Professor Xavier Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν γίνω verified λογικά δεν θα μου γυρίσουν τα χρήματα? Είναι στον "αέρα" τώρα. Θα πρέπει να κάνω κάτι για να μου τα γυρίσουν?
asdfnikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν γίνω verified λογικά δεν θα μου γυρίσουν τα χρήματα? Είναι στον "αέρα" τώρα. Θα πρέπει να κάνω κάτι για να μου τα γυρίσουν? Κανε τους μια ερώτηση στο chat.Απλο.
Professor Xavier Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Φτου! Μου ζητάνε τέλη 5£ για να μου στείλουν πίσω τα χρήματα. Αν και πιστεύω πως το κάνει επίτηδες γιατί επέμενε να γίνω verified. Ενώ αν ήταν περασμένα στο προφίλ μου και τα επέστρεφα δεν θα υπήρχαν τέλη!
dexterios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Φτου! Μου ζητάνε τέλη 5£ για να μου στείλουν πίσω τα χρήματα. Αν και πιστεύω πως το κάνει επίτηδες γιατί επέμενε να γίνω verified. Ενώ αν ήταν περασμένα στο προφίλ μου και τα επέστρεφα δεν θα υπήρχαν τέλη! Ρε αδερφέ έκανες τόσο θέμα πως δεν θέλεις να γίνεις verified και να έχουν τα στοιχεία σου και τώρα για 5 λίρες θα τα ξεπεράσεις όλα αυτά;
theod7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τελος νοεμβριου η αρχες δεκεμβριου ειχα γραψει οτι ελαβα μυνημα απο revelut που ελεγε οτι απενεργοποιειται ο λογαργιασμος γιατι δεν δραστηριοποιουνται πλεον στην χωρα μας....φανηκε παραξενο καθως τετοιο μυνημα ηρθε μονο σε μενα . Εστειλα λεφτα ξανα και καθε φορα γυρνουσαν πισω - τελευταια φορα αυτον τον μηνα ....κακως γιατι ηταν ξεκαθαρο .. Τι λετε ?
Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τελος νοεμβριου η αρχες δεκεμβριου ειχα γραψει οτι ελαβα μυνημα απο revelut που ελεγε οτι απενεργοποιειται ο λογαργιασμος γιατι δεν δραστηριοποιουνται πλεον στην χωρα μας....φανηκε παραξενο καθως τετοιο μυνημα ηρθε μονο σε μενα . Εστειλα λεφτα ξανα και καθε φορα γυρνουσαν πισω - τελευταια φορα αυτον τον μηνα ....κακως γιατι ηταν ξεκαθαρο .. Τι λετε ? σε ποια χωρα εισαι?
asdfnikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τελος νοεμβριου η αρχες δεκεμβριου ειχα γραψει οτι ελαβα μυνημα απο revelut που ελεγε οτι απενεργοποιειται ο λογαργιασμος γιατι δεν δραστηριοποιουνται πλεον στην χωρα μας....φανηκε παραξενο καθως τετοιο μυνημα ηρθε μονο σε μενα . Εστειλα λεφτα ξανα και καθε φορα γυρνουσαν πισω - τελευταια φορα αυτον τον μηνα ....κακως γιατι ηταν ξεκαθαρο .. Τι λετε ? Εχεις δηλωσει για χωρα διαμονης ελλαδα;
dexterios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εχεις δηλωσει για χωρα διαμονης ελλαδα; Στο forum της revolut είχε περίπτωση καναδού που έμενε μόνιμα Γαλλία και μετά από verification με καναδέζικο διαβατήριο τον πέρασαν ως κάτοικο Καναδά παρόλο που είχε διεύθυνση Γαλλία και του έστειλαν και αυτού οτι σταματά να λειτουργεί η κάρτα του. Μήπως έγινε τίποτα παρόμοιο;
theod7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Eλλαδα κανονικα εδω ηρθε και η κασετινα με την καρτα. Αυτο που λεει οτι σταματαμε με την χωρα σας που κολαει....πλακα κανουν ?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ελλαδα φιλε... Εχει γινει μπέρδεμα με την χωρα, έπρεπε να είχες μιλήσεις μαζι τους
theod7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αυτοι νομιζω οτι εχουν πιο μεγαλο μπερδεμα κι απο εμας ...αν θελεις πεσμου πως γινεται η επικοιν μαζι τους .
dexterios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αυτοι νομιζω οτι εχουν πιο μεγαλο μπερδεμα κι απο εμας ...αν θελεις πεσμου πως γινεται η επικοιν μαζι τους . Είτε μέσα από την εφαρμογή εκεί που σου ήρθε το μήνυμα είτε με νέο θέμα εδώ https://community.revolut.com/ είτε στο twitter https://twitter.com/RevolutApp
theod7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω ..επικοιν μεσω της εφαρμογης και θα δω τι θα πουνε...
dexterios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αρχίζουν δοκιμές για προσωπικούς αριθμούς λογαριασμών , σε πρώτη φάση μόνο για κατοίκους UK https://community.revolut.com/t/unique-gbp-sort-code-and-account-numbers/3934 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις