Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο, πιστεύω σύντομα θα επεκταθεί η δυνατότητα και εκτός νησιού.

Kαιρός ήταν  :-( Το ΙΒΑΝ ''κουβάς'' στην Barclays δεν αντέχει άλλο....προφανώς λόγω των πολλών χρηστών και της ανάγκης χειροκίνητης πίστωσης του εκάστοτε ποσού με βάση το reference number οδηγεί σε λάθη και μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις.

Αντε την βλέπω να μεγαλώνει και αυτήν και να γίνεται μια ωραία τράπεζα (πχ. Ν26)  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Tελικα φαινεται οτι βρεθηκε τι επαιζε ......ζιμπαμπουα τωρα οι αγορες οι προηγουμενες πως εγειναν δεν ξερω στο προφιλ δεν εχω ξαναμπει απο την εγγραφη και μετα οποτε ξαναστελνω...

Δημοσ.

Tελικα φαινεται οτι βρεθηκε τι επαιζε ......ζιμπαμπουα τωρα οι αγορες οι προηγουμενες πως εγειναν δεν ξερω στο προφιλ δεν εχω ξαναμπει απο την εγγραφη και μετα οποτε ξαναστελνω...

Τι ζιμπαμπουα; για εκεί κατω σε είχαν :)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα για εκει με ειχαν αν και εγραφε KAVALA GREECE    στην επανω την γραμμη ειχε τρια αρχικα το πρωτο ηταν Ζ . τελος παντων αφου βρεθηκε ...

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Δοκιμασα σημερα να κανω εγγραφη στο revolut. Ακολουθησα τα βηματα του οδηγου.... αλλα δεν μου εβγαλε καμια καρτα...( οπως δειχνει στο βημα 8 του οδηγου) εχει μια επιλογη "get revolut card" οταν παταω εκει εχω την επιλογη να διαλεξω αναμεσα σε virtual και physical. Οποια και να επιλεξω μου βγαζει το εξης: "To order a card , you need to have at least €10 on your account"

Πρεπει να στειλω εμβασμα πρωτα για να μου εκδοσουν καρτα huh.png ή κανω κατι λαθος ? huh.png

Ευχαριστω..

Δημοσ.

"To order a card , you need to have at least €10 on your account"

Πρεπει να στειλω εμβασμα πρωτα για να μου εκδοσουν καρτα huh.png ή κανω κατι λαθος ? huh.png

Ευχαριστω..

Με ποιόν τρόπο έπρεπε να το διατυπώνουν για να γίνει ακόμα πιο σαφές; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον!

Δημοσ.

Με ποιόν τρόπο έπρεπε να το διατυπώνουν για να γίνει ακόμα πιο σαφές; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον!

Φιλε μαλλον δεν διαβασες καλα... ρωταω γιατι στον οδηγο που εχει στο forum λεει οτι αμμεσα βγαινει η virtual καρτα και αν την θες και σε πλαστικη μορφη... μετα απο αρκετες μερες στην στελνουν και ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

Δημοσ.

Φιλε μαλλον δεν διαβασες καλα... ρωταω γιατι στον οδηγο που εχει στο forum λεει οτι αμμεσα βγαινει η virtual καρτα και αν την θες και σε πλαστικη μορφη... μετα απο αρκετες μερες στην στελνουν και ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

Γιατί απλά ο οδηγός γράφηκε το 2015 , από τότε έχουν αλλάξει οι όροι της revolut.

Κάθε οδηγός γράφεται εθελοντικά από μέλη, δεν ακολουθεί τις όποιες αλλαγές εκτός και εάν κάποιος φιλοτιμηθεί να τον ανανεώσει.

Τώρα που άρχισες την διαδικασία εγγραφής ,γιατί όχι ανανέωσε τον και ο ίδιος :mellow:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναλέω: τα ματάκια σου δεν τα πιστεύεις, ή δεν ξέρεις Αγγλικά; Ο οδηγός είναι πλέον ξεπερασμένος! Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που φτιάχτηκε. Υπερισχύει πάντα ό,τι σου λέει η ίδια η Revolut. Για να εκδοθεί κάρτα εδώ και καιρό πλέον χρειάζονται λεφτά στο λογαριασμό.

Παρακάτω δε γράφει: "Don't worry you will be able to spend this money later".

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Δοκιμασα σημερα να κανω εγγραφη στο revolut. Ακολουθησα τα βηματα του οδηγου.... αλλα δεν μου εβγαλε καμια καρτα...( οπως δειχνει στο βημα 8 του οδηγου) εχει μια επιλογη "get revolut card" οταν παταω εκει εχω την επιλογη να διαλεξω αναμεσα σε virtual και physical. Οποια και να επιλεξω μου βγαζει το εξης: "To order a card , you need to have at least €10 on your account"

Ευχαριστω..

και να καταθεσεις τα 10 ευρω παλι δεν θα παρεις καρτα

για να την παρεις πρεπει να κανεις + verify

δηλ να στειλεις φωτογραφια της ταυτοτητας-διαβατηριου-διπλωμα οδηγησης,μια selfie και κατι αλλο που δεν θυμαμαι

Δημοσ.

Ρε παιδες προσπαθω να κανω top up με καρτα Maestro της εθνικης και δεν μου την παιρνει, εχει κι αλλος αυτο το προβλημα;

Ευχαριστω

Α θες και με Maestro εσύ! :-D Πέτα τη τη Maestro δεν κάνει για τίποτα πια ούτως ή άλλως... Ζήτα αντικατάσταση με τη Mastercard που πλέον δίνει η ΕΤΕ εδώ και 2 χρόνια. Και η Revolut τέλος πάντων δεν φορτίζει με καμία Ελληνική κάρτα λόγω cc. Ούτε Mastercard, ούτε VISA.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...