Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το είχα ξεχάσει,προς το τέλος της βδομαδας είχα σκοπο να τα μεταφέρω.Κάθε πρώτη του μήνα ανανεώνονται τα διαθέσιμα για εξωτερικό,γνωρίζεις?[/quote

Ναι καθε 1η του μηνα

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος κάτοικος εξωτερικού να στείλει χρήματα στο λογαριασμό μου στην revolut?

Καποιος με αλλο ονομα απο αυτο που ειναι δηλωμενο στην revolut οχι.Θα πρεπει να ανοιξει λογαριασμο στο ονομα του και μετα αφου πιστωθουν να τα κανει μεταφορα στον λογαριασμο σου μεσω του app.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καποιο προβλημα σε TOP UP χρηματων μεσω Πειραιως,

κολλαει στο SWIFT / BIC, ενω τα βαζω ολα οπως πρεπει η Πειραιως μου βγαζει οτι δεν βρεθηκε BIC,

Δεν βλεπω να κανω κατι λαθος, αλλαξε κατι?post-68340-0-97238700-1485082026_thumb.pngpost-68340-0-55138800-1485082036_thumb.png

Δημοσ.

Αφου βαλεις κογαριασμο τραπεζας, συμπληρωνονται τα απο κατω οκα αυτοματα αρκει να πατησεις τον μεγεθυντικο φακο(αν θυμαμαι καλα).

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν το δεχεται η Πειραιως το συγκεκριμενο,

μαλλον πρεπει να παω στη Τραπεζα αυριο.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν το δεχεται η Πειραιως το συγκεκριμενο,

μαλλον πρεπει να παω στη Τραπεζα αυριο.

Μπορει να ειναι bug του site.Εγω που εχω αποθηκευμένα τα στοιχεια απο παλιότερα με προχωράει κανονικα την συναλλαγή.Μην κανεις την μεταφορα απο το ταμειο της τραπεζας γιατι θα πληρωσεις 9 ευρω για την μεταφορα!

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι εγώ. Παροδικό πρόβλημα είναι. Με τα αποθηκευμένα στοιχεία της Revolut φαίνεται να προχωράει. Κάτι συμβαίνει σήμερα και δεν αναζητά/βρίσκει BIC. Ξαναδοκίμασε αργότερα ή αύριο.

Δημοσ.

Καλησπερα.Σημερα δοκιμασα κι εγω μεσω του οδηγου να φτιαξω μια revolut καρτα.Ακολουθησα τα βηματα,εκανα μεταφορα 100 ευρω μεσω ebanking της eurobank στη revolut με τα στοιχεια αυτα που εχει ο οδηγος.Σημερα ειναι κυριακη αρα λογικο δε μπορει να φανει οτι εχει βγει το ποσο απο τον λογαριασμο μου και δε φανηκε.Το θεμα ειναι ομως οτι ειδα την επιλογη verify identity κι οτι ειναι υποχρεωτικη πια οπως διαβασα.Επελεξα την επιλογη identity card για να φωτογραφισω την ταυτοτητα μου η οποια εχει βγει εδω και 15 χρονια αλλα ειναι με λατινικους χαρακτητρες.Πρωτο βημα μπροστινη οψη ενταξει δευτερο βημα πισω οψη παλι ενταξει και τριτο βημα μου ζητησε selfie ενταξει.Μου λεει περιμενετε να επεξεργαστουμε τα αρχεια σας και μετα μου βγαζει οτι δε μπορεσανε να επαληθευσουνε την ταυτοτητα μου.

Εκανα κατι λαθος εγω η μηπως για να γινει η επαληθευση θα πρεπει πρωτα να δουνε οτι μπηκανε τα λεφτα μου στον λογαριασμο τους απο εμενα και μετα να παω να κανω την επιλογη verify identity με τα τρια βηματα που εκανα μετα?Εντωμεταξυ στον αρχικο οδηγο πριν απο ολα αυτα δεν εχω συμπληρωσει πουθενα στοιχεια ταυτοτητας αφου δεν τα ζηταγε καπου απλα εβαλα ονοματεπωνυμο ημερομηνια γεννησης διευθυνση και κινητο τηλεφωνο.

Δημοσ.

Η επαληθευση μπορει να γίνει και χωρίς να βάλεις χρηματα. Μιλα μαζί τους  στο chatνα σου πουν. Ισως δεν ειναι καθαρες οι φωτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω,μιλησα με το chat και μου ζητησαν και φωτογραφια του διπλωματος και να κραταω και το διπλωμα και να φαινομαι κι εγω και τελικα εγινε η επαληθευση ταυτοτητας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...