jonkyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για όσους συμφορουμίτες έχουν Ν26 και θέλουν να φορτίζουν άμεσα την Revolut Σήμερα συνδέθηκε και η κάρτα της Ν26 με την Revolut με επιτυχία. Εγινε δοκιμαστική φόρτιση μέσα απο το app της Revolut άμεσα με κόστος 0. Τώρα έχουμε πλέον δυο εναλλακτικές για άμεση φόρτιση δωρεάν της Revolut (N26 & Leupay για κάποιους ''παλιούς'' πελάτες). Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Προς ενημερωση σας, επιβεβαιωνω οτι με τη νεα καρτα Ν26 η Ρεβ δεχεται top up. Το εκανα πριν απο λιγο, χωρις το παραμικρο προβλημα. Δε με διαβαζεις
molot12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δε με διαβαζεις Σε διαβαζω φιλτατε Δεν μου λες εκτος απο το ευρω του verification που χρεωθηκε και πιστωθηκε ξανα, ειχες καποια αλλη χρεωση ; Γιατι βλεπω μια εξτρα περιεργη χρεωση 1 ευρω !! στη revolut για ποιο λογο ; 1
jonkyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οχι. Η χρεωση ηταν τα 36-37 ευρω που εστειλα στη Ρεβ + 1 ευρω για το "verification" της καρτας. Το πρωτο ποσο φυσικα πηγε στη Ρεβ, το 1 ευρω επιστραφηκε "αμεσα" (δλδ, το ειδα την επομενη μερα στο λογαριασμο μου παροτι ηταν πρασινο στη λιστα κινησεων της Ν26). Στο μεταξυ, εκανα μια αγορα απο Αμαζον με τη Ν26 και το Αμαζον εκανε επισης "verification" της καρτας. Αλλο ενα ευρω εκει, που επιστραφηκε "αμεσα" (πρασινο), αλλα εμφανιστηκε την επομενη μερα.
vrwmiaris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, Τρίτη μεσημέρι έστειλα λεφτά και χτες το βράδυ φάνηκαν.πρώτη φορά τόσο γρήγορα.Επίσης παλιά όταν έμπαιναν λεφτά είχα ειδοποίηση.
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά εχει κανει κανεις verification??? 9 στους 10 που χρησιμοποιούν την εφαρμογη... 1
bilya Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 9 στους 10 που χρησιμοποιούν την εφαρμογη...σκεφτομαι να κανω με διπλωμα(κανουριο) θα χω κανα θεμα που η φωτο ειναι παλιά??
john5757 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Eγω εκανα προχτες με διπλωαμα αυτοκινητου και μια φωτο με το κινητο ,μπαμ μπαμ. Στειλε τη φωτο και θα δεις
bilya Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Eγω εκανα προχτες με διπλωαμα αυτοκινητου και μια φωτο με το κινητο ,μπαμ μπαμ. Στειλε τη φωτο και θα δεις ναι το κανα ολα κομπλε κ γρηγορα.
pap pan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος το εξης: Ενας φιλος μου εκανε request money στη paypal για καποια οφειλη δικη μου και επελεξα pay now με την καρτα της revolut Που ειχε τα χρηματα. Απο τα 410 ευρω που ζητησε η paypal αφαιρεσε 430 ευρω ενω ο ιδιος πηρε 395 ευρω. Φυσικα και εχω επιλεξει την αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος. Τοσα χρηματα ειναι υπερβολικα και δεν ξερω ποσο ειναι η προμηθεια της paypal σε τετοιες συναλλαγες. Οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει και εμενα. Ευχαριστω.
dexterios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος το εξης: Ενας φιλος μου εκανε request money στη paypal για καποια οφειλη δικη μου και επελεξα pay now με την καρτα της revolut Που ειχε τα χρηματα. Απο τα 410 ευρω που ζητησε η paypal αφαιρεσε 430 ευρω ενω ο ιδιος πηρε 395 ευρω. Φυσικα και εχω επιλεξει την αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος. Τοσα χρηματα ειναι υπερβολικα και δεν ξερω ποσο ειναι η προμηθεια της paypal σε τετοιες συναλλαγες. Οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει και εμενα. Ευχαριστω.Τα fees είναι εδώ https://www.paypal.com/fi/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside https://www.paypal.com/fi/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries= Σε ευρώ ή σε λίρες ήρθε η χρέωση στην κάρτα; Πιθανόν το PayPal να είδε ότι η revolut είναι αγγλική κάρτα και θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει λίρες οπότε έφαγες διπλή μετατροπή.
asdfnikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι bug του app αλλα η εφαρμογη με εκανε ολες της επαφες μου Χ5 και εφτασα να εχω καπου στης 1500 επαφες με Χ5 φορες το ιδιο ονομα που τα εφτιαξε το app.Για τσεκαρετε αν σας το εχει κανει και εσας...
vgiozo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Με τη νέα ενημέρωση λέει μπορούν πλέον να απενεργοποιηθούν οι contactless συναλλαγές... ...αλλά δεν νομίζω ότι η κάρτα υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είχα πουθενά τέτοια ενημέρωση, ούτε υπάρχει πάνω στη κάρτα το ειδικό σήμα των ανέπαφων συναλλαγών. Μήπως οι νεώτερης έκδοσης κάρτες το υποστηρίζουν, σε αντίθεση με τις παλιές; Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
alfeios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα.Δεν ξερω αν ειναι bug του app αλλα η εφαρμογη με εκανε ολες της επαφες μου Χ5 και εφτασα να εχω καπου στης 1500 επαφες με Χ5 φορες το ιδιο ονομα που τα εφτιαξε το app.Για τσεκαρετε αν σας το εχει κανει και εσας...Πώς είσαι σίγουρος ότι το έκανε ΑΥΤΗ η εφαρμογή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις