Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι στο ίδιο ονομα, ο λογαριασμός της τράπεζα και το eBanking απο το οποιο στελνεις τα χρήματα με το όνομα που έχεις δηλώσει στην ρεβολουτ

Ετσι ειναι φιλε μου δεν εχει  αλλαξει κατι....ευχαριστω 

Δημοσ.
Οι τράπεζες έχουν ληστρικές χρεώσεις και κερδίζουν από επιτόκια δανείων, fx rates μέχρι... ενημέρωση βιβλιαρίου. :-D

Σίγουρα πάντως όχι μόνο απο κει, όπως η revolut.

Ναι, αλλά έχουν πολλαπλάσια έξοδα. Δεν συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις, άσχετα ότι όντως είναι ληστρικές ιδικά στη χώρα μας.

Άλλα έξοδα έχει ένα eshop και άλλο να έχει παράλληλα κατάστημα, αποθήκες, υπαλλήλους κλπ.

Όπως άλλο να παρέχεις μια συγκεκριμένη υπηρεσία/προϊόν και άλλο δεκάδες διαφορετικές/ά.

Δημοσ.

Ναι, αλλά έχουν πολλαπλάσια έξοδα. Δεν συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις, άσχετα ότι όντως είναι ληστρικές ιδικά στη χώρα μας.

Άλλα έξοδα έχει ένα eshop και άλλο να έχει παράλληλα κατάστημα, αποθήκες, υπαλλήλους κλπ.

Όπως άλλο να παρέχεις μια συγκεκριμένη υπηρεσία/προϊόν και άλλο δεκάδες διαφορετικές/ά.

Επίσης οι κανονικές τράπεζες παρέχουν και δανεισμό πράγμα που κοστίζει σε διαχείριση και κίνδυνο καθώς και επιτόκιο καταθέσεων - συνδρομή στο ταμείο εγγύησης καταθέσεων.

Η revolut παίρνει τα λεφτά μας τα αποθηκεύει στην Βarclays και απολαμβάνει αυτή το επιτόκιο χωρίς να παρέχει επιτόκιο σε εμάς ή έστω δανεισμό ενώ παράλληλα κάνει ξεκάθαρο ότι δεν υφίσταται εγγύηση καταθέσεων για τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Αν και όποτε πάρει τραπεζική άδεια και αρχίσει να προσφέρει δανεισμό ,εγγύηση και επιτόκια θα μπορούμε να την συγκρίνουμε

• Like 2
Δημοσ.

Aπο την Πειραιως φιλε μου .

Πάντως αυτο που περιγράφεις μονο σε σενα συμβαίνει, εχεις επικοινωνήσει με την πειραιως να σου πουν γιατι γυρίζουν τα εμβάσματα κλπ

Δημοσ.

Πάντως αυτο που περιγράφεις μονο σε σενα συμβαίνει, εχεις επικοινωνήσει με την πειραιως να σου πουν γιατι γυρίζουν τα εμβάσματα κλπ

Αυτο θα κανω αυριο μαλλον.... μιας και η τραπεζα δεν θαχει τοσο κοσμο τωρα πια ευχαριστω.

Δημοσ.

Εσύ έθεσες ερώτημα για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως, όπως π.χ. η τράπεζά μου και απλά σου απάντησα στο "πως κερδίζουν". Μιλάμε για μήλα και πορτοκάλια. :-)

Δεν είπα ότι συγκρίνονται οι τράπεζες με την revolut, ίσα ίσα σου εξηγώ πως οι αντίστοιχοι παίχτες του χώρου, aka e wallets, χρεώνουν πολύ μεγαλύτερες προμήθειες, όντας και περισσότερα χρόνια ενεργοί δεν μιλάμε για τίποτα τυχαίους.

Μετατροπή συναλλάγματος θες;

0% η revolut, περίπου 4% η paypal, 3.99% η skrill, περίπου 1% η leupay και ενδεικτικά οι τράπεζες 2% που θεωρούμε "καλή επιλογή".

Η χρεωστική mastercard στην skrill κοστίζει 10€/έτος.

Για top up/ withdrawal κτλ επίσης χρεώσεις.

Όπως είπα το τυράκι είναι οι ελάχιστες χρεώσεις, γιατί τα δεδομένα που συλλέγουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν, τους αποφέρουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη από τις όποιες "κλασσικές" προμήθειες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόσεξα ότι είχα φτάσει το όριο των 1000€, και έστειλα έμβασμα.

Τώρα η Rev μου ζητάει να κάνω verify για να μπουν τα χρήματα.

Η ερώτηση μου είναι, αν δεν κάνω verify, τα χρήματα θα γυρίσουν πίσω ή θα τα κρατάνε μέχρι να κάνω verify;

Ρωτάω γιατί σε 2 βδομάδες θα κλείσω 1 χρόνο και θέλω να δω αν θα μηδενίσει το όριο και γλυτώσω την διαδικασία (και φακέλωμα) του verify!

Δημοσ.

Δεν πρόσεξα ότι είχα φτάσει το όριο των 1000€, και έστειλα έμβασμα.

Τώρα η Rev μου ζητάει να κάνω verify για να μπουν τα χρήματα.

Η ερώτηση μου είναι, αν δεν κάνω verify, τα χρήματα θα γυρίσουν πίσω ή θα τα κρατάνε μέχρι να κάνω verify;

Ρωτάω γιατί σε 2 βδομάδες θα κλείσω 1 χρόνο και θέλω να δω αν θα μηδενίσει το όριο και γλυτώσω την διαδικασία (και φακέλωμα) του verify!

Προσφατα ξεκαθαριζαν ότι το όριο δε μηδενίζει αν δεν είσαι verified χρήστης. Οπότε σκέψου και πράξε ανάλογα

Δημοσ.

Προσφατα ξεκαθαριζαν ότι το όριο δε μηδενίζει αν δεν είσαι verified χρήστης. Οπότε σκέψου και πράξε ανάλογα

Αν γίνεις verfied χρήστης δεν υφίσταται όριο, άρα τρία πουλάκια κάθονταν ξεκαθάρισαν... Οι τύποι είναι επικίνδυνα ερασιτέχνες και αναξιόπιστοι. Όταν θα αρχίσουν να τους εγκαταλείπουν μαζικά οι πελάτες τους, μάλλον θα στρώσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...