Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως οι νεώτερης έκδοσης κάρτες το υποστηρίζουν, σε αντίθεση με τις παλιές; Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

απο Σεπτεμβρη νομιζω οτι εκδιδεται ειναι contactless.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη εχω μεινει λιγο πισω.

καπου περνει το ματι μου και αναφερεστε μερικοι σε μια καρτα Ν26 τι ειναι αυτη?καινουργια της revolut?και τι διαφορες εχει?

Δημοσ.

επειδη εχω μεινει λιγο πισω.

καπου περνει το ματι μου και αναφερεστε μερικοι σε μια καρτα Ν26 τι ειναι αυτη?καινουργια της revolut?και τι διαφορες εχει?

Εχει ολόκληρο thread για την N26 εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/591637-number26-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE-startup-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mastercard/

Δημοσ.

Πώς είσαι σίγουρος ότι το έκανε ΑΥΤΗ η εφαρμογή;

Ναι.Στης επαφές για προβολή ειχε ''λογαριασμο'' που λεγόταν rev και τον αριθμό του κινητού που έχω στην revolut και ειχε ολες της επαφες μου Χ5 φορες το καθε ονομα.

Δημοσ.

Ναι.Στης επαφές για προβολή ειχε ''λογαριασμο'' που λεγόταν rev και τον αριθμό του κινητού που έχω στην revolut και ειχε ολες της επαφες μου Χ5 φορες το καθε ονομα.

To app της rev οτι βρει στο κινητό προβαλει

Δημοσ.

Τα fees είναι εδώ

https://www.paypal.com/fi/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

https://www.paypal.com/fi/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries=

Σε ευρώ ή σε λίρες ήρθε η χρέωση στην κάρτα; Πιθανόν το PayPal να είδε ότι η revolut είναι αγγλική κάρτα και θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει λίρες οπότε έφαγες διπλή μετατροπή.

Η χρεωση εγινε σε λιρες οποτε συμφωνα με τις κρατησεις που κανουν αυτοι και τη διπλη μετατροπη εγινε αυτη η μεγαλη αποκλιση χρηματων Σε ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι bug του app αλλα η εφαρμογη με εκανε ολες της επαφες μου Χ5 και εφτασα να εχω καπου στης 1500 επαφες με Χ5 φορες το ιδιο ονομα που τα εφτιαξε το app.Για τσεκαρετε αν σας το εχει κανει και εσας...

και σε μενα το ιδιο συνεβει

πρεπει να πας στις ρυθμισεις συγχρονισμου λογαριασμων και να απενεργοποιησεις τον λογαριασμο της rev να μην συχρονιζεται

μια γενικοτερη ερωτηση σε ολους

ποσο ασφαλεις νιωθετε οταν μια εφαρμογη εχει προσβαση στις επαφες σας?

οταν στη ιδια εφαρμογη εχετε στειλει φωτογραφια ταυτοτητας,selfie,και αριθμους καρτων?

:mad: :shock: :confused:

Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω γιατι εχω χαθει στο νημα ..

Απο paypal balance μπορω να στειλω σε revolut λογαριασμο και μετα με την revolut debit να κανω αναληψη απο ατμ ?

Και αν ναι ποια ειναι η προμηθεια ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Απο paypal balance μπορω να στειλω σε revolut λογαριασμο και μετα με την revolut debit να κανω αναληψη απο ατμ ?

Ευχαριστω

Δε μπορείς.

Δημοσ.

Ευχαριστω

Ο μόνος τρόπος διαχείρισης των χρημάτων που έχεις στο balance, εκτός του να τα ξοδέψεις σε αγορές, είναι είτε να τα στείλεις (ανέξοδα) στο balance γνωστού, φίλου, συγγενή κλπ είτε να τα μεταφέρεις σε ΙΒΑΝ που θα τον έχεις συνδέσει στο paypal.

Δημοσ.

και σε μενα το ιδιο συνεβει

πρεπει να πας στις ρυθμισεις συγχρονισμου λογαριασμων και να απενεργοποιησεις τον λογαριασμο της rev να μην συχρονιζεται

μια γενικοτερη ερωτηση σε ολους

ποσο ασφαλεις νιωθετε οταν μια εφαρμογη εχει προσβαση στις επαφες σας?

οταν στη ιδια εφαρμογη εχετε στειλει φωτογραφια ταυτοτητας,selfie,και αριθμους καρτων?

:mad: :shock: :confused:

αν εχεις την Nougat μπορεις να ελέγχεις πληρως τα permission απο καθε εφαρμογη. Για τα στοιχεια δεν γίνεται αλλιώς. Οπως κάθε τραπεζα σου χει τα πάντα ολα από στοιχεία ετσι αναγκάζουν κ αυτους.
Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος διαχείρισης των χρημάτων που έχεις στο balance, εκτός του να τα ξοδέψεις σε αγορές, είναι είτε να τα στείλεις (ανέξοδα) στο balance γνωστού, φίλου, συγγενή κλπ είτε να τα μεταφέρεις σε ΙΒΑΝ που θα τον έχεις συνδέσει στο paypal.

Η revolut δεν δινει iban ?

Γιατι στα faqs της revolut λεει πως με την φυσικη debit card μπορεις να κανεις αναληψη εως 200gbp ανεξοδα ή με 2% fee για ποσα μεγαλυτερα ...

Δημοσ.

Η revolut δεν δινει iban ?

Γιατι στα faqs της revolut λεει πως με την φυσικη debit card μπορεις να κανεις αναληψη εως 200gbp ανεξοδα ή με 2% fee για ποσα μεγαλυτερα ...

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να δίνει ΙΒΑΝ.

Ανάληψη ναι, μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω

Γιατι δεν τα "κατεβαζεις" σε ενα τραπεζικο λογαριασμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...