molot12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μηδενίστηκε το όριο. Θαύμα, θαύμα...μηδενίστηκε το ετήσιο όριο και σε εμένα και ΔΕΝ ειμαι καν verified ''Revo σβήστα όλα'' (κατά τα το ιστορικό ''Τσοβόλα δώστα όλα...'' )
theopan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Θαύμα, θαύμα...μηδενίστηκε το ετήσιο όριο και σε εμένα και ΔΕΝ ειμαι καν verified ''Revo σβήστα όλα'' (κατά τα το ιστορικό ''Τσοβόλα δώστα όλα...'' ) Yuppieeee!! Επιτέλους!!! (Αστειεύομαι φυσικά. Καθόλου δεν με νοιάζει πλέον). Δεν έβγαζε νόημα το να μηδένιζαν τους verified που δεν υπήρχε όριο να μηδενίσουν έτσι κι αλλιώς...
spartak1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Yuppieeee!! Επιτέλους!!! (Αστειεύομαι φυσικά. Καθόλου δεν με νοιάζει πλέον). Δεν έβγαζε νόημα το να μηδένιζαν τους verified που δεν υπήρχε όριο να μηδενίσουν έτσι κι αλλιώς... Μηδενισαν και τους verified....
theopan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μηδενισαν και τους verified.... Για το 99,99% των verified όμως, δεν έχει κανένα νόημα αυτός ο μηδενισμός...
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για το 99,99% των verified όμως, δεν έχει κανένα νόημα αυτός ο μηδενισμός... Εχει για αυτους που ζουν στο εξωτερικο και δεν εχουν τα CC και κανουν μεγαλα top up.
theopan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εχει για αυτους που ζουν στο εξωτερικο και δεν εχουν τα CC και κανουν μεγαλα top up. Αν υπάρχουν κάποιοι (αμφιβάλλω για το αν είναι έστω και το 0.01% που ανέφερα) που ενδιαφέρονται και κάνουν top up στη Revolut πάνω από 30.000€ το χρόνο που ισχύει για τους verified, κάλλιστα στέλνουν το εκκαθαριστικό τους και ανεβάζουν το όριο πάνω από τις 30.000 ευρώ (στο απεριόριστο). Ο μηδενισμός λοιπόν για αυτούς δεν έχει κανένα νόημα. Μην συνεχίζουμε να παίζουμε την κολοκυθιά. Είναι προφανές. 1
xristospap7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος το έχει δοκιμάσει πρόσφατα.Εχω την revolut απο το καλοκαίρι προκειμένου να κάνω κάποιες αγορές απο ebay που λογω cc δεν μπορούσα.Μου ειχαν στείλει και την καρτα απο τότε την οποία την έχω περάσει στο paypal και έκανα τις αγορές που ήθελα.Το έμβασμα το ειχα στείλει απο πειραιως και δεν είχα κάποιο πρόβλημα γιατί ηταν μικρό το ποσό,τώρα θέλω να στείλω έμβασμα γύρω στα 550 ευρώ πάλι για αγορά απο ebay.Είναι εφικτό να γίνει ή θα μου το απορρίψει(απο πειραιως για revolut μιλαμε παντα)?επίσης επειδή βλέπω λέτε για καινούριες κάρτες,εγώ έχω εκείνη που μου είχαν στείλει το καλοκαίρι περασμένη στο paypal,φαντάζομαι δεν χρειάζεται να βγάλω καινούρια σωστα?
asdfnikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος το έχει δοκιμάσει πρόσφατα.Εχω την revolut απο το καλοκαίρι προκειμένου να κάνω κάποιες αγορές απο ebay που λογω cc δεν μπορούσα.Μου ειχαν στείλει και την καρτα απο τότε την οποία την έχω περάσει στο paypal και έκανα τις αγορές που ήθελα.Το έμβασμα το ειχα στείλει απο πειραιως και δεν είχα κάποιο πρόβλημα γιατί ηταν μικρό το ποσό,τώρα θέλω να στείλω έμβασμα γύρω στα 550 ευρώ πάλι για αγορά απο ebay.Είναι εφικτό να γίνει ή θα μου το απορρίψει(απο πειραιως για revolut μιλαμε παντα)?επίσης επειδή βλέπω λέτε για καινούριες κάρτες,εγώ έχω εκείνη που μου είχαν στείλει το καλοκαίρι περασμένη στο paypal,φαντάζομαι δεν χρειάζεται να βγάλω καινούρια σωστα? Το εμβασμα το στελνεις κανονικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Η καρτα αφου την εχεις δεν χρειαζεται να την αλλαξεις. 1
spartak1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος το έχει δοκιμάσει πρόσφατα.Εχω την revolut απο το καλοκαίρι προκειμένου να κάνω κάποιες αγορές απο ebay που λογω cc δεν μπορούσα.Μου ειχαν στείλει και την καρτα απο τότε την οποία την έχω περάσει στο paypal και έκανα τις αγορές που ήθελα.Το έμβασμα το ειχα στείλει απο πειραιως και δεν είχα κάποιο πρόβλημα γιατί ηταν μικρό το ποσό,τώρα θέλω να στείλω έμβασμα γύρω στα 550 ευρώ πάλι για αγορά απο ebay.Είναι εφικτό να γίνει ή θα μου το απορρίψει(απο πειραιως για revolut μιλαμε παντα)?επίσης επειδή βλέπω λέτε για καινούριες κάρτες,εγώ έχω εκείνη που μου είχαν στείλει το καλοκαίρι περασμένη στο paypal,φαντάζομαι δεν χρειάζεται να βγάλω καινούρια σωστα? Την έχεις ταυτοποιήσει την κάρτα;
xristospap7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Την έχεις ταυτοποιήσει την κάρτα; Αν εννοείς την επιβεβαίωση μέσω paypal που κάνει την χρέωση 1-2 ευρώ και στα επιστρέφει μετά ναί.
spartak1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοείς την επιβεβαίωση μέσω paypal που κάνει την χρέωση 1-2 ευρώ και στα επιστρέφει μετά ναί. Στη Revolut αναφερομαι. Εχεις κανει ταυτοποίηση σε αυτην; Δηλαδή εστειλες ταυτότητα κλπ;
xristospap7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Στη Revolut αναφερομαι. Εχεις κανει ταυτοποίηση σε αυτην; Δηλαδή εστειλες ταυτότητα κλπ; Ναι έχω κάνει και στο όριο μου λέει πως είναι 30.000€ το χρόνο ,οπότε είμαι οκ?
spartak1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ναι έχω κάνει και στο όριο μου λέει πως είναι 30.000€ το χρόνο ,οπότε είμαι οκ? Ναι στείλε τα πριν τελειώσουν τα διαθέσιμα της Πειραιώς για εξωτερικό. Αν τα στείλεις τώρα θα τα δεις Τρίτη βράδυ το νωρίτερο εκτός και αν επιλέξεις τη γρήγορη αποστολή
xristospap7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ναι στείλε τα πριν τελειώσουν τα διαθέσιμα της Πειραιώς για εξωτερικό. Αν τα στείλεις τώρα θα τα δεις Τρίτη βράδυ το νωρίτερο εκτός και αν επιλέξεις τη γρήγορη αποστολή Αυτό το είχα ξεχάσει,προς το τέλος της βδομαδας είχα σκοπο να τα μεταφέρω.Κάθε πρώτη του μήνα ανανεώνονται τα διαθέσιμα για εξωτερικό,γνωρίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις