Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μολις φάνηκαν τα λεφτα στην revolut αλλα φάνηκαν μονο 80ευρω ειχα κανει δυο εμβασματα με διαφορά μιας μέρας. 1.1.17 εκανα έμβασμα 120 ευρώ και 2.1.17 80 ευρω και τα δυο με υψηλή προτεραιότητα αλλα φάνηκαν μόνο τα 80 ευρω. τι μπορει να εχει γινει; ξανα μπηκα τωρα πριν λιγο στην winbank και στα δυο γράφει complete αμα ειχε θέμα αυτο μετα 120 δεν θα έγραφε απορρίφθηκε η κάτι αλλο;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά μολις φάνηκαν τα λεφτα στην revolut αλλα φάνηκαν μονο 80ευρω ειχα κανει δυο εμβασματα με διαφορά μιας μέρας. 1.1.17 εκανα έμβασμα 120 ευρώ και 2.1.17 80 ευρω και τα δυο με υψηλή προτεραιότητα αλλα φάνηκαν μόνο τα 80 ευρω. τι μπορει να εχει γινει; ξανα μπηκα τωρα πριν λιγο στην winbank και στα δυο γράφει complete αμα ειχε θέμα αυτο μετα 120 δεν θα έγραφε απορρίφθηκε η κάτι αλλο;

στο έμβασμα των 120 ευρω έβαλες το reference number? Το εστειλες στο σωστο λογαριασμό της Revolut?

Δημοσ.

στο έμβασμα των 120 ευρω έβαλες το reference number? Το εστειλες στο σωστο λογαριασμό της Revolut?

ναι εννοείται οτι εβαλα το σωστό γιατι υπάρχει τρόπος να δω αμα εχω βαλει μεσω απο το winbank;εντιτ το βρήκα ναι εχω βάλει το σωστο, αρα τι μπορει να εχει γίνει; στην Πειραιώς παντος γράφει approved
Δημοσ.

Ο μηδενισμός των χρήμάτων που στάλθηκαν; Μπούρδες σου είπαν. Ξαναλέω ότι είναι η 2η αλλαγή ημερολογιακού έτους που έχω Revolut και ούτε πέρυσι συνέβη αυτό. Και το θεωρώ και παράλογο να αφορά ημερολογιακό έτος ο μηδενισμός.

Υπάρχει θέμα από τον Νοέμβριο στο community της revolut και το επιβεβαιώνουν ότι κάθε έτος μηδενίζεται.

Για τον molot που ρωτάει, αναφέρουν επίσης ότι σε μη verified λογαριασμούς τα ποσά δεν μηδενίζονται.

Δημοσ.

μια μικρή βοηθεια κατι γίνεται με τη revolut.  Ενώ πάω να αγορασω κάτι σε δολαρια απο ebay η κάρτα της revolut ,αυτή που τελειώνει σε 7803 μετατρέπει απο BGP σε δολρια με αποτέλεσμα να με κλέβουν στο συνάλαγμα! . Τι δουλια έχουν τα GBP αφου αγοραζω σε δολρια και μου τραβαει τα ευρο απο τη ρεβολουτ, στη ρεβολουτ φυσικά έχω μονο ευρο και έχω επιλεξει η τραπεζα μου να κανει το συναλαγμα και όχι το παιπαλ. Δεν έχω βρει καποια επιλογη στη ρεβολουτ ουτε στο ιμπαι για αυτό , γνωρίσζει κάποιος κάτι?

Επισης οι αλλες 2 καρτες έιναι της πειραιώς και οπως βλεπεται δε τα μετατρέπυν σε GBPPAYPAL.jpg

Δημοσ.

μια μικρή βοηθεια κατι γίνεται με τη revolut. Ενώ πάω να αγορασω κάτι σε δολαρια απο ebay η κάρτα της revolut ,αυτή που τελειώνει σε 7803 μετατρέπει απο BGP σε δολρια με αποτέλεσμα να με κλέβουν στο συνάλαγμα! . Τι δουλια έχουν τα GBP αφου αγοραζω σε δολρια και μου τραβαει τα ευρο απο τη ρεβολουτ, στη ρεβολουτ φυσικά έχω μονο ευρο και έχω επιλεξει η τραπεζα μου να κανει το συναλαγμα και όχι το παιπαλ. Δεν έχω βρει καποια επιλογη στη ρεβολουτ ουτε στο ιμπαι για αυτό , γνωρίσζει κάποιος κάτι?

Επισης οι αλλες 2 καρτες έιναι της πειραιώς και οπως βλεπεται δε τα μετατρέπυν σε GBPPAYPAL.jpg

Έχει αναφερθεί καμία 100στή φορές

http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fwww.insomnia.gr%2Ftopic%2F629436-%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2587%25CE%25B7-%25CF%2584%25CE%25BF-paypal-%25CF%2587%25CF%2581%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25B5%25CE%25AF-%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BF%25CE%25BD-%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AC-%25CF%2584%25CE%25B7%2F%3Fview%3Dgetnewpost&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNESAijK9ujT9VXJizBy1HvCdJHNOA

• Like 1
Δημοσ.

ναι εννοείται οτι εβαλα το σωστό γιατι υπάρχει τρόπος να δω αμα εχω βαλει μεσω απο το winbank;εντιτ το βρήκα ναι εχω βάλει το σωστο, αρα τι μπορει να εχει γίνει; στην Πειραιώς παντος γράφει approved

Λογου οτι η τραπεζα τους δεν λειτουργουσε εχθες 2/1 ολα τα εμβασματα που ηταν να πιστωθούν εχθες σε αυτους πιστωθηκαν σημερα.Δες αμα αυριο το βραδυ πιστωθούν και τα αλλο εμβασμα.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και καλη χρονια.ξερω οτι εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη βιαζομαι πολυ σας παρακαλω πειτε μου πως γινεται να αλλαξω την πληρωμη απο βρετανικες λιρες σε ευρω;γιατι το paypal στο τελος που παω να πληρωσω βλεπει την revolut σαν αγγλικη και δεχεται μονο σε λιρες.ευχαριστω εκ των προτερων.

Ε δεν εχει και το πολυπλοκο μενου.

Πατας Exchange

Δημοσ.

Υπάρχει θέμα από τον Νοέμβριο στο community της revolut και το επιβεβαιώνουν ότι κάθε έτος μηδενίζεται.

Για τον molot που ρωτάει, αναφέρουν επίσης ότι σε μη verified λογαριασμούς τα ποσά δεν μηδενίζονται.

Eυχαριστώ για την πληροφορία @Hapatingo.  

Διάβασα και τα σχόλια στο community της Revolut και δικαίως πιστεύω διαμαρτύρονται οι παλιοί πελάτες για την αλλαγή των όρων. Ηταν ξεκάθαρο τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο οτι επιτρέπαν το top up μεχρι 1000 ευρώ μηνιαίως χωρίς verification !   :mad:

Τώρα ξαφνικά οταν ήρθε η στιγμή για πρώτη φορά να το εφαρμόσουν (δεν έχουν πάνω απο 1 χρόνο και κατι μήνες λειτουργίας) κάνουν πίσω και ζητάνε verification για όλους τους πελάτες παλιούς και νέους.  Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει προχειρότητα. 

Αντε να ζητάς verification απο τους νέους πελάτες πριν ανοίξουν λογαριασμό το κατανοώ, αλλά να ζητάς απο χρήστες που τους έχεις πελάτες πάνω απο ενα χρόνο οι οποίοι φορτίζουν την revolut αποκλειστικά μέσω τραπεζικών εμβασμάτων και μέσω τραπεζικών καρτών εξωτερικού για ποσά διακίνησης λιγότερα απο 1001 ευρώ το χρόνο είναι γελοίο. :shock:  

Σκεφτείτε το paypal χωρίς verification άμεσο αλλά εμμέσως με τα στοιχεία απο ΙΒΑΝ τραπεζικών λογαριασμών και καρτών (όπως και η revolut άλλωστε) επιτρέπει την διακίνηση μέχρι 2500 ευρώ ετησίως !

Δυστυχώς προβλέπω οτι η Revolut του 2017 σε χρήση

δεν θα θυμίζει σε τίποτα την αρχική Revolut του 2016 

Ανάθεμα τα CC :-(

Πιστεύω ενημερωθήκατε για τα νεα χαμηλά όρια δωρεάν ανάληψης χρημάτων απο τα ΑΤΜ που θα ισχύσουν σε λίγο καιρό. 

Δημοσ.

Το είδα αλλά δεν είδα να επιβεβαιώνεται τίποτα... "Υπόσχεται" ο AndreasK ότι μέσα στον Ιανουάριο του 2017 θα μηδενιστεί το όριο ...για όλους. Δηλαδή όποιος άνοιξε λογαριασμό το καλοκαίρι του 2016, θα μηδενίσει μαζί με εμένα που άνοιξα τον Οκτώβριο του 2015. Λένε και ξεκάθαρα ψέματα δηλαδή όταν γράφουν στην ίδια τους την εφαρμογή "Limit is 1000 a year". Οι τύποι τελικά είναι τελείως καραγκιόζηδες... Τελείωσε η Revolut για μένα καθώς έγινε ξεκάθαρο ότι είναι απολύτως αναξιόπιστη. Δεν τίθεται θέμα να πάρουν ποτέ από εμένα οποιοδήποτε έγγραφο. Δεν πρέπει να τους εμπιστεύομαι πλέον. Τραβάω τα ...0,33€ που έχω αφήσει και την κλείνω. Έχω πολύ καλύτερες εναλλακτικές έτσι κι αλλιώς.

Eυχαριστώ για την πληροφορία @Hapatingo.  

Διάβασα και τα σχόλια στο community της Revolut και δικαίως πιστεύω διαμαρτύρονται οι παλιοί πελάτες για την αλλαγή των όρων. Ηταν ξεκάθαρο τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο οτι επιτρέπαν το top up μεχρι 1000 ευρώ μηνιαίως χωρίς verification !   :mad:

Τώρα ξαφνικά οταν ήρθε η στιγμή για πρώτη φορά να το εφαρμόσουν (δεν έχουν πάνω απο 1 χρόνο και κατι μήνες λειτουργίας) κάνουν πίσω και ζητάνε verification για όλους τους πελάτες παλιούς και νέους.  Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει προχειρότητα. 

Αντε να ζητάς verification απο τους νέους πελάτες πριν ανοίξουν λογαριασμό το κατανοώ, αλλά να ζητάς απο χρήστες που τους έχεις πελάτες πάνω απο ενα χρόνο οι οποίοι φορτίζουν την revolut αποκλειστικά μέσω τραπεζικών εμβασμάτων και μέσω τραπεζικών καρτών εξωτερικού για ποσά διακίνησης λιγότερα απο 1001 ευρώ το χρόνο είναι γελοίο. :shock:  

Σκεφτείτε το paypal χωρίς verification άμεσο αλλά εμμέσως με τα στοιχεία απο ΙΒΑΝ τραπεζικών λογαριασμών και καρτών (όπως και η revolut άλλωστε) επιτρέπει την διακίνηση μέχρι 2500 ευρώ ετησίως !

Δυστυχώς προβλέπω οτι η Revolut του 2017 σε χρήση

δεν θα θυμίζει σε τίποτα την αρχική Revolut του 2016 

Ανάθεμα τα CC :-(

Πιστεύω ενημερωθήκατε για τα νεα χαμηλά όρια δωρεάν ανάληψης χρημάτων απο τα ΑΤΜ που θα ισχύσουν σε λίγο καιρό. 

Τι κάθεσαι κι ασχολείσαι ακόμα; Κι εσύ έχεις πολύ καλύτερες εναλλακτικές...

Δημοσ.

Λογου οτι η τραπεζα τους δεν λειτουργουσε εχθες 2/1 ολα τα εμβασματα που ηταν να πιστωθούν εχθες σε αυτους πιστωθηκαν σημερα.Δες αμα αυριο το βραδυ πιστωθούν και τα αλλο εμβασμα.

ειχα στηλει και στο support τους και μου ζητάνε printscreen απο την συναλλαγή που εκσνα με τα 120ευρω,ελα ντε ομως ειμαι εξωτερικό από το κινητό αρα πως το κανω; το screnshoot πως το λενε τελοσπαντον κινητο xiaomi έχω αμα βοηθάει καθόλου
Δημοσ.

ειχα στηλει και στο support τους και μου ζητάνε printscreen απο την συναλλαγή που εκσνα με τα 120ευρω,ελα ντε ομως ειμαι εξωτερικό από το κινητό αρα πως το κανω; το screnshoot πως το λενε τελοσπαντον κινητο xiaomi έχω αμα βοηθάει καθόλου

Κράτα πατημένο το power+volume down

Δημοσ.

Σε χθεσινη επικοινωνια με το support τους η απαντηση ηταν οτι θα μηδενιστουν τα ετησια ορια μεσα στον Ιανουαριο, χωρις να προσδιοριζουν ημερομηνια, θα δουμε

Δημοσ.

Γεια σας . Μπορείτε να με βοηθείται σχετικά με πως μπορώ να μεταφέρω από την revolut στην Paypal τα λεφτά μου ;;;

Δε γίνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...