιδεα μου? Γιατι βλεπω οτι ακομα την χρησιμοποιουν αρκετοι.. Οταν κανεις αγορα με PayPal (οπου εχεις συνδεσει και την καρτα της Εθνικης) καποιο ποσο σε λιρες εκει σιγουρα εχεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με την revolut για την μετατροπη του συναλλαγματος ειδικα απο το Paypal.
xirosiman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ναι δεν μιλησα για να αφησεις το paypal να αποφασιζει την μετατροπη.. (αν εννοεις αυτο). Και στις δυο καρτες revolut και debit mastercard εθνικης το συναλλαγμα το κανουν αυτες.. Ισως εχω δει κ καλυτερες μετατροπες μερικες φορες απο την εθνικη αν οχι ιδιες.. Προφανως στην περιπτωση που οι συναλλαγες απο αλλες καρτες εχουν προμηθειες συμφερει η χρηση της.. Αλλα αν ειναι να κανει παρομοιες μετατροπες κ η εθνικη δεν συμφερει να στελνεις εμβασματα καθε τρις και λιγο.. Οτι και να ναι ευχαριστω για τις απαντησεις σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις